Kindercamping in Nederland

Een top 10 van kindercampings in Nederland, hoe leuk is dat! Deze kindercampings zijn helemaal gericht op een bijzonder verblijf voor zowel de kids als ouders. Kinderen van jong en oud worden vermaakt door de leukste activiteiten en faciliteiten op de kindercampings. Er zijn kindercampings met binnenzwembad te vinden, met een indoor speeltuin en kindercampings met een groot tal aan activiteiten. Benieuwd welke kindercampings in de top 10 staan? Bekijk snel:

1. Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke is gelegen in Overijssel aan de Regge. Op het vakantiepark kun je slapen in een boomhut, safaritent, luxe reggelodge of een geheel gethematiseerde kinderbungalows, hoe leuk is dat! Van slapen als boer in het boerderij thema, slapen als echte ridder of prinses in het kasteel of als echte voetballer van FC Mölke. Naast de kinderbungalows zijn er ook bungalows helemaal ingericht voor baby’s. Alles wat je nodig hebt voor een vakantie met een baby is aanwezig, handig! De kids zullen hier gegarandeerd plezier beleven! Naast de mooie accommodaties heeft deze kindercamping in Overijssel een tal aan activiteiten en faciliteiten voor een kindvriendelijke vakantie. Benieuwd?

Bekijk Vakantiepark Mölke

2. Vakantiepark Drouwenerzand

Drouwenerzand, gelegen in Gelderland heeft een tal aan leuke accommodaties en activiteiten voor de kinderen. Deze kindercamping in Nederland kun je slapen in een stoere boomhut, in een kasteel of saloonlodge. Daarnaast krijg je bij een overnachting op de kindercamping gratis toegang tot het attractiepark Drouwenerzand. Dit attractiepark kent een all-in concept waarbij je de gehele dag gebruik mag maken van de attracties en al het eten & drinken! De kindercamping met overdekte speeltuin heeft ook een buitengedeelte waar je je net op een kermis bevindt!

 

Bekijk Vakantiepark Drouwenerzand

3. Camping De Belten

Samen genieten van het camping leven, de vrijheid terwijl de kinderen op deze kindercamping de vakantie van hun leven beleven! Dit kan op de ruime kampeerplaatsen of een van de prachtige accommodaties op familiecamping De Belten. Slaap in een luxe lodge, een stoere safaritent of luxe chalet. Op deze kindercamping met binnenzwembad beleef je een heerlijke vakantie waar jong & oud blij van worden!

Bekijk camping De Belten

4. Jan Klaassen Dromenland

Op deze kindercamping in Gelderland kun je pas écht bijzonder overnachten! Slaap in een helikopter, een piratenboot, brandweerwagen, schoolbus of prins- en prinsessentent. Alle accommodaties zijn voorzien van goede bedden en geheel in stijl ingericht met verkleedkleding voor de kinderen. Leuk voor het hele gezin! Deze kindercamping heeft naast de bijzondere accommodaties ook een kinderpretpark! Daar kunnen de kids zich vast dagen vermaken.

Bekijk Jan Klaassen Dromenland

5. Vakantiepark Westerbergen

Vakantiepark Westerbergen gelegen in is een echte kindercamping. Deze kindercamping hoort zeker in de top 10 kindercampings in Nederland! Aangrenzend aan het bos, de heide en middenin de natuur kun je overnachten in een van de mooie accommodaties. De accommodaties zijn geschikt voor een gezin tot een groepsaccommodatie voor een leuk familieweekend met kinderen! De boomhut is bijzondere accommodatie en erg leuk voor een vakantie met kinderen.

Bekijk vakantiepark Westerbergen

6. Het Land van Bartje

Op dit Landal park is veel te beleven tijdens je vakantie met kinderen. De kindercamping is gelegen in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Hondsrug. Deze kindercamping met binnen- en buitenzwembad is een perfecte plek voor een vakantie waar jong en oud zich kunnen vermaken. Op het Landal park is altijd animatie aanwezig en kun je overnachten in een echt Drentse boerderij, een bungalow of een vakantiehuisje.

Bekijk Het Land van Bartje

7. De Leistert

Kindercamping De Leistert hoort ook zeker thuis in deze top 10 kindercampings in Nederland. De camping heeft prachtige overnachtingsmogelijkheden en een tal aan activiteiten en faciliteiten speciaal voor een vakantie met kinderen. Slaap bijvoorbeeld in een leistert cabin, luxe bungalows of een lodge en beleef de vakantie van je leven! De kindercamping in Nederland heeft naast deze fijne accommodaties ook veel activiteiten die erg leuk zijn voor de kinderen. Knutselen, een poolparty, buitenbioscoop of ’s ochtends lekker dansen. De kids zullen zich zeker niet gaan vervelen tijdens de vakantie!

Bekijk de Leistert

8. De Zandstuve

Kampeerdorp De Zandstuve is een kindvriendelijke camping in Hardenberg. Op deze kindercamping is voor jong en oud veel te beleven. Je kunt hier terecht op ruime kampeerplekken of in een van de bijzondere accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping ook mogelijk. Tijdens de vakantie met kinderen kunnen de kids aan veel activiteiten meedoen zoals een theater, knutselen of mee doen met verschillende spelletjes. Voor elke leeftijd is er wel iets leuks te beleven!

Bekijk de Zandstuve

9. De Beerze Bulten

Deze kindercamping in Overijssel is een fijne plek voor een vakantie met zowel babys als oudere kinderen. Op de Beerze Bulten kun je kamperen, slapen in een van de glamping accommodaties zoals de Youpi! Lodge en in de bungalows. Tijdens de vakantie vermaken de kids zich prima in het Giga Konijnenhol, een van de vele speeltuinen buiten of met een activiteit van het animatieteam. Deze kindercamping heeft ook een binnen- en buitenzwembad, wellness ruimte en bowlingbanen. Terwijl de kids zich prima vermaken is er natuurlijk ook aan de ouders gedacht! Kom helemaal tot rust in de sauna of boek een heerlijke massage in de beauty salon.

Bekijk De Beerze Bulten

10. Recreatiepark Ter Spegelt

Last but not least! Recreatiepark Ter Spegelt gelegen in Brabant is een prachtige kindercamping die ook zeker in dit rijtje thuis hoort. Er is op deze kindercamping in Nederland keuze uit veel bijzondere accommodaties voor een vakantie met kinderen. Slapen óp het water, kamperen op speciale kinderplekken of in een luxe lodge. In het binnenzwembad, die omgetoverd is tot zwemparadijs kun je heerlijk zwemmen en spelen en ook het animatieteam gaat graag met de kids leuke activiteiten doen.

Bekijk Ter Spegelt

Zo! Dat zijn de top 10 kindercampings in Nederland. Er zitten kindercampings met een overdekt zwembad tussen, kindercampings met bijzondere overnachtingsmogelijkheden en campings met gethematiseerde accommodaties speciaal voor de kleintjes. Wij zijn benieuwd naar welke kindercamping in Nederland jullie gaan!

Reacties op dit artikel

Instagram