Bijzondere bed en breakfasts

Wil je een romantisch weekendje weg in Nederland? Dan biedt een overnachting in een bijzondere B&B de uitkomst. Slaap in een knusse kamer op een unieke locatie en wordt ’s ochtends wakker met een heerlijk ontbijtje. Tijdens een overnachting in een B&B Nederland staat gastvrijheid en betrokkenheid nog hoog in het vaandel. Dus je beleeft een ontspannen weekend op deze manier.

Bed & Breakfast Nederland

In Nederland zijn de mooiste Bed & Breakfasts te vinden. Wat dacht je van een Boutique B&B helemaal in Franse stijl of een B&B in het centrum van een stad? Ook is het mogelijk om te overnachten op een Bed & Breakfast op het water. Dit zal een unieke beleving worden tijdens een romantisch weekendje weg. Een bed & breakfast op een bijzondere locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Zo zijn er vele B&B’s te vinden aan de kust of in een natuurpark in Nederland. Zo kan je tijdens een weekendje weg in een bijzondere B&B lekker uitwaaien aan zee of wandelen door heide en langs vennen.

Unieke B&B

Het verschil tussen een Bed & Breakfast en een hotel is de uitstraling & de sfeer waarin je overnacht. Je zal persoonlijk geholpen worden en ervaart meteen het ‘thuisgevoel’ in de B&B kamers. Nederland heeft ook hele unieke Bed en Breakfasts, die te vinden zijn op Supertrips. Zo is het mogelijk om te overnachten in omgebouwde graansilo, een authentieke boerderij, een sterrenkubus of een stro-iglo. Wil je compleet ontspannen tijdens het romantisch weekendje weg in een B&B? Kies dan voor een bed & breakfast met wellness.