De top 6 beste wellness hotels in Nederland. Ontdek in dit blog luxe wellness hotels, hotel met privé wellness en een hotel met wellness arrangement. Heerlijk een ontspannen weekendje weg met je vriend/vriendin of een romantische overnachting met je grote liefde. Om de keuze uit het groot aantal wellness hotels in Nederland wat makkelijker te maken hebben wij een top 6 wellness hotels gemaakt. Zo wordt een dagje wellness in in combinatie met een overnachting wel heel leuk! Welk hotel is jouw favoriet?

🧖🏼‍♀️Hotel Oesterdam

Hotel Oesterdam is een van de beste wellness hotels in Nederland. Dit wellness hotel aan zee is de perfecte plek voor ontspanning. Combineer een dagje wellness & spa met een heerlijke wandeling over het strand. Als gast kun je natuurlijk ook onbeperkt gebruik maken van de sportgelegenheden, het belevingsbad, het spa- en wellness aanbod en diverse horecagelegenheden.

Bekijk Hotel Oesterdam

🧖🏼‍♂️Thermae Wellness Hotel

Een hotel dat ook zeker bij de wellness hotels in Nederland hoort is het Thermase Wellness Hotel in Limburg. In het luxe wellness hotel beleef je een fijne overnachting. In het spa & wellness gedeelte kun je heerlijk ontspannen in een van de vele sauna’s of geniet van een ontspannen massage. En een leuk feitje: De baden in de wellness zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg.

Bekijk Thermae Wellness Hotel

🧖🏼‍♀️Hotel Thermen Bussloo

Dit hotel met sauna is een heerlijke plek in Bussloo tussen de natuur. Kom tot rust tijdens een wellness weekendje weg. Of je nu een fan bent van sauna’s, baden, hamam of van wandelen; het is allemaal mogelijk tijdens je overnachting in dit wellness hotel. Na een lange dag puur genieten ben je met een paar stappen terug in het hotel waar je weg kunt dromen in een lekker bed.

Bekijk Hotel Thermen Bussloo

🧖🏼‍♂️Hotel Thermen Soesterberg

Thermen Soesterberg is misschien al heel bekend, maar wist je dat je daar ook kunt slapen? Hoe lekker is het dat je na een dagje wellness gewoon naar het hotel kunt lopen om daar nog meer te ontspannen. Thermen Soesterberg is een hotel met wellness arrangementen. Zo kun je een diner + wellness combineren of boek je een massage voordelig bij een wellness dagje.

Bekijk Hotel Thermen Soesterberg

🧖🏼‍♀️Fort Resort Beemster

Dit bijzondere wellness hotel is een van de meest luxe wellness hotels in Nederland, die mag dus zeker niet ontbreken in dit lijstje! Het fort is zelfs opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dus een unieke wellness overnachting is het zeker. De vele sauna’s, heerlijke massages en knusse plekjes maken het een heerlijk dagje in combinatie met een overnachting.

Bekijk Fort Resort Beemster

🧖🏼‍♂️Zwaluwhoeve

De zwaluw hoeve is een prachtig wellness resort waar je je rust helemaal terug vindt. Het wellness hotel heeft veel last minute acties en arrangementen waardoor een overnachting in combinatie met wellness & spa nog aantrekkelijker wordt! Het wellness hotel in Nederland beschikt over vele sauna’s, stoom- en zwembaden. Nog bijzonderder: ervaar de magie van het hoge noorden in de Noorderlicht sauna; alsof je in Lapland bent.

Bekijk Zwaluwhoeve

Zo, dit is het lijstje met de beste wellness hotels in Nederland! Nu is het tijd voor ontspanning. Kies een heerlijk wellness hotel met privé sauna of ga voor het wellness hotel met een goede last minute actie en geniet van de heerlijke sauna’s en massages. Benieuwd naar meer wellness overnachtingen? Bekijk hier al onze wellness overnachtingen.

Reacties op dit artikel

Instagram