Glampings zijn een combinatie van overnachten in de natuur, maar wel met de luxe van thuis. Geen eigen tent meer opzetten, niet met een wc-rol onder je arm naar het sanitair gebouw en ook niet meer koken op een (te) klein gaspitje. Tijdens een Glamping-ervaring is het tijd om echt te genieten. En Glamping is hét startpunt voor dit soort overnachtingen!

Bij Glamping verblijf je in een luxueuze safaritent, Mongoolse yurt of zelfs een boomhut, die van alle gemakken voorzien is. Comfortabele bedden staan op je te wachten, een ruime keuken waar je heerlijke gerechten kan bereiden en een loungeset waar je kan genieten van een drankje en het zonnetje. En dan hebben we het niet eens gehad over tenten die beschikken over hun eigen badkamer met ligbad.

Lancering nieuw thema: Glampings

Al jaren is kamperen één van de populairste manieren om op vakantie te gaan. Maar sinds kort is daar een nieuwe dimensie aan toegevoegd. Namelijk: Glamorous Camping, oftewel Glamping. En met de livegang van het populaire reisthema glamping willen we iedereen hiervan laten meegenieten.

Op Glamping vind je een collectie van unieke Glamping locaties in Europa. Kies voor een strandlodge aan de Zeeuwse kust, een safaritent tussen de olijfbomen in Portugal, slaap tussen de beren in België of ga op vakantie in een authentieke pipowagen in Spanje. Met wie ga jij op vakantie? Met het gezin, de hele vriendengroep of romantisch met z’n tweeën? Voor elke samenstelling is er een perfecte Glamping-locatie te vinden.

Bekijk direct de favoriete glampings in Italie, Glampings in Kroatie of Glampings in Slovenie 

Back to basic

Daarnaast staan er ook back to basic vakanties op, gericht op beleving en niet alleen op luxe. Op deze locaties moet je zelf hout hakken, een kampvuur maken en slapen op een rendiervel. Tijdens zo’n soort vakantie verblijf je in een originele Indianentent en sta je echt in contact met natuur om je heen.

Makkelijker kunnen we het niet maken

En weet je wat nou zo makkelijk is aan deze nieuwe website? Het is een verzameling van unieke overnachtingsmogelijkheden. Zie je een safaritent, yurt, pipowagen of boomhut die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je doorklikken naar de desbetreffende website van de accommodatie. Op deze manier krijg je direct contact met de accommodatiehouder en weet je meteen of je er terecht kunt in door jou gewenste periode

Vind je favorite glamping accommodaties direct.

Reacties op dit artikel

Instagram