2020 was een bijzonder jaar! Begin dit jaar kwam het Coronavirus in Nederland waarna we in maart allemaal in lockdown moesten. Vakantieparken moesten dicht, campings moesten sluiten en ook horeca mocht niet open blijven. Op een gegeven moment mochten de vakantieparken weer open en kamperen mocht alleen met privé sanitair. In plaats van festivals werden pop-up glampings geopend en nog veel meer creatieve ideeën werden uitgevoerd.

Ondanks al deze minder leuke dingen hebben we ook bij Supertrips niet stil gezeten. Dit jaar hebben we onder andere:

  • + 30 blogs geschreven over onderwerpen als wellness weekendjes weg, op vakantie met hond en de top 10 kindercampings in Nederland;
  • Stuurden we 22 nieuwsbrieven naar al onze abonnees met interessante deals, leuke onderwerpen en inspiratie voor een bijzondere overnachting;
  • Wisten +800.000 mensen Supertrips.nl te vinden;
  • Voegden we wel +90 nieuwe bijzondere overnachtingen toe op Supertrips.nl!

Mooie resultaten dus! Natuurlijk kunnen we niet wachten om jou de top 10 meest bijzondere overnachtingen op Supertrips.nl van 2020 te laten zien. Zo kun je direct inspiratie opdoen voor je volgende bijzondere overnachting in 2021! Laten we hopen dat we in 2021 weer veilig op vakantie kunnen in Nederland maar ook in Frankrijk, België en verder Europa in. Hieronder vind je dé top 10 bijzondere overnachtingen, in willekeurige volgorde, van 2020 op Supertrips.nl.

bijzonder-overnachten-in-slovenie-2
bijzonder-overnachten-in-slovenie-3
bijzonder-overnachten-in-slovenie-6

BosBed in Slovenië

De foto’s en de naam zeggen het al. Deze bijzondere overnachting in Slovenië bevindt zich midden in het bos. Een echt bijzondere vakantie beleef je hier! In een BosBed is plaats voor twee personen wat het dus een perfecte accommodatie maakt voor een romantische overnachting! Naast de mooie locatie in het bos, ligt het ook nog eens centraal waardoor je leuke actieve uitjes zoals kajakken en wandeling kunt ondernemen.

Bekijken
1
kinderbungalows-vakantiepark-molke-3
kinderbungalows-vakantiepark-molke-7
kinderbungalows-vakantiepark-molke-6

Gethematiseerde kinderbungalows

De nieuwe gethematiseerde kinderbungalows mogen niet ontbreken in dit lijstje. Op vakantiepark Mölke in Twente vind je 9 gethematiseerde kinderbungalows. De thema’s variëren van prins & prinsessen, boerderij tot een echt FC Mölke voetbal kinderbungalow. Naast dat de kinderbungalows natuurlijk erg leuk zijn voor een vakantie met kinderen vind je op het park zelf ook leuke faciliteiten waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. Een binnenspeeltuin, zwembad, maar ook de Regge waar je bootje kunt varen of aan het strandje kunt spelen.

Bekijken
2
slapen-in-een-boomhut-belgie-10
slapen-in-een-boomhut-belgie-10
slapen-in-een-boomhut-belgie-2

Boomhut Warredal

Warredal ligt in Belgisch Limburg waarbij ‘back-to-nature’ voorop staat. Dat je zie je ook terug in de accommodaties van Warredal. Je kunt overnachten in een boomhut met of zonder hottub, een houten cabin of een watercabin met een mooi uitzicht op het bos. Om het ‘back-to-nature’ gevoel helemaal af te maken ontvang je bij je bijzondere overnachting een olielamp, starterspakket voor de houtkachel en kaarsen.

Bekijken
3
Natuurhuisje-in-Cisternino-10
Natuurhuisje-in-Cisternino-2-1
Natuurhuisje-in-Cisternino-3

Natuurhuisje in Puglia

Wie Puglia kent weet dat er veel van deze mooie ‘puntmutsjes’, ook wel Trulli genoemd, staan. Dat een Trullo bijzonder is, blijkt ook uit de waardering van UNESCO aangezien deze huisjes op de lijst staan. Daarom is een overnachting in een Trullo ook een van de punten die je zeker op je bucketlist moet zetten. Dit mooie huisje in Puglia heeft twee slaapkamers die ruimte bieden voor vier personen, ideaal voor een gezinsvakantie naar Italië dus!

Bekijken
4
natuurhuisje-in-maastricht-2
natuurhuisje-in-maastricht-8
natuurhuisje-in-maastricht-1

Bijzondere overnachting in Maastricht

Dit mooie natuurhuisje in Maastricht is perfect voor een romantische overnachting met je vriend of vriendin! Het huisje is klein maar luxueus ingericht met alles wat je nodig hebt voor een bijzondere overnachting in Maastricht. Het natuurhuisje heeft een goede ligging waardoor je een leuke wandeling of fietstocht kunt maken.

Bekijken
5

Slapen in een tipi tent in Portugal

Een bijzondere locatie, dit keer niet in Nederland maar in Portugal! Adega Antiga heeft super leuke accommodaties: een bell tent en twee tipi’s. Heerlijk vakantie vieren tussen de olijfbomen in Portugal, beter wordt het niet. Leuk is dat Adega Antiga zowel in de zomer als in de winter geopend is. Natuurlijk is er in de winter een houtkachel om het lekker warm te houden. Als je bij Adega Antiga overnacht, kom je helemaal in de Portugese sferen terecht. Het diner wordt elke avond gemaakt met lokale producten en voor elke boeking bij Adega Antiga planten zij een boom op hun land. Zo ben je ook nog eens bewust bezig met de natuur!

6
beach-suites-vlissingen-4
beach-suites-vlissingen-11
beach-suites-vlissingen-3

Boulevard Suites

De nieuwe boulevard suits zijn een en al luxe. Tijdens een overnachting in Zeeland kom je helemaal tot rust en geniet je van het strand, de zee en natuurlijk de mooie suites. De suites liggen namelijk direct aan het strand, waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de zee. Ontbijten met zeezicht, zeker bijzonder! De suites variëren van luxe suites, wellness suites tot Deluxe ocean suites met een ligbad en inloopdouche. En? Ga jij direct boeken?

Bekijken
7
bijzonder-overnachten-in-italie10
bijzonder-overnachten-in-italie7
bijzonder-overnachten-in-italie8

Tipi Tent Italy

Nog een leuke topper! Dit keer een tipi tent in Italië, op de grens van Toscane-Umbrië. De volledig ingerichte tipi en bell tenten liggen op Camping Luna del Monte. Je kunt hier heerlijk vakantie vieren in Italië, mét panoramisch zwembad! Het is een knus plekje welke perfect is voor een vakantie met of zonder kinderen. Vanaf deze glamping in Italië kun je Italië goed ontdekken door naar Monte Santa Marina Tiberina te gaan, een wandeling te maken door de directe omgeving of een kanotocht over de Tevere rivier. Kortom, deze bijzondere overnachting hoort zeker op jouw lijstje voor 2021. 

Bekijken
8
boomhut-overnachting-in-zweden-2
boomhut-overnachting-in-zweden-3
boomhut-overnachting-in-zweden-5

Boomhut in Dalälvan

Zweden! Een historisch land met ongerepte natuur, een mooie hoofdstad én natuurlijk de Zweedse gehaktballetjes. Geen reden om daar niet op vakantie te gaan. Deze mooie boomhut in Zweden is dan de perfecte accommodatie voor de meest bijzondere vakantie in Zweden ooit. De boomhut heeft een kingsize bed en verder volledig ingericht. Natuurlijk wil je de omgeving van Dalälvan verkennen, dit kan door een lange wandeling te maken, in de winter Skiën, en in de zomer paardrijden.

Bekijken
9
slapen-in-een-molen-9
slapen-in-een-molen-7
slapen-in-een-molen-5

Slapen in een molen

We gaan weer terug naar ons eigen land! Wat is er dan leuker dan overnachten in een molen? Typisch Nederlands, maar ook heel bijzonder. Deze 120 (!) jaar oude molen staat in Friesland. De molen zit nog vol details uit de voorgaande jaren, maar is natuurlijk helemaal ingericht voor een onvergetelijke overnachting in een molen. Vanuit je bed kijk je zo uit over de weilanden.

Bekijken
10

Dat waren de top 10 meest bijzondere overnachtingen van 2020 op Supertrips.nl. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat jouw favoriet is. Naast deze 10 meest bijzondere accommodaties hebben we natuurlijk nóg meer accommodaties die heel erg bijzonder zijn. Denk aan:

Op zoek naar een romantische overnachting? Lees dan ons blog: romantische valentijn overnachting.

Reacties op dit artikel

Instagram