Wil je graag een weekendje, week of langer weg, maar kun je je trouwe viervoeter niet missen? Dan is een overnachting waarbij je de hond mee mag nemen de perfecte oplossing. Vaak is het vinden van een overnachting waar een hond toegestaan is nog niet heel makkelijk. Daarom hebben wij voor jou locaties voor een vakantie met de hond in een makkelijk overzicht gezet. Daardoor kun je gerust een nachtje weg met de hond, een weekje weg of zelfs een autovakantie met de hond plannen.

Overnachten met hond aan zee

Een overnachting met de hond aan zee is een dikke aanrader. Helemaal als jouw hond houdt van het water en heerlijk rennen over het strand. Daarnaast kun je mooie wandelingen door de duinen maken met jouw hond. Zo wordt een vakantie met de hond aan het strand een unieke beleving. In Zeeland vind je diverse hotels en vakantieparken waar honden toegestaan zijn voor een heerlijke vakantie in Zeeland met de hond. Maar ook in Noord-Holland zijn prachtige strandhuizen te vinden waarin honden zeker welkom zijn. Hieronder vind je een aantal accommodaties waarbij de hond welkom is!

Bekijk de Beachrooms                 Bekijk Qurios Ameland                    Bekijk de Eco cottages

Hotelovernachting met een hond

Er zijn een aantal hotels waar honden zijn toegestaan die op Supertrips te vinden zijn. Zo kan je hond gerust mee met een stedentrip of een weekje op vakantie. Denk bijvoorbeeld aan een hotel op de Waddeneilanden of een hotel in de stad voor een vakantie met de hond. Ook zijn er verschillende hotels aan zee waarbij huisdieren toegestaan zijn. Hieronder vind je een aantal diervriendelijke hotels in Nederland. Stuk voor stuk hotels waar honden zijn toegestaan.

Bekijk Hotel Oesterdam             Bekijk Hotel Tien Torens               Bekijk Design hotel Modez

Hond mee naar de camping

Wil je het liefst overnachten met de hond op een camping? Daar zijn veel mogelijkheden voor! Zo kun je kamperen met de hond, maar kun je ook een glamping accommodatie huren waarbij honden welkom zijn. Hier kun je bijvoorbeeld aan slapen in een safaritent, een boomhut of een luxe chalet. Hierdoor wordt kamperen en op vakantie met de hond een groot feest!

Bekijk de boomhut                            Bekijk de safaritent                     Bekijk de natuurlodge

Vakantie met hond

Hierboven zijn allemaal leuke vakanties met de hond weergegeven. Nu alleen nog boeken en je kunt genieten van een welverdiende vakantie met de hond. Jij blij, de trouwe viervoeter ook blij. Wil je graag op vakantie naar Frankrijk of Spanje? Filter dan op Supertrips op deze locatie en bekijk direct waar jouw hond mee mag op vakantie. Een autovakantie in Europa is perfect wanneer je graag een huisdier mee wilt nemen op vakantie. Wil je een overzicht waarin je direct ziet waar jij je hond mee mag nemen op vakantie? Bekijk dan hier alle huisdiervriendelijke vakanties.

Waar vind ik een vakantie met hond?

Het kan wat lastiger zijn om een leuke vakantie te vinden waarbij een huisdier ook toegestaan is. Daarom hebben wij een aantal locaties op een rij gezet zodat een vakantie met de hond niet lastig is om te vinden! Verder is het natuurlijk altijd goed om even bij de aanbieder zelf te kijken of een huisdier toegestaan is en in welke accommodatie een huisdier toegestaan is.

Hoe duur is een vakantie met een hond?

Over het algemeen is een vakantie met hond niet duurder dan een vakantie zonder een hond of ander huisdier. Soms betaal je een klein bedrag per nacht voor een hond, dat ligt aan de datum en aan de locatie.

Waar liggen bijzondere accommodaties waar een hond toegestaan is?

In Nederland zijn genoeg bijzondere accommodaties waar een hond of ander huisdier toegestaan is. Ook buiten Nederland, bijvoorbeeld Duitsland of Frankrijk, zijn genoeg locaties te vinden waar je je hond mee mag nemen. Een autovakantie is sowieso een goed idee wanneer je de hond mee wilt nemen op vakantie. Filter op Supertrips gemakkelijk op locatie en vind jouw bijzondere overnachting met hond snel!

Reacties op dit artikel

Instagram