Heb jij ook al veel te lang niet bijgepraat met je beste vriendinnen? Dan wordt het hoog tijd voor een vriendinnenweekend. Tijdens zo’n weekendje weg met vriendinnen hebben jullie alle tijd om samen te lachen en eventueel een traantje weg te pinken, maar ook om samen nieuwe herinneringen te maken. Omdat er zoveel verschillende manieren zijn om zo’n gezellig weekend vorm te geven, zetten we hier onze leukste tips voor een vriendinnenweekend voor je op een rij.

Wellness weekendje weg

Zie je het al voor je: lekker samen in de sauna of het bubbelbad en daarna helemaal rozig op de bank kruipen voor een gezellige vriendinnenavond? Met een accommodatie inclusief wellness-voorzieningen wordt jullie vriendinnenweekend in Nederland gegarandeerd super relaxt. Wat denk je bijvoorbeeld van deze vakantievilla’s met een jacuzzi in de tuin?

Bekijken
1
srprs-me-citytrip-1
srprs-me-citytrip-3
srprs-me-citytrip-4

Verrassings stedentrip

Heb je zin in een stedentrip met vriendinnen, maar kunnen jullie niet beslissen waar de reis naartoe moet gaan? Daarvoor bestaat een ideale oplossing: laat je verrassen. Boek een verrassingstrip en ontdek pas bij vertrek waar jullie terechtkomen. Ideaal voor een spannende citytrip!

Bekijken
2

Weekend naar de Waddeneilanden

De waddeneilanden zijn de ideale bestemming voor een gezellige vriendinnen weekend weg in Nederland. Verblijf bijvoorbeeld in een luxe villa met diverse wellnessfaciliteiten op het prachtige Texel. Er is het hele jaar door veel te beleven. In de zomer vier je hier een fijne strandvakantie en in de koude wintermaanden kun je hier heerlijk uitwaaien. Rust en ontspanning gegarandeerd!

Bekijken
3
Luxe-groepsaccommodatie-met-zwembad-in-utrecht1
Luxe-groepsaccommodatie-met-zwembad-in-utrecht1
Luxe-groepsaccommodatie-met-zwembad-in-utrecht3

Groepsaccommodatie met privé zwembad

Het is geen enkel probleem als je zoveel leuke vriendinnen hebt dat een ‘gewoon’ vakantiehuisje te klein is. Dan boek je toch gewoon een groepsaccommodatie voor een vriendinnenweekend! En denk nou niet meteen aan die kampeerboerderij waar je met school wel eens bent geweest. Er bestaan ook prachtige groepsaccommodaties die niet onderdoen voor kleinere vakantievilla’s. Kijk maar eens naar deze monumentale vakantievilla in Utrecht, daar heb je zelfs je eigen zwembad.

Bekijken
4

Culinair weekendje weg

Gaat het gesprek als jullie bij elkaar zitten altijd binnen de kortste keren over eten? Organiseer dan een culinair weekendje weg met vriendinnen. In een vakantiewoning met een goed ingerichte keuken kunnen jullie eindelijk al die recepten van Facebook of YouTube zelf maken en proeven. Of ga voor luxe en geniet op Landal Hof van Saksen van de maar liefst vijf restaurants op het park. Er kan zelfs een chef voor jullie komen koken in jullie vakantieboerderij.

Bekijken
5
Tiny House
Inrichting Tiny House
Knus ingericht

Slapen in tiny houses

Tiny Houses zijn helemaal in en dat is niet zo gek. Rommel zorgt voor stress, dus hoe minder spullen je om je heen hebt, hoe beter. Bij een vriendinnenweekend in een Tiny House weet je dan ook zeker dat je echt aan elkaar toe komt. Extra gezellig als je met een groep verblijft zijn de Tiny Houses van Droompark De Zanding, die gelegen zijn rondom een openlucht-binnenplaats met een barbecue en een hottub.

Bekijken
6
nutchel-natuurhuisje-in-de-ardennen-9
nutchel-natuurhuisje-in-de-ardennen-8

Weekendje weg in de natuur

Ga samen met je vriendinnen back-to-basic, maar dan op een comfortabele manier. In deze gave cabins midden in de Belgische Ardennen kunnen jullie je even terugtrekken en op zoek gaan naar het simpele genot van het leven in de natuur. Er is geen wifi aanwezig, zodat jullie écht even tijd voor elkaar hebben.

Bekijken
7
Subtropisch-Zwemparadijs-Roompot
roompot-koos

Slapen op het strand

Kies je voor een vriendinnenweekend op het strand, dan heb je meteen alles wat je nodig hebt. Vanuit jullie strandhuisje kunnen jullie strandwandelingen maken, met een glas wijn in de hand kijken naar de zonsondergang en uit eten gaan in een van de strandtentjes in de buurt. Als je kiest voor een strandhuisje dat deel uitmaakt van een compleet Beach Resort, heb je ook nog eens allerlei voorzieningen bij de hand.

Bekijken
8

Wandelweekend

Over strandwandelingen gesproken… Bijpraten is sowieso heel goed te combineren met wandelen. Dus als jullie er allemaal van houden om lekker actief te zijn, zou een wandelweekend met vriendinnen wel eens ideaal voor jullie kunnen zijn. Alles wat je nodig hebt, is een vakantiewoning in een mooie omgeving. Landal Coldenhove is een mooi voorbeeld van een park waar je direct vanuit je huisje de mooiste wandelingen kunt maken. Je kunt kiezen voor een vakantiewoning in verschillende categorieën, maar bij mooi weer is een safaritent ook erg sfeervol.

Bekijken
9

Vriendinnenweekend naar de zon

Zon, zee, cocktails en tapas… Tijdens een vriendinnenweekend naar de zon lacht het leven jullie alleen maar toe. En je hoeft er niet eens zo ver voor te reizen. Er zijn zoveel leuke zonbestemmingen voor een vriendinnenweekend, ook binnen Europa. Voor je het weet, zit je op een terrasje in Portugal!

Bekijken
10
Tropical Islands Resort
Tropical Islands Berlijn
Resort Tropical Islands

Tropisch vriendinnenweekend

Is een tripje naar de zon in Zuid-Europa net wat te ver weg? Waan je in tropische sferen in… Duitsland! Dit unieke resort heeft een overdekt regenwoud, een lagunezwembad, een zandstrand en een wellnesscentrum. Zo kunnen jullie ook dichter bij huis  het ultieme vakantiegevoel ervaren.

Bekijken
11

Wintersportweekend

Hoe gezellig zon ook is, wintersport met vriendinnen heeft ook zo zijn charmes. Krijg je het na een tijdje in de sneeuw toch koud, dan word je snel weer warm bij het haardvuur of in de wellness. Zie je jullie al zitten in zo’n knusse Oostenrijkse berghut?

Bekijken
12

Hopelijk heb je nu heel wat ideeën voor een weekendje weg met vriendinnen opgedaan. Wij zijn heel benieuwd waar jullie volgende vriendinnenweekend naartoe gaat!

Of liever een uniek weekendje weg in Nederland? Daar hebben wij natuurlijk ook ideeën voor!

 

 

Reacties op dit artikel

Instagram