Als je met het hele gezin een nachtje weg wilt, dan moet er natuurlijk genoeg vermaak zijn voor de kinderen. Terwijl zij zich uitleven in de speeltuin of bij het animatieteam, kan jij ontspannend een boek lezen, een wijntje drinken of relaxen in de hottub. Zo geniet het hele gezin van een welverdiende vakantie. Maak het weekendje weg extra bijzonder door te slapen in een unieke accommodatie in Nederland. Wat dacht je van een stoere boomhut? Of verblijf in een gethematiseerde kinderbungalow! De keuze is reuze, daarom hebben wij een top 10 nachtje weg met kinderen voor jou samengesteld.

glamping-brabant-sandberghe
glamping-brabant-sandberghe
glamping-brabant-sandberghe

Glamping vakantie met kinderen

Ervaar het kampeergevoel in een luxe glamping accommodatie, midden in een bosrijke omgeving. Geniet van het buitenleven, duik in het zwembad, beleef urenlang plezier bij het animatieteam of maak een buitenrit met je paard. Na een avontuurlijke dag kun je een moment voor jezelf pakken in de hottub of sauna. Kindvriendelijk vakantiepark Sandberghe zorgt ervoor dat het hele gezin een onvergetelijke tijd beleeft.

Bekijken
1
kinderbungalows-vakantiepark-molke-9
bijzondere-kinderbungalows-in-twente18
kinderbungalows-vakantiepark-molke-3

Unieke kinderbungalows

Voor een weekendje weg met kinderen is vakantiepark Mölke de perfecte uitvalsbasis. Het vakantiepark beschikt over gethematiseerde kinderbungalows, waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Slaap als een echte prinses of ridder in de kasteelbungalow of als een echte voetballer in de voetbalbungalow. Ga je met hele jonge kinderen op vakantie? Er is ook een babybungalow beschikbaar, die volledig babyvriendelijk is ingericht. Handig!

Bekijken
2
Smulhoeve

Slapen op de boerderij

Voor kinderen is er niets leuker dan lekker ravotten. Bij FarmCamps De Smulhoeve verblijf je in een safaritent op de boerderij. Je krijgt een rondleiding over het erf en leert alles over het boerenleven. Kinderen krijgen een paspoort met allerlei leuke opdrachten. Ze kunnen scheuren op de skelters en dieren helpen verzorgen. Extra leuk: de Efteling ligt op fietsafstand van de camping.

Bekijken
3
boomhut-overnachting-in-drenthe
boomhut-overnachting-in-drenthe
boomhut-overnachting-in-drenthe

Boomhutovernachting met het hele gezin

Wie droomde er vroeger niet van, slapen in een boomhut? In deze boomhut heb je prachtig uitzicht, zie je misschien zelfs reeën en konijntjes voorbij springen en heb je veel privacy. Op de minicamping kunnen kinderen zich vermaken bij een van de speelgelegenheden. Deze unieke locatie is perfect voor een gezinsvakantie in eigen land!

Bekijken
4
slapen-op-het-water-otter-house-boats-2
otter-house-boats-water-overnachting-3

Slapen op het water

Zijn jullie echte waterratten? Dan zijn de House Boats van Otter Easy echt iets voor jou en je gezin. Je slaapt op het water en je mag zelf varen met de boot (zonder vaarbewijs). Je kunt langs vele bezienswaardigheden varen, shoppen in Roermond of lekker afkoelen in de Maasplassen. Slapen in een house boat is vooral geschikt voor een weekendje weg met tieners. Gegarandeerd een relaxte vaarvakantie in Nederland!

Bekijken
5
land-van-jan-klaassen14
land-van-jan-klaassen13
land-van-jan-klaassen11

Kamperen op een kindercamping

Beleef een bijzonder nachtje weg met kids bij Kindercamping Jan Klaassen Dromenland. Je kunt er slapen in een helikopter, brandweerauto, piratenschip en nog véél meer unieke accommodaties. Je overnachting is van alle gemakken voorzien en er is bijpassende verkleedkleding aanwezig. Ook heb je gratis toegang tot kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen.

Bekijken
6
Bijzondere-overnachting-yurt-texel-7
Bijzondere-overnachting-yurt-texel-1
Bijzondere-overnachting-yurt-texel-12

Gezinsvakantie op de waddeneilanden

De waddeneilanden zijn perfect voor een weekendje weg met het hele gezin. Zodra je op de boot stapt krijg je meteen het ultieme vakantiegevoel. Verblijf met z’n allen in een bijzondere Yurt in de duinen en dichtbij het strand. Het hele jaar door kun je hier vertoeven en een fijne tijd met het gezin doorbrengen.

Bekijken
7
slapen-tussen-de-dieren-nederland
Geheime-plek-nederland-dagje-weg-uitje-onontdekt
beekse-bergen

Slapen tussen de wilde dieren

Een unieke ervaring in Nederland: slapen tussen de wilde dieren! Het kan bij Safari Resort Beekse Bergen. Verblijf in een moderne lodge, gave boomhut of stoere safaritent en wordt wakker van een brullende leeuw of kijk uit over de savannes met giraffen. Je krijgt ook nog eens gratis toegang tot het Safaripark en het Speelland. Jong en oud zal zich hier geen moment vervelen!

Bekijken
8
vakantie-met-kinderen-3

Tropisch resort in Duitsland

Zin in een strandvakantie, maar wil je niet te ver van huis? Bij Resort Tropical Island waan je je in een tropisch paradijs. Het beschikt over een gigantische subtropisch zwembad, de Dome heeft een groot regenwoud en gebouwen uit Azië nagebouwd, er is een kunstmatig strand en echte palmbomen. Slaap je op het strand in een tent of kies je voor een bijzondere familiekamer? Dit resort beschikt over alles wat je maar kunt wensen. Een weekendje weg met kinderen was nog nooit zo spectaculair!

Bekijken
9
classic-nutchel
Sweet-met-hottub-nutchel
TreeTrunk-Nutchel-slapen-in-een-boomhut

Natuurhuisje in de Belgische Ardennen

Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte, lekker back-to-nature en genieten van elkaars gezelschap… De Cosy Cabins van Nutchel zijn perfect voor een bijzondere overnachting in België. Kinderen kunnen lekker ravotten in het bos en de natuur ontdekken met de georganiseerde activiteiten. Terwijl de kinderen op avontuur zijn, kan jij ontspannen in de hottub.

Bekijken
10

Nachtje weg met gezin

Waarom wachten op de schoolvakanties, als je ook een nachtje weg kunt? Je hoeft niet lang op vakantie gaan om het vakantiegevoel te ervaren. Een nachtje weg met het gezin geeft je quality time met elkaar en je kunt nieuwe plekken ontdekken. Dichtbij huis zijn er genoeg mogelijkheden voor een bijzonder nachtje weg. Lekker op het strand, midden in de natuur of in een bruisende stad. Er is voor ieder wat wils! Ga je met jonge kinderen een nachtje weg, dan is een kindvriendelijk vakantiepark geschikt. Hier heb je urenlang speelplezier binnen handbereik. Met tieners een weekendje weg? Een boomhut overnachting is gegarandeerd een succes bij jong en oud of kies een camping met animatie voor tieners. Wij zijn benieuwd waar jij binnenkort met het gezin een nachtje slaapt!

Benieuwd naar meer leuke nachtjes weg met kinderen? Of wil je met het hele gezin op vakantie naar Frankrijk, Italië of Kroatië? Bekijk hier ons volledige aanbod voor een vakantie met kinderen.

Misschien vind je dit ook interessant:

Reacties op dit artikel

Instagram