Heerlijk een nachtje of weekend weg in eigen land. Het is de ultieme manier van ontspannen. Je hoeft niet urenlang te vliegen, ondervindt geen taalbarrière en kunt optimaal genieten van de dingen die ons land zo bijzonder maakt. Daarbij komt ook nog eens dat Nederland beschikt over tal van bijzondere hotels, waardoor overnachten in een prachtige streek binnen de grenzen extra leuk is. Heb jij al een bestemming op het oog?

Design hotels in Nederland

In Nederland zijn er vast genoeg plekken waar je nog nooit bent geweest. Of je nu kiest voor een bruisende plek in de randstad, zin hebt om te ontspannen op het platteland van Drenthe of Groningen of lekker wilt fietsen in het glooiende landschap van Limburg, in ons land vind je tal van mooie design hotels waar overnachten echt een feestje is.

Design hotels staan bekend om hun opvallende inrichting, bijzondere architectuur en aparte designmeubilair. Het zijn vaak prachtige, trendy hotels die naast een overnachtingsplek ook een lust voor het oog zijn. Boek je nachtje, weekend of midweek weg in een echt design hotel, en je vakantie in eigen land kan eigenlijk al niet meer stuk.

Kleine, luxe hotels in Nederland

Naast design hotels kun je ook kiezen voor een iets kleinschaligere optie. Snuffel een beetje rond op onze website en je komt ook prachtige boutique hotels tegen. Hier vind je nog die intieme en luxueuze sfeer waar deze hotels om bekendstaan. Zowel Nederland als België barst van de oogstrelende boutique hotels waarvan het concept overgewaaid is uit het hippe Londen en Parijs. Ze beschikken vaak maar over een handjevol kamers. Dus wie wil overnachten op een bijzondere plek, moet snel zijn. Bekijk onze website voor het meest actuele aanbod.

Wellness overnachtingen

Voor wie even totale ontspanning wil ervaren, zijn hotelkamers met jacuzzi en andere wellness faciliteiten natuurlijk echt een must. Een heerlijk wellness weekendje weg in eigen land. Zie jij jezelf al liggen? Gun jezelf die paar dagen van complete rust en kom volledig opgeladen weer terug.

Romantische overnachtingen

Natuurlijk mag een romantisch weekendje weg ook niet ontbreken in dit rijtje van mogelijkheden. Supertrips heeft de meest romantische hotels voor je geselecteerd waar het jullie twee aan niets ontbreekt. Stap even uit de dagelijkse sleur en boek een romantisch weekendje weg. Na een heerlijke dag in de stad of aan het strand, is er niets zo gezellig als samen overnachten in een hotel waar je optimaal van elkaars gezelschap kunt genieten.