Ga je binnenkort een weekendje weg met de hele familie en zoek je een geschikte groepsaccommodatie in Nederland, België of verder Europa in? Op Supertrips.nl hebben we een ruim aanbod accommodaties, geschikt voor zowel kleine als grote families. Van luxe wellness huizen tot knusse huisjes in de natuur. Om de keus wat makkelijker te maken, delen we in deze blog de leukste familie accommodaties.

wellness-villa-op-de-veluwe
wellness-villa-op-de-veluwe
wellness-villa-op-de-veluwe

Familieweekend in een luxe wellness villa

Geniet van een ontspannen weekendje weg met de familie in deze stijlvolle en luxe villa. De villa is onder andere voorzien van een sauna, jacuzzi en buitendouche. Daarnaast biedt het vakantiepark veel faciliteiten, zodat jong en oud zich geen moment hoeft te vervelen.

Bekijken
1
hof-van-salland-3
hof-van-salland-6
hof-van-salland-8

Vakantiepark Hof van Salland

Wil je naast gezelligheid ook genieten van rust en privacy? Dan zit je bij vakantiepark Hof van Salland goed. Het vakantiepark beschikt over diverse familie accommodaties, geschikt voor maximaal 14 personen. De accommodaties zijn voorzien van wellnessfaciliteiten, zoals een opgietsauna en whirlpool. Dit wordt een bijzondere wellness overnachting met de familie!

Bekijken
2

Familieweekend boerderij

Aan de rand van Schoorl ligt dit prachtige landhuis waar je perfect met de hele familie kunt vertoeven. Je kunt hier vooral genieten van elkaars gezelschap en de natuur. Je bent namelijk omringt door weilanden en het strand en de bossen zijn binnen handbereik. Er zijn stallen aanwezig, zodat je ook met je eigen paard op vakantie kunt. Hoe leuk is dat!

Bekijken
3
luxe-vakantiehuizen-landal-puur-exloo-1
landal-luxe-vakantiehuizen-puur-exloo-2
landal-luxe-vakantiehuizen-puur-exloo-4

Weekendje weg in de natuur

Wil je lekker sportief bezig zijn tijdens het familieweekend? Landal PUUR Exloo is de perfecte uitvalsbasis voor een actieve vakantie in Drenthe. In de omgeving vind je namelijk tal van wandel- en fietsroutes. De luxe vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en na een avontuurlijke dag in de buitenlucht kun je ontspannen in de sauna.

Bekijken
4
natuurhuisje-offangne-st-5
natuurhuisje-offangne-st-1
natuurhuisje-offangne-st-2

Villa in de Ardennen

Overnacht in dit bijzondere vakantiehuis in België en geniet van een rustgevende vakantie in de natuur. Rondom de vrijstaande villa liggen heuvels en weilanden, waardoor je prachtig uitzicht over de omgeving hebt. De veelzijdige omgeving zorgt ervoor dat zowel de kleine kinderen als opa en oma een geweldig familieweekend beleven.

Bekijken
5
roadtrip-europa

Familie accommodatie aan het water

Dit vakantiehuis op luxe resort Waterrijk Oesterdam is de ideale bestemming als je op zoek bent naar een rustig park met wellness faciliteiten. De familievilla aan het water is geschikt voor maximaal 16 personen en beschikt over een sauna, bruisbad en sunshower. Genieten geblazen!

Bekijken
6
novanta-glamping-supertrips-1
novanta-glamping
novanta-glamping-supertrips-8

Familieweekend in Italië

Wil je uniek overnachten met de hele familie? Ga dan overnachten in een typisch Toscaans verlaten bergdorpje, waar je enkel met jouw gezelschap verblijft. Ga op ontdekkingstocht in de omgeving en geniet van een Italiaanse maaltijd, bereid door een privé chef.

Bekijken
7
warsberg-woodlogde
landal-warsberg-groepsaccommodatie-duitsland4
warsberg

Glamping overnachting

Tijdens deze familievakantie in Duitsland, vlakbij het drielandenpunt met Frankrijk en Luxemburg, verblijf je dichtbij de natuur en in een bijzondere accommodatie. Zowel op het park als in de omgeving valt er van alles te beleven. Vanaf het park gaat zelfs een kabel- en rodelbaan naar het stadje Saarburg!

Bekijken
8

Familievakantie in de Dolomieten

Deze 4-sterren glamping is zowel geschikt voor een wintersportvakantie als zonvakantie met het hele gezin. Er is een prachtig ski gebied, maar je kunt er in de zomer ook uitstekend wandelen of fietsen. Je verblijf is van alle gemakken voorzien en op aanvraag kun je gebruik maken van de sauna. Dat is nog eens lekker ontspannen na een actieve dag in de buitenlucht.

Bekijken
9

Heb jij al een keus kunnen maken? Ga je een weekendje weg in eigen land of kies je misschien wel voor een familievakantie in het buitenland? Welke familie accommodatie je ook kiest, geniet van elkaars gezelschap en maak herinneringen voor het leven!

Benieuwd naar meer groepsaccommodaties? Bekijk ons volledige aanbod hier.

 

Reacties op dit artikel

Instagram