Wil je samen met je partner een romantisch nachtje weg in eigen land? Dan zoek je vast een bijzondere verblijf, waar je echt even tijd voor elkaar hebt. In Nederland zijn genoeg bijzondere hotels voor een romantische overnachting te vinden. Wat dacht je van een overnachting in een sprookjesachtig kasteel of luxe suite met eigen bubbelbad en sauna? Dit zijn de meest romantische hotelkamers in Nederland!

Romantisch landgoed in Groningen

Dit schitterende hotel is de ideale bestemming voor een nachtje weg met z’n tweetjes. De luxe kamer heeft een badkamer met dubbele jacuzzi. Rust, natuur en romantiek… Wat wil je nog meer?

Bekijken
1
Accommodatie Hotel Luxeexcellent
Accommodatie Hotel Luxeexcellent
Accommodatie Hotel Luxeexcellent

Suite met eigen bubbelbad

In deze luxe ‘adults only’ bed & breakfast in de buurt van Den Bosch staat alles in het teken van ontspanning en wellness. Je verblijft in een prachtige suite met bubbelbad en tijdens deze romantische overnachting heb je 2,5 uur een privé wellness. Dus geen andere gasten waarmee je de sauna en outdoor jacuzzi hoeft te delen!

Bekijken
2
restaurant-Librije-hotel
Restaurant-Librije

Luxe hotel met romantisch diner

Ben je op zoek naar een romantisch hotel met goed restaurant? Dan zit je bij de Librije in hartje Zwolle goed. Dit culinaire hotel is gevestigd in een voormalig gevangenis en het restaurant beschikt over maar liefst 3 Michelin sterren. Lekker eten en bijzonder overnachten, een gouden combinatie!

Bekijken
3
hotel-aan-het-strand-oasis-punt-west-1
hotel-aan-het-strand-oasis-punt-west-2
punt-west-beach-resort

Hotel aan zee

De kust is altijd een goed idee voor een romantische overnachting in Nederland. Maak een lange wandeling over het strand en heb echt even tijd voor elkaar. De tweepersoons hotelstudio van Punt-West Hotel & Beachresort is comfortabel ingericht en is de perfecte uitvalsbasis om Ouddorp en omgeving te verkennen.

Bekijken
4

Slapen in een watertoren

Wil je je partner verrassen met een spectaculaire ervaring, kies dan dit bijzondere hotel op hoogte. Verblijf in een luxe suite van Watertoren Hotel Nes met adembenemend uitzicht over de omgeving. Van buiten lijkt de karakteristieke toren eenvoudig, maar in de suite kun je op en top luxe verwachten. Van een bubbelbad tot XXXL bed en High tech faciliteiten.

Bekijken
5
boutique-hotel-beekhuizen
boutique-hotel-beekhuizen
boutique-hotel-beekhuizen

Boutique hotel op de Veluwe

De Veluwe is een fijne plek om te onthaasten. Na een prachtige wandeling door het groene landschap of een gezellige dag in modestad Arnhem kun je lekker samen genieten in dit sfeervolle boutique hotel. Het ontbijt is bij deze romantische overnachting inbegrepen, zo gaan jullie een zorgeloos weekendje weg tegemoet.

Bekijken
6
wittenburg hotelkamers
slapen in kasteel den haag
kasteel wittenburg ontbijt

Romantisch kasteel in Den Haag

In dit historische kasteel vlakbij Den Haag waan je je terug in de tijd, maar geniet je van hedendaagse luxe. Zodra je het landgoed op rijdt, kom je al in romantische sferen. Geniet van een ontbijtje op je eigen kamer, zoek een rustig plekje in de tuin en verken vervolgens Den Haag of Scheveningen. Hier voel je je een koning te rijk!

Bekijken
7
wellness-weekendje-nederland18
wellness-weekendje-nederland16
wellness-weekendje-nederland14

Luxe suite met wellness

Je hoeft niet ver te reizen voor dat heerlijke vakantiegevoel. Daar draagt de naam van dit hotel ook zeker aan bij: Klein Zwitserland. Dit hotel in het heuvelachtige landschap van Limburg is perfect voor een wellnessweekend voor twee. Er is onder andere een sauna, binnen- en buitenzwembad en een relaxruimte. In de wellness kamer heb je je eigen bubbelbad. Laat dit romantische nachtje weg maar snel beginnen!

Bekijken
8
Wellness hotel Nederland
Wellness Overnachtingen Nederland

Designhotel in Rotterdam

Dit 5-sterren hotel is perfect voor een romantische stedentrip in Rotterdam. De design kamers hebben een extra groot bed, een bubbelbad en inloopdouche. Het hotel beschikt over wellnessfaciliteiten, maar je kunt ook kiezen voor een kamer met privé spabad en Finse sauna. Je hebt prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam en je kunt al binnen 5 minuten in het bruisende centrum staan.

Bekijken
9
Luxe-hotel-Amsterdam10-private-masion
Private Mansions

Romantisch overnachten in Amsterdam

Nog een parel midden in een bruisende stad: Private Mansions. Dit hotel ligt in het centrum van Amsterdam, op 400 meter van de Dam. De stijlvolle en karakteristieke kamers zijn van alle gemakken voorzien. Voor een romantisch weekendje weg in Amsterdam hoef je niet verder te zoeken!

Bekijken
10

We hebben hier een top 10 romantische hotels in Nederland gedeeld, maar ook in het buitenland zijn genoeg romantische hotelkamers te vinden. Benieuwd naar alle romantische accommodaties in Europa? Je vindt ze in dit overzicht!

Reacties op dit artikel

Instagram