Nu de temperatuur steeds verder daalt, is er niets fijner dan lekker opwarmen bij een gezellig haardvuur. Huur samen met je geliefde, familie of vrienden een knus huisje met open haard en je gaat een sfeervol weekendje weg tegemoet. Wij hebben de fijnste vakantiehuizen met open haard voor je op een rijtje gezet.

hof-van-salland-3
villa-park-wellness-hof-van-salland

Wellness huisje met haardvuur

Voor een luxe weekendje weg zijn de Wellness Lodges bij Hof van Salland ideaal. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over diverse wellnessfaciliteiten. Overdag kun je lekker ontspannen in de sauna of whirlpool en ‘s avonds geniet je van elkaars gezelschap bij de open haard. Klinkt dit niet als het perfecte nachtje weg met je geliefde?

Bekijken
1

Designvilla met open haard in het bos

Verscholen tussen de bossen vind je dit bijzondere vakantiehuis met open haard. Deze designvilla is een lust voor het oog. Het heeft een moderne inrichting, luxe faciliteiten en biedt je alle comfort die je maar kunt wensen. Na een avontuurlijke middag in het bos kun je volledig tot rust komen in het ligbad of Turks stoombad.

Bekijken
2
overnachting-voor-2
overnachting-voor-2
wellness-overnachting-onthaasten-in-de-achterhoek-15

Romantisch huisje met open haard

Samen met je geliefde genieten van een romantisch weekendje weg? Deze vakantiehuisjes met open haard en privé wellness in de Achterhoek zijn de perfecte getaway. Zowel binnen als buiten kun je bij een knisperend vuurtje samen genieten. Voer goede gesprekken onder het genot van een glaasje wijn of pak een goed boek en neem een moment voor jezelf.

Bekijken
3
slapen-aan-het-water-friesland-6
reidhintsje-pean-buiten
slapen-aan-het-water-friesland-13

Lodge met houtkachel aan het water

Voor een unieke overnachting aan het water ben je bij Pean-Buiten in Friesland aan het juiste adres. Je verblijft midden in een natuurrijke omgeving, je hebt vaarwater voor de deur en na een middag in de frisse buitenlucht plof je neer bij de sfeervolle houtkachel. Hier ga je een rustgevende tijd tegemoet!

Bekijken
4
duinvallei-park-de-groote-duynen1

Groepsaccommodatie met gashaard

Wil je met een vrienden of familie er een sfeervol weekend van maken? Wat dacht je van deze gave villa’s met open haard aan zee! Nadat je lekker hebt uitgewaaid op het strand kun je gezellig met de hele groep bij de gashaard relaxen. Voor extra luxe kun je ook een huisje met sauna boeken.

Bekijken
5
Accommodatie Hotel Luxeexcellent
Accommodatie Hotel Luxeexcellent
Accommodatie Hotel Luxeexcellent

Luxe B&B met open haard

Deze Adults Only Bed & Breakfast zorgt ervoor dat je echt even tijd voor elkaar hebt. Laat de drukte achter je en maak je hoofd leeg. Tijdens je overnachting in deze luxe suite kun je gebruik maken van de privé wellness. In de woonkamer kun je de open haard aanzetten. Gooi een dekentje om, geniet van een glas wijn en ga een romantische avond tegemoet.

Bekijken
6
slapen-in-een-boomhut-belgie-10
slapen-in-een-boomhut-belgie-10
slapen-in-een-boomhut-belgie-2

Natuurhuisje met houtkachel in België

Zowel voor een romantische overnachting als een nachtje weg met een groter gezelschap zijn de knusse cabins bij Warredal perfect! Midden in de natuur ga je offline, lekker back-to-basic, geniet je van de rust en vooral van elkaar. Bij aankomst ligt er een starterspakket voor de houtkachel, een olielamp en kaarsen voor je klaar. Less is more!

Bekijken
7

Vakantiehuis met open haard in Nederland huren

Vooral in de herfst en winter is een vakantiehuisje met houtkachel leuk. Heb je buiten een houtkachel, dan kun je wellicht zelfs een pizza bakken, marshmallows roosteren, popcorn bakken of Glühwein opwarmen. Of je nu met een grote groep gaat of romantisch met z’n tweeën, dichtbij de kust of midden in het bos verblijft, een sfeervol vakantiehuis met open haard huren is altijd een goed idee!

Nog niet gevonden wat je zocht? Misschien vind je dit leuk:

Reacties op dit artikel

Instagram