Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips
Foto's
Wist je dat?
Informatie
Kaart
Weer
Santorini
Santorini is het meest gefotografeerde eiland van Griekenland.

Bijzondere vakanties Santorini

Één van de meest idyllische plekken in Europa, het Griekse eiland Santorini. Deze eiland in de Cycladen eilandengroep is beroemd om de smetteloze witte huisjes en helderblauwe daken. De sprookjesachtige sfeer en de vriendelijke bevolking zorgen ervoor dat je gegarandeerd een bijzondere vakantie beleefd in Santorini.

Santorini is gevormd door een, inmiddels inactieve, vulkaan. Daarmee onderscheidt het landschap zich van andere Griekse eilanden. Breng een bezoek aan de warmwaterbronnen vlakbij Fira, of aan de vulkaan. De bedrijvige dorpjes Oia & Fira zijn leuk om naar toe te gaan, hier kan je in lounges en bars genieten van het bijzondere uitzicht over de zee. Zoek een mooi & romantisch plekje uit en bekijk de spectaculaire zonsondergang terwijl je geniet van een lekkere cocktail.

Bij het Minoische Akrotiri kan je de restanten zien van wat ooit een florerende stad was, maar vernietigd werd door een vulkaanuitbarsting. En wist je dat er op Santorini meer dan 250 kerkjes staan?

Naast de historische elementen van Santorini is er nog veel meer te beleven. Neem een verfrissende boottocht, duik het binnenland in of relax aan het strand.

Als je dit unieke eiland gaat bezoeken, dan wil je natuurlijk ook overnachten in stijl. Hieronder kan je het aanbod zijn van originele overnachtingsmogelijkheden op Santorini.

source: wunderground

Santorini

Lotza's Studios Santorini

Lotza's Studios Santorini

Finikia - Santorini

Santorini, een eiland dat hoort bij Griekenland, staat bekend om haar witte huisjes en vriendelijke bevolking. En bij Lotza's Studios...

€ 730
tot
€ 1005
Windmill Villas Santorini

Windmill Villas Santorini

Imerovigli - Santorini

Santorini is een idyllische Griekse eiland en op dit eiland staan de Windmill Villas. Dit zijn drie bijzondere, witgeschilderde windmolens...

€ 1390
tot
€ 1545
1 - 2 van 2 accommodaties