Hotels met Michelin restaurant

Tijdens je vakantie culinair genieten? Boek een arrangement met overnachting en een diner in een Michelin restaurant. Laat je smaakpapillen prikkelen, geniet van een wijnarrangement en stap vervolgens zo je luxe kamer binnen. Dit is echt een ‘once in a lifetime’ ervaring! Wij hebben de beste hotels met sterrenrestaurant in Nederland, België, Frankrijk en Italië voor jou geselecteerd.

Hotels met sterrenrestaurant in Nederland

 

Michelinster arrangement

In het havenstadje Blokzijl staat je een bijzondere overnachting te wachten. Boek een compleet Michelinster arrangement en geniet van een diner als nooit tevoren. Het arrangement is inclusief een amuse festijn van maar liefst 9-gangen en een overnachting in het prachtige Kaatje bij de Sluis hotel.

Bekijken

 

4-sterren hotel met Michelin restaurant

Laat je in de watten leggen en geniet van de Twentse gastvrijheid tijdens je overnachting in 4-sterren Landhuishotel de Bloemenbeek. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat jij volledig tot rust kunt komen. Een 3-gangen diner bij het Michelinster restaurant is inbegrepen!

Bekijken

 

Librije’s hotel in Zwolle

5-sterren hotel Librije ligt midden in het historische centrum van Zwolle. Het hotel en michelin restaurant vind je in een gerenoveerde 18e-eeuwse vrouwengevangenis. Dat is nog eens een unieke overnachting in Nederland.

Bekijken

 

Hotel in duindorp Schoorl

Overdag lekker uitwaaien, ‘s avonds genieten van een heerlijk 3-gangen diner bij Grand café Bourgogne en daarna uitbuiken op je prachtige kamer. Tijdens je overnachting in Hotel Marlet kom je niets tekort.

Bekijken

 

Landgoed Lauswolt

Verscholen in de bossen van Beetsterzwaag kun je ontsnappen aan de alledaagse hectiek bij 5-sterren Landgoed Lauswolt. Het Landgoed beschikt over luxe kamers, een 18 holes golfbaan en een restaurant met Michelinster.

Bekijken

 

Hotels met sterrenrestaurant in België

 

B&B met Michelinster in Brugge

Midden in het centrum van Brugge ga je een luxe overnachting bij B&B La Suite tegemoet. De luxueuze B&B is van alle gemakken voorzien en beschikt over Michelin restaurant Sans Cravate.

Bekijken

 

4-sterren Relaxhotel

Luxe kamers, een gastronomisch restaurant en een eigen spa … wat wil je nog meer? Het prachtige Relaxhotel Pip Margraff zorgt ervoor dat je volledig opgeladen weer terug naar huis keert.

Bekijken

 

Boetiekhotel in Antwerpen

Luxe 4-sterren hotel FRANQ ligt midden in het centrum van Antwerpen, op slechts 400 meter van winkelstraat Meir. Na een dagje shoppen verzorgt het Michelinrestaurant bij het boetiekhotel je gegarandeerd een onvergetelijke culinaire ervaring.

Bekijken

 

Kasteel overnachting met michelin restaurant

Tijdens deze 5-sterren overnachting in een voormalig kasteel heb je alles binnen handbereik. Het hotel beschikt over wellnessfaciliteiten, een à la carte restaurant en je bent binnen no time in Maastricht of omgeven door Natuurpark Hoge Kempen.

Bekijken

 

Hotels met Michelin restaurant in Frankrijk

 

Hotel met 3 Michelin-sterren restaurant

Dit is dé plek voor wintersportliefhebbers en fijnproevers. Het 5-sterren hotel ligt aan de voet van de skipistes van Saint-Marcel. Na een avontuurlijke dag op de latten, worden er in het 3 Michelin-sterren restaurant La Bouitte verfijnde gerechten geserveerd. De dag volledig ontspannen afsluiten? Laat je in de watten leggen in het wellnesscentrum. Wat zul je dan heerlijk slapen in je prachtige suite.

Bekijken

 

Overnachting met 2 Michelin-sterren restaurant

Geniet van Franse gerechten zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan. In het 2 Michelin-sterren restaurant bij Le Pré hotel beleef je een unieke culinaire ervaring. Na deze bijzondere avond rol je zo je bed in. De kamers van Le Pré zijn modern en stijlvol ingericht. Hier kom je niets tekort.

Bekijken

 

Luxe hotel met 2 Michelin-sterren

Verblijf midden in de historische stad Carcassonne in een hip hotel met sterrenrestaurant. Overdag de stad verkennen en ‘s avonds genieten van gastronomische gerechten. Hoe fijn is het dat je na deze sterrenmaaltijd kan blijven slapen in een luxe suite met privé jacuzzi? Dat is nog eens optimaal genieten!

Bekijken

 

Hotels met Michelin restaurant in Italië

 

5-sterren hotel in Toscane

Culinair genieten doe je bij 5-sterren hotel Byron in Toscane. Luxe, ontspanning en verfijnd dineren staat hier centraal. De omgeving verkennen? Het centrum én strand liggen op loopafstand van je verblijf.

Bekijken

 

Art-deco hotel met sterrenrestaurant

In de buurt van Lucca en Florence ligt dit prachtige 5-sterren art-deco hotel met luxe faciliteiten. Breng met een sommelier een exclusief bezoek aan een wijnmakerij. In het luxueuze restaurant kun je een gastronomische ervaring verwachten van chefkok Luca Landi

Bekijken

 

Luxe hotel met wellness

Voel je als een koning te rijk in dit uitstekende 5-sterren hotel in Toscane. Tijdens het diner bij Michelin sterrenrestaurant La Limonaia heb je prachtig uitzicht over de groene heuvels, olijfbomen en wijngaarden. Je overnacht in een luxe suite en het hotel beschikt over een wellnesscenter, zodat jij helemaal opgeladen weer thuis komt.

Bekijken

 

Alle hotels in deze blog zijn perfect voor een culinair weekendje weg. Wat is jouw favoriete hotel met Michelinrestaurant?

Reacties op dit artikel

Instagram