Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips
Foto's
Wist je dat?
Informatie
Safaritenten Spanje
Normaal gesproken wordt er tussen 14.00-17.00 een siësta gehouden in Spanje! Goed excuus om een lekker dutje te doen op een zonnebed.

Safaritenten Spanje

De populaire costa’s van Spanje zijn uitermate geschikt voor kampeervakanties. Maar vergeet vooral ook niet het ruige binnenland! Al vele jaren gaat men hier kamperen, doordat de stranden, de steden, en het culturele erfgoed heel erg aanspreekt. Maar ook zeker door de gemoedelijkheid & gastvrijheid van de Spanjaarden. 

Luxe safaritent huren

Ook in Spanje is het mogelijk om een luxe safaritent te huren op verschillende plekken. De safaritenten in Spanje bieden je de rust en comfort die je verdient tijdens een vakantie. De kinderen aan het spelen bij het zwembad en jij relaxed op de veranda van de luxe tent met een goed boek erbij en wat lekkere Spaanse hapjes. 

Safaritenten Spanje

Camping Punta Milà

Camping Punta Milà

l'Escala - Girona, Costa Brava

Camping Punta Milà is een kleinschalig familiecamping. Gelegen in het midden van een dennenbos, op 850 m van het strand...

€ 40
tot
€ 100
Bungalodge & Camping Sant Pol

Bungalodge & Camping Sant Pol

Sant Feliu de Guíxols - Girona

Bungalodge & Camping Sant Pol ligt op 5 minuten lopen van het strand van S'Agaró in Sant Feliu dels Guixols....

€ 60
tot
€ 106
Casa del Mundo

Casa del Mundo

Alicante - Costa Blanca

Overnachten in een woonwagen of safarilodge in Spanje? Het kan bij Casa del Mundo. Denk aan een authentieke zigeunerwoonwagen, saharatent,...

€ -
1 - 3 van 3 accommodaties