Top 10 groepsaccommodaties in Nederland

Ben jij aan de beurt met het organiseren van een familie of vriendenweekend en op zoek naar een groepsaccommodatie in Nederland? In deze top 10 groepsaccommodaties Nederland vind je vast iets voor een fijn weekend. Van groepsaccommodaties voor 20 personen tot groepsaccommodaties die geschikt zijn voor wel 80 personen. Daar komt de top 10!

1. Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam biedt luxe groepsaccommodaties en bijzondere watervilla’s aan. De woningen zijn erg ruim en de meeste woningen beschikken over een eigen aanlegsteiger. Er zijn op het resort groepsaccommodaties met sauna en groepsaccommodaties van 4 tot 16 personen. De schitterende woningen op Waterrijk Oesterdam zijn prachtig gelegen aan het Zoommeer in Tholen. Deze luxe villa’s in Nederland geven je gegarandeerd een fijn weekend of weekje weg met een groep.

Bekijk Waterrijk Oesterdam

2. Groepsaccommodatie Villa Limburg

In Venray, ten noordwesten van Venlo, staan prachtige luxe villa’s die erg geschikt zijn voor een familieweekend! Het mooie groepshuis biedt met 11 slaapkamers plek aan 26 personen. Je loopt gemakkelijk van de villa naar de bruisende binnenstad van Venray. Hier vind je vele winkels, restaurants, cafés en terrasjes.

Bekijk Groepsaccommodatie Villa Limburg

3. Groepsaccommodatie Vakantiepark Mölke

Deze luxe vakantiewoning op Vakantiepark Mölke is zeer geschikt voor een gezellig familie- of vriendenweekend. Naast dat de vakantiewoning prachtig ingericht is en er aan alles gedacht is, is het vakantiepark zelf ook prachtig met veel activiteiten voor jong en oud. Lekker bootje varen over de Regge, bowlen op een van de bowlingbanen of laat de kids mee doen met een van de vele activiteiten van het animatieteam.

Bekijk Groepsaccommodatie Vakantiepark Mölke

4. Groepsverblijf in Safaritenten

Een avontuurlijke overnachting? Overnacht in de safaritenten! Het leuke van deze bijzonder groepsaccommodatie in Nederland is dat je enerzijds de sfeer van het kamperen behoudt omdat je toch van het buitenleven kunt genieten, maar anderzijds beschik je over alle luxe die je thuis gewend bent. De vijf safaritenten staan in een soort cirkel waar in totaal plek is voor 24 personen.

Bekijk Groepsverblijf in Safaritenten

5. Safari Resort Beekse Bergen

De groepslodge van Safari Park Beekse Bergen mag zeker niet ontbreken in deze top 10 groepsaccommodaties in Nederland. De groepsaccommodatie is geschikt voor 14 personen en staat midden in het safari resort. Ga slapen met dierengeluiden ver op de achtergrond en ontbijt in de ochtend met zijn allen op het grote terras. Naast het slapen in deze groepsaccommodatie zijn er ook veel activiteiten te bleven voor een groep zoals een safari tocht met z’n allen of boek een boot- of kanotocht!

Bekijk Safari Resort Beekse Bergen

6. Landal Reeuwijkse plassen

Bij dit Landal park staan prachtig mooie groepsaccommodaties! Van een vakantiewoning aan het water met een steiger en bootje om mee te varen tot een luxe villa voor 20 personen. De groepsaccommodatie heeft 10 slaapkamers en is luxe en modern ingericht. Op het Landal park is daarnaast van alles te beleven voor jong en oud!

Bekijk Landal Reeuwijkse plassen

7. Hof van Salland

Hof van Salland heeft een tal van luxe vakantievilla’s waarbij je een heerlijk familie of vriendenweekend beleefd. De villa’s zijn geschikt voor 2 tot 14 personen. De vakantievilla’s zijn van alle gemakken voorzien en met wellness-faciliteit naar keuze. Zo heb je bijvoorbeeld een groepsaccommodatie met sauna! Op Hof van Salland staan 10 luxe groepsaccommodaties. Welke kies jij?

Bekijk Hof van Salland

8. Vakantiehuis Eibergen

Deze luxe groepsaccommodatie voor 18 personen gelegen in Eibergen is helemaal omringt door de natuur. Rust, ruimte en privacy staan hier voorop en dat merk je aan alles! Het prachtige bos om de groepsaccommodatie en de voorzieningen in de groepsaccommodatie zijn volledig afgestemd op rust. In de nabije omgeving zijn veel activiteiten te doen en ook een wandeling in het bos mag zeker niet ontbreken!

Bekijk Vakantiehuis Eibergen

9. Punt-West Hotel & Beachresort

Punt-West Hotel & Beachresort heeft prachtige vakantiehuisjes waaronder de groepsaccommodatie voor 8 personen. Deze unieke vakantiehuizen worden de Toren Villa’s genoemd, vernoemd naar het bijzondere design van de luxe groepsaccommodaties. De inrichting is modern en luxe. Op het resort kun je een heerlijk hapje eten, lekker fietsen en vermaken de kids zich in de natuurrijke omgeving.

Bekijk Punt-West Hotel & Beachresort

10. Vakantiepark Efteling

De Efteling kennen we natuurlijk allemaal. Maar wist je dat je hier ook kunt overnachten met een groep? Hoe leuk is dat, een sprookjesachtige groepsovernachting in combinatie met een bezoekje aan de Efteling. In verschillende thematische accommodaties kun je overnachten met een aantal van maximaal 12 personen.

Bekijk Vakantiepark Efteling

Al met al allemaal mooie groepsaccommodaties in Nederland! Benieuwd naar nóg meer groepsaccommodaties die niet alleen in Nederland, maar ook buiten Nederland te vinden zijn? Bekijk de eens de pagina met al onze groepsaccommodaties hier: groepsaccommodaties.

Reacties op dit artikel

Instagram