Ben je op zoek naar een unieke overnachting voor een stedentrip in eigen land? Verblijf dan in een hip design hotel. Design hotels onderscheiden zich door hun eigentijdse ontwerp, met aandacht voor detail. Het is net even anders dan normaal. Een perfecte keuze voor als je op zoek bent naar iets bijzonders dus! Benieuwd naar de tofste design hotels in Nederland? Wij hebben 8 designhotels in een stad in Nederland voor je verzameld.

Design Hotel Modez in Arnhem

Ben je een modeliefhebber? Dan is dit bijzondere design hotel in Arnhem ‘the place to be’. Het design hotel Modez ligt in het hart van het Modekwartier en op steenworp afstand van het bruisende centrum. De kamers in het hotel zijn ingericht door Nederlandse modeontwerpers en zijn allemaal uniek. Van bonte kleuren op de muur tot een kamer vol met qr-codes, maar ook rustgevende kamers met natuurlijke materialen. Kies een kamer die bij jou past!

Bekijken
1
design hotel mother goose
design hotel mother goose
design hotel mother goose

Boetiekhotel in Utrecht

Voor een bijzondere stedentrip naar Utrecht hoef je niet verder te zoeken! Mother Goose Hotel is een 4-sterren boetiekhotel gelegen in het historische centrum van Utrecht. Je bent omringd door restaurants, cafés, winkels en bezienswaardigheden. De kamers in het hippe hotel zijn allemaal uniek ingericht en elke etage heeft een eigen kleurthema.

Bekijken
2
uniek-overnachten-in-maastricht
overnachten-in-maastricht-limburg
romantisch-weekendje-weg-in-maastricht

Design hotel in Maastricht

Het Kruisherenhotel is een bijzonder design hotel midden in het centrum van Maastricht. Het voormalige 15e-eeuwse Kruisherenklooster is het enige 5-sterren hotel van Maastricht. Het beschikt over luxe kamers, welke zijn ontworpen door internationale designers, een restaurant en een wijnbar. Op slechts 500 meter van het hotel ligt het Vrijthof en andere bezienswaardigheden liggen op 5 minuten wandelafstand.

Bekijken
3
design-hotel-sir-adam
design-hotel-sir-adam
design-hotel-sir-adam

Uniek design hotel in Amsterdam

Het 4-sterren Sir Adam Hotel is een modern design hotel gelegen in de bruisende wijk Overhoeks in Amsterdam. Het hotel is gevestigd in de A’DAM Toren en biedt geweldig uitzicht op het IJ en het stadscentrum. De kamers van dit design hotel zijn allemaal origineel en stijlvol ingericht. Het hotel beschikt over een restaurant, fitnessruimte en heeft ook een eigen muziekstudio. Dit luxe hotel is een walhalla voor muziek- en cultuurliefhebbers!

Bekijken
4
Wellness hotel Nederland

5-sterren design hotel in Rotterdam

Voor een bijzonder  nachtje weg in Rotterdam is het luxe design hotel Mainport een uitstekende keuze. Het hotel ligt aan de oever van de maas en geeft je schitterend uitzicht over de skyline van Rotterdam. De designkamers zijn uitgerust met een extra groot bed, bubbelbad en inloopdouche. Sommige kamers beschikken over een Finse sauna en spa bad. Het 5-sterren hotel heeft een eigen wellnesscentrum en iedere ochtend wordt er een live-cooking ontbijtbuffet geserveerd.

Bekijken
5
design-hotel-eindhoven
design-hotel-eindhoven

Artistiek hotel in Eindhoven

Inntel Hotels Art Eindhoven is gelegen in het bruisende centrum, met veel restaurants, bars, winkels en musea op loopafstand. In het hotel komen kunst, historie en design samen. De luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien sommige kamers beschikken over een whirlpool of spa bad. Verder is er in het hotel een restaurant aanwezig waar je kunt genieten van bourgondische gerechten. Tijdens je verblijf heb je gratis toegang tot Spa Lux en Life Fitness gym.

Bekijken
6
Het Arresthuis
Het-Arresthuis-comfort-cachot
Het-Arresthuis-de-advocaat

Slapen in een gevangenis in Roermond

Het Arresthuis is een uniek design hotel in Roermond. Een voormalig gevangenis is omgetoverd tot een luxe hotel met 40 kamers en suites, waar iedereen zich met liefde zal laten opsluiten. Doordat er oude elementen van de gevangenis bewaard zijn gebleven, heeft het pand een karakteristieke sfeer. Het hotel beschikt onder andere over een restaurant, sauna en fitnessruimte.

Bekijken
7
design-hotel-groningen
design-hotel-groningen
design-hotel-groningen

Design hotel in hartje Groningen

Dit hippe hotel in Groningen ligt op wandelafstand van de beroemde Vismarkt en de Grote Markt. Het Asgard Hotel heeft een uniek concept: moderne design elementen worden gecombineerd met duurzame, ecologische materialen. Dit zie je terug in het ontwerp van het hotel, maar ook bij het ontbijt waar biologische producten worden geserveerd. De kamers zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Asgard Hotel is de ideale uitvalsbasis om Groningen te ontdekken.

Bekijken
8

In welke stad ga jij binnenkort slapen in een design hotel? In de bruisende steden van Nederland zijn genoeg opties voor een bijzondere overnachting. Door te kiezen voor een design hotel ben je er zeker van dat je een unieke ervaring zult hebben die je niet snel zult vergeten!

Nog niet gevonden wat je zocht? Wellicht vind je deze blogs interessant:

Reacties op dit artikel

Instagram