Design hotels

Design of boutique hotels,  alleen in Nederland & België zijn ze in opkomst. In heel de wereld zijn ze zelfs in opkomst. Het bijzonder overnachten wordt steeds populairder en de design hotels groeien hierdoor erg hard. Nederland kent vele mooie hotels met als voorloper Amsterdam en Rotterdam. Deze steden zijn natuurlijk één van de designsteden van Europa, maar ook elders in Nederland zijn er prachtige design hotels te vinden. Wil je in stijl overnachten? Vind je luxe belangrijk? Dan is overnachten in een design hotel echt iets voor jou!

Design hotels Nederland

Design hotels zijn geen standaard hotels. Grote architecten hebben hier vaak samen met interieur-specialisten flink hun hoofd over gebogen. Het resultaat mag er dan ook zijn. Van artistieke design kamers tot unieke uitzichten door kleine ramen in de gehele hotelkamer, je komt van alles tegen bij de design hotels. Nederland is vooruitstrevend op het gebied van design hotels. De design hotels Amsterdam zijn helemaal vooruitstrevend. Hier zijn erg veel van deze prachtige hotels te vinden. Heb je nog nooit in een zo’n soort hotel geslapen? Zoek dan hier snel je favoriete design hotel.

Hotels met jacuzzi

Zoals hierboven al gezegd is, wanneer je van luxe houdt dan is een design hotel absoluut iets voor jou. Bijna alle design hotels zijn ook uitgerust met een luxe wellness. Kom dus lekker bij in de sauna of jacuzzi voordat je het bed in duikt. Afhankelijk van het design hotel dat je kiest kun je ook kiezen voor een hotel met jacuzzi op de kamer. Zo geniet je nog meer van je nacht in een design hotel!