Wil je er even tussenuit met het hele gezin? Je kunt dan natuurlijk kiezen voor een standaard stacaravan, maar het is toch veel leuker om er een uniek weekendje weg van maken. Wat dacht je van een overnachting in een knalgele schoolbus, op de boerderij of slapen tussen de wilde dieren? Wij hebben de leukste weekendjes weg met kinderen voor jou geselecteerd. Dit wordt een weekend om nooit te vergeten!

bijzondere-airstream-overnachting
bijzondere-airstream-overnachting
bijzondere-airstream-overnachting

Bijzondere airstream

Beleef een unieke glamping overnachting tijdens je verblijf in deze airstream in het prachtige Toscane. De airstream is omgetoverd tot een luxe en comfortabele accommodatie waar je met maximaal vier personen kunt verblijven. Op het vakantiepark kunnen kinderen zich urenlang vermaken bij het animatieteam of bij een van de zwembaden.

Bekijken
1
luxe-cabin-overnachting-met-hottub
luxe-cabin-overnachting-met-hottub
luxe-cabin-overnachting-met-hottub

Weekend weg met hottub

In eigen land een luxe weekendje weg ervaren? Op dit 5-sterren vakantiepark in Twente kom je niets tekort. De cabin waarin je verblijft heeft een privé hottub en is van alle gemakken voorzien. Zowel op het park als in de omgeving is er dagenlang vermaak voor alle leeftijden. De perfecte plek om even weg te zijn met de kids!

Bekijken
2
unieke-overnachting-in-een-schoolbus
unieke-overnachting-in-een-schoolbus
unieke-overnachting-in-een-schoolbus

Overnachting in een oude schoolbus

Gaaf! In Italië kan je slapen in een knalgele schoolbus. De bus is omgetoverd tot een glamping verblijf met al het comfort van thuis. Daarnaast kan je op het park onder andere zwemmen, tafeltennissen en spelen in de speeltuin. Ideaal voor een gezinsvakantie!

Bekijken
3
FarmCamps Fleur Stables
fleurcamps-farmcamps-boerderijvakantie-1
Met paardenpension

Farmcamps boerderij overnachting

Lekker ravotten in de wei en de boer helpen bij het verzorgen van de dieren. Wanneer je met de kids gaat slapen bij de boer, ben je lekker veel in de buitenlucht. Je overnacht in een luxe safaritent en kinderen krijgen een speciaal Boeren Paspoort boordevol leuke opdrachten. Extra leuk: het strand van Callantsoog is slechts 10 kilometer van deze boerderij vandaan.

Bekijken
4
boomhut-oasis-supertrips

Gave boomhut in de Vogezen

Een droom van ieder kind: slapen in een boomhut! Deze unieke boomhut in Frankrijk beschikt over zes slaapplaatsen, een woonkamer met keuken en badkamer. Vanuit je verblijf heb je prachtig uitzicht over de omgeving. Voor een bijzonder weekendje weg met kinderen moet je hier zijn.

Bekijken
5
kinderbungalows-vakantiepark-molke-11
kinderbungalows-vakantiepark-molke-7
kinderbungalows-vakantiepark-molke-1

Kinderbungalows in Twente

Speciaal voor de kleine ridders, prinsessen of voetballers heeft vakantiepark Mölke gethematiseerde bungalows. De bungalows hebben elk een eigen thema, beschikken over alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf en zijn geschikt voor maximaal zes personen. Met de kinderen een nachtje weg in Nederland was nog nooit zo leuk!

Bekijken
6
beekse-bergen
Beekse Bergen Lodge
slapen-tussen-de-dieren-nederland

Safariweekend Beekse Bergen

Durf jij tussen de wilde dieren te slapen? Dat kan gewoon in Nederland! Wordt wakker met het gebrul van een leeuw en zie de giraffes vanuit je verblijf voorbij lopen. Je kunt slapen in een luxe lodge of boomhut. Zo heb je nóg beter zicht op de Savanne. Tijdens dit avontuurlijke weekendje weg krijg je ook gratis toegang tot het safaripark en speelland. Pak je koffers maar!

Bekijken
7

Leuk weekendje weg met het gezin

Je kunt erop uit gaan tijdens de schoolvakanties, maar waarom wachten? In een weekend kan je genoeg leuke dingen zien en doen. Lekker met het gezin een nachtje weg in een bijzondere accommodatie of naar een avontuurlijke bestemming.

Op een kindvriendelijk vakantiepark kunnen kinderen zich vaak urenlang vermaken in de speeltuin, bij het animatieteam of in het zwembad. Ondertussen kan jij tot rust komen met een goed boek en een bakje koffie. Of ga met het gezin de omgeving verkennen en bezoek een musea, dierentuin of een leuke stad. Kortom, tijdens een weekendje weg met de kids kunnen jullie echt even samen zijn.

Benieuwd naar meer accommodaties die geschikt zijn voor een vakantie met het hele gezin? Check dan snel dit overzicht.

Reacties op dit artikel

Instagram