De feestdagen staan weer voor de deur, december staat in het teken van gezelligheid en samenzijn. Je kunt natuurlijk thuis Kerst vieren, maar het is toch nog fijner om er even tussenuit te gaan in de kerstvakantie? Geniet deze Kerst van een romantische overnachting met z’n tweeën of maak er met het hele gezin een onvergetelijke vakantie van. In deze blog delen we de leukste vakantiehuisjes voor Kerst.

top-5-knusse-vakantiehuisjes-voor-kerst
top-5-knusse-vakantiehuisjes-voor-kerst

1. Unieke dome overnachting in Limburg

Wil je er een romantische Kerst van maken? Ga samen met je geliefde in een luxueuze dome overnachten. Je bent omgeven door de natuur, ‘s ochtends staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar en binnen ervaar je in de sfeervolle dome een oase van rust.

Bekijken
1
top-5-knusse-vakantiehuisjes-voor-kerst
top-5-knusse-vakantiehuisjes-voor-kerst

2. Kerst bij Waterrijk Oesterdam

Wil je met het hele gezin een huisje huren met Kerst in Nederland? Dit luxe vakantiepark in Zeeland heeft alles voor een ontspannen Kerst. Er zijn diverse huisjes te huur. Van luxe villa’s met wellness tot riante groepsvilla’s.

Bekijken
2
luxe-lodge-de-parel
luxe-lodges-resort-de-parel

3. Kerst vieren bij Resort de Parel

Ervaar het ultieme kerstgevoel in een luxe lodge bij De Parel. Tijdens de kerstvakantie worden er op het park dagelijks activiteiten georganiseerd, of geniet van elkaars gezelschap in de knusse lodge. Bereid een heerlijk kerstdiner in de ruime keuken en plof ’s avonds op de bank voor een kerstfilm.

Bekijken
3
top-5-knusse-vakantiehuisjes-voor-kerst
top-5-knusse-vakantiehuisjes-voor-kerst

4. Kerst op vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke wordt omgetoverd tot knus park en kun je meedoen met diverse winterse activiteiten. Ook is het mogelijk om op 2e kerstdag aan te schuiven voor een viergangendiner. Kinderen kunnen genieten van een speciaal kinderbuffet. Wedden dat je helemaal in de slow living vibes komt? Met Kerst op vakantie in Nederland was nog nooit zo comfortabel!

Bekijken
4
top-5-knusse-vakantiehuisjes-voor-kerst
top-5-knusse-vakantiehuisjes-voor-kerst

5. Kerst bij Beekse Bergen

Deze luxe villa aan het Victoriameer op vakantiepark Beekse Bergen heeft alles voor een onvergetelijke Kerst midden in de natuur. De villa is van alle gemakken voorzien, ligt dichtbij verschillende faciliteiten en tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang tot het Safaripark en Speelland Beekse Bergen. Op safari in de winter, wie wil dat nu niet?!

Bekijken
5

Huisje huren met Kerst in Nederland

Samen de kerstboom versieren, spelletjes spelen en lekker eten en drinken… De mooiste dagen van het jaar zijn weer aangebroken. Er zijn in Nederland genoeg vakantieparken die er alles aan doen om jou een onvergetelijke Kerst te bezorgen. Ga jij voor een romantische overnachting voor twee of boek je met het hele gezin een gezellig kerstarrangement bij een van de vakantieparken? Welk vakantiehuis je ook kiest, met Kerst op vakantie in Nederland wordt hoe dan ook een succes.

Een groepsaccommodatie met Kerst

Wordt Kerst groots en uitbundig gevierd met de hele familie of vriendengroep, dan heb je natuurlijk ook een groter vakantiehuis nodig. Bij deze vakantieparken kan je sfeervolle groepsaccommodaties huren. Weg van de alledaagse drukte of dichtbij de stad, met of zonder wellness, er is voor ieder wat wils. Jullie komen de kerstvakantie wel door!

Reacties op dit artikel

Instagram