Even iets anders dan een ‘normaal’ hotel voor jouw romantische Valentijn overnachting? Dan moet je zeker verder lezen. Hier vind je de meest bijzondere Valentijn overnachtingen in Nederland. De keuze uit hotels waar je een romantische overnachting kunt beleven is groot. Maar wil je nou écht een bijzondere overnachting in de romantische sferen? Dan hebben wij wat voor je! De top 12 meest bijzondere romantische overnachtingen in Nederland waarbij je sowieso punten gaat scoren bij je partner.

Lekker uitwaaien aan het Grevelingermeer bij Punt-West hotel & beachresort. Een romantische overnachting beleef je in een van de luxe villa’s of in de 2-persoons hotelstudio’s. Bij lekker weer kun je een romantische wandeling maken. Is het wat kouder buiten? Blijf dan lekker knus binnen, drink een lekker wijntje of speel een gezellig spelletje!

Bekijken
1
hotel-oesterdam-6
hotel-oesterdam-5
hotel-oesterdam-4

Dit luxe hotel met spa en wellness zorgt ervoor dat jouw romantische Valentijn overnachting een succes is! Geniet van veel luxe en ontspan in een suites die prachtig ingericht zijn en een fenomenaal uitzicht hebben. Tijdens je romantische overnachting mag je onbeperkt gebruik maken de spa en wellness!

Bekijken
2

Deze romantische tiny house in Buitenhuizen biedt veel privacy en is zeker geschikt voor een Valenijn overnachting. De tiny houses liggen midden in natuurgebied Spaarnwoude en zijn knus en gezellig ingericht.

Bekijken
3
dutchen-heavens-hotel
dutchen-heavens-hotel
dutchen-heavens-hotel

Wil je graag een bijzondere Valentijn overnachting midden in het centrum van een stad beleven? De Grote Kerk in Hoorn is omgetoverd tot hemelse overnachtingsplek. Slaap in de wellness suite en boek er een speciaal arrangement bij. Dan wordt de kamer feestelijk ingericht met hartvormige ballonnen, er staat een fles cava klaar en krijg je een ontbijt op bed. Hoe romantisch!

Bekijken
4
bijzondere-overnachting-Limburg7
bijzondere-overnachting-Limburg6
bijzondere-overnachting-Limburg5

De Smockelaer vind je in Limburg en heeft prachtige kamers in hun bed & breakfast. Deze luxe kamers zijn erg sfeervol ingericht. Houd je van wandelen? Maak dan tijdens deze romantische Valenijn overnachting een wandeling in de omgeving van De Smockelaer.

Bekijken
5
100-jaar-oude-druivenkas
100-jaar-oude-druivenkas
100-jaar-oude-druivenkas

Een 100 jaar oude druivenkas is omgetoverd tot romantische overnachtingsplek. Deze sprookjesachtige B&B beschikt over alles wat je maar kunt wensen.  Pluk je eigen fruit uit de stadstuin, geniet van een ontbijtje op het privé terras en relax in de sauna of hottub. Wil je de gezelligheid van de stad opzoeken? Binnen 10 minuten fietsen sta je in het bruisende centrum van Breda.

Bekijken
6
valentijnsovernachting-in-nederland-1
valentijnsovernachting-in-nederland-3
valentijnsovernachting-in-nederland-2

Vakantiepark Mölke ❤️

Valentijnsdag in Twente!  Verras jouw liefde met een romantische overnachting in bijvoorbeeld een boomhut, huisje aan het water of een luxe accommodatie met sauna. Maak een mooie wandeling door de omgeving,  haal wat lekkers uit de streekwinkel voor bij de borrel en geniet samen van een heerlijk diner in het restaurant. Hier ga je gegarandeerd een ontspannen Valentijnsdag tegemoet!

Bekijken
7
tiny-houses-aan-het-water5
tiny-houses-aan-het-water2
tiny-houses-aan-het-water3

Een bijzondere valentijnsovernachting in Nederland bleef je in een tiny house aan het water op de Veluwe. Deze tiny houses zijn te vinden op Droompark Marina Stradband. De huisjes staan midden in de natuur en beschikken over alle voorzieningen die je wenst tijdens jouw romantische overnachting.  Wil je nog meer luxe toevoegen? Kies dan het Wellness huisje voor twee. Hiermee kun je jouw liefde wel verrassen!

Bekijken
8
beach-suites-vlissingen-4
beach-suites-vlissingen-11
beach-suites-vlissingen-3

De luxe Boulevard Suites van Pier 7 zijn perfect voor een romantische overnachting aan het strand tijdens Valentijnsdag. Tijdens een overnachting geniet je volop van de prachtige omgeving, de luxe van de suites en een heerlijk ontbijt met uitzicht op zee! De suites liggen namelijk aan de lange boulevard van Vlissingen. Je loopt dus zo het strand op.

Bekijken
9
wellness-overnachting-onthaasten-in-de-achterhoek-1
wellness-overnachting-onthaasten-in-de-achterhoek-9
wellness-overnachting-onthaasten-in-de-achterhoek-2

Onthaasten in de Achterhoek ❤️

Een romantische wellness overnachting tijdens Valentijnsdag? De luxe vakantiehuizen met privé wellness van Onthaasten in de Achterhoek zijn perfect voor een nachtje weg in Nederland. Bijna alle vakantiehuizen zijn voorzien van een sauna, sunshower, hottub en/of jacuzzi! Als dat niet ontspannen wordt. De vakantiehuizen zijn ruim gelegen waardoor je helemaal gezellig samen kunt genieten van je romantische overnachting in de Achterhoek.

Bekijken
10
B&B smederij texel
smederij-texel
smederij-texel

Een nachtje naar de Waddeneilanden is altijd een goed idee. Geniet van elkaars gezelschap, ga lekker uitwaaien op het strand en overnacht in een unieke kamer van Smederij Texel Bed & Breakfast. Maak je klaar voor een romantisch nachtje weg!

Bekijken
11
landschaps-kamer-drostes-5
landschaps-kamer-drostes-6
landschaps-kamer-drostes-9

Landschapskamer Drostes ❤️

Slapen midden in het weiland van Twente met niets meer dan rust en privacy. Dat klinkt goed. Deze landschapskamers in Twente zijn perfect voor een romantisch nachtje weg in Nederland. Hier kom je echt even helemaal tot rust want je hebt geen wifi en tv.

Bekijken
12

Allemaal prachtige romantische overnachtingen die net eventjes iets anders zijn dan een “normaal” hotel. Voor zowel natuurliefhebbers, avonturiers als mensen die van de gezelligheid van een stad houden vind je bijzondere overnachtingen in dit blog. Benieuwd naar nog meer romantische overnachtingen? Of bekijk hier onze top 15 romantische overnachtingen!

Wat zijn leuke Valentijn overnachtingen?

Lees dit blog! Heb je nog geen leuke overnachting gezien? Bekijk dan eens onze pagina: 'romantische overnachtingen'. Daar vind je vast leuke plekjes voor jouw overnachting

Wat zijn de beste hotels voor een romantische overnachting?

Op Supertrips.nl vind je veel hotels voor een romantische overnachting. Kijk eens tussen onze zoek & boek en filter op 'romantische overnachting'.

Hebben jullie ook overnachtingen geschikt voor met kinderen?

Zeker! Veel overnachtingen zijn ook geschikt voor kinderen. Maar als je zeker wilt weten of jouw kind de overnachting net zo leuk kun je altijd filteren op 'voor kinderen'.

Reacties op dit artikel

Instagram