Bijzondere overnachtingen waar je met je hond heen kunt, vind je overal in Nederland! Maar het staat niet altijd even goed aangegeven. Daarom hebben we bij Supertrips.nl een handig rijtje gemaakt van de 10 meest bijzondere overnachtingen, waar je trouwe viervoeter gewoon bij mee kan!

overnachten-met-hond-aan-zee
hotel-met-hond
hondvriendelijk-hotel

Luxe weekendje weg met hond in Texel

Ben jij aan het speuren naar een huisdiervriendelijk hotel in Texel, waar je je hond mee mag nemen tijdens jouw overnachting? Dan is dit boutique hotel in Texel misschien wel wat voor jou! Tijdens jouw luxe weekendje weg, mag je hond hier gewoon gezellig mee. En dat terwijl jij geniet van de vele wellnessfaciliteiten. Daarnaast vind je in de omgeving van dit hotel veel leuke wandelroutes! Een bijzonder plekje als je graag wilt overnachten in Texel met je hond.

Bekijken
1
wellness-accommodatie-in-valkenburg
wellness-accommodatie-in-valkenburg
wellness-accommodatie-in-valkenburg

Bijzondere vakantie met hond

Nog zo’n bijzonder plekje om te overnachten met je hond zijn deze wellnessaccommodaties in Valkenburg! Met de unieke combinatie van natuur en luxe, vind je hier een heerlijk plekje om even je batterij op te laden. En tijdens jouw luxe weekend weg, mag je huisdier gewoon mee op vakantie! Deze luxe accommodaties zijn niet alleen huisdiervriendelijk, maar ook erg mooi en ruim ingericht voor de baasjes. En met die eigen sauna, jacuzzi en buitendouche maak je je bijzondere overnachting pas helemaal af!

Bekijken
2
huisdier-mee-op-vakantie-nederland
bijzonder-plekje-met-hond
huisdiertoegankelijk-overnachten

Bijzondere tipi overnachting met hond

Als je op zoek met naar een bijzonder plekje waar je huisdier mee op vakantie kan, is ook deze gave tipi tent in het bos een leuk idee. Niet alleen kun je hier je hond gezellig meenemen tijdens jouw bijzondere vakantie in Nederland, maar samen wordt je omringd door rust en ruimte. Kun je samen met jouwe rakker lekker van genieten en samen het riante bos ontdekken.

Bekijken
3
bijzonder-plekje-huisdier
huisdiertoegankelijk-bijzonder-plekje
overnachten-met-hond-huisdier

Tiny house overnachting met hond

Overnachten met je huisdier kan ook in dit unieke natuurhuisje in de Drentse natuur. Dit bijzondere plekje is namelijk van alle gemakken voorzien, zoals een slaapgedeelte met een comfortabel bed, een keukentje, badkamer en een sfeervol woongedeelte. Je kunt hier met maar liefst 4 personen in overnachten én natuurlijk je grote vriend! Ontdek direct tijdens jouw bijzondere overnachting het omliggende natuurpark!

Bekijken
4
huisdiervriendelijk-toegankelijk
Faciliteiten Buitenplaats Holten
Accommodatie Buitenplaats Holten

Bijzondere overnachting met hond

Nog zo’n bijzondere locatie waar je trouwe huisdier mee op vakantie kan, zijn deze chalets op Buitenplaats Holten. Verblijf in een van de luxe chalets aan het water, duik in het verwarmde buitenzwembad en geniet van de rust en privacy hier. Samen met je favoriete huisdier kun je de natuurrijke omgeving van Twente verkennen. Buitenplaats Holten is namelijk uniek gelegen onder de Sallandse Heuvelrug, dus aan de natuur is geen ontkomen aan! Daarnaast ervaar je een bijzondere overnachting in een van de leuke chalets mét je trouwe hond.

Bekijken
5
overnachten-met-hond
hond-mee-op-vakantie
huisdier-mee-op-vakantie

Bijzondere overnachting met hond op de Veluwe

Wil jij bijzonder overnachten met je hond op de Veluwe? Dat kan in deze luxe wellness villa! Tijdens jouw luxe weekend weg met je hond  kun je genieten van de heerlijke wellness faciliteiten en samen met je trouwe vriend de mooie natuur ontdekken. Niet alleen biedt de Veluwe al een leuk scala aan vermaak, ook het vakantiepark waar je deze luxe villa gevestigd is, vind je vermaak voor jong en oud!

Bekijken
6
hotel-met-hond
bijzonder-plekje-hond
overnachten-met-hond (2)

Bijzonder hotel met hond

Verblijf middenin de natuur en je bent toch binnen no time in het centrum. Dit boutique hotel met cabins in Amsterdam geeft je het ultieme vakantiegevoel. Afhankelijk van welk tiny house je kiest, is je verblijf geschikt voor maximaal 2 tot 5 personen én je trouwe vriend. Want in dit speciale hotel mag je met je hond overnachten! Zo kun je een bijzondere vakantie ervaren in Nederland. Met vermaak van de dichtbij gelegen stad, de prachtige natuur en je favoriete huisdier. Wie wil dat nou niet?

Bekijken
7
Hotel-met-hond
bijzondere-overnachtingen-met-hond-nederland
bijzonder-plekje-met-hond

Vakantiehuis met hond op de Veluwe

Als je er even tussenuit wilt met je familie of gewoon een luxe weekendje weg wilt jet met je hond en een paar vrienden, zijn deze gave ecolodges op de Veluwe ideaal! Gevestigd op Park Berkenrhode, middenin de Veluwse bossen, vind je deze hondvriendelijke accommodaties. Vermaak je in het zwembad, de wellness, restaurant en voor de kids is er een leuke speeltuin. Ook kun je een wandeling door de bossen maken met je hond, musea bezoeken en slenteren door de omliggende steden.

Bekijken
8
bijzondere-overnachting-met-hond
overnachten-aan-zee-met-hond
overnachten-met-hond-unieke-accommodatie

Overnachten aan zee met hond

In Zuid-Holland vind je nog een mooi plekje om je huisdier mee op vakantie te nemen. Namelijk op het Vakantiepark ECO Grevelingenstrand! Niet alleen kun je hier overnachten met je hond, maar je overnacht ook nog eens aan het schoonste meer van West-Europa! En naast dat er leuke watersportactiviteiten zijn voor jong en oud, is er dus ook genoeg avontuur in de omgeving om je hond een fijne vakantie te geven!

Bekijken
9
huisdier-mee-op-vakantie
hotel-aan-zee-met-hond
overnachten-met-hond-aan-zee

Overnachten op het water met hond

In plaats van een hotel aan zee met hond, heb wij nóg iets beters voor je. Namelijk een luxe overnachting met je hond óp het water! In deze gave yachtcharters in Sneek kun je een luxe weekendje weg met je trouwe viervoeter. Wat deze bijzondere overnachting nog leuker maakt is dat je de woonboot zelf mag besturen! Hoewel er natuurlijk ook een schipper voor jullie geregeld kan worden. Klinkt dat niet nóg beter dan overnachten met je hond aan zee?

Bekijken
10

Huisdier mee op vakantie

Je huisdier mee op vakantie maakt je vakantie toch net wat gezelliger. Dat maakt deze plekjes ook extra speciaal. Want wat is er nu beter dan een leuk vakantieplekje waar je hond of huisdier ook welkom is?

Hotel met hond

Bijzondere overnachtingen met hond zijn een vakantie om nooit weer te vergeten.  Of je nu overnacht in een huisdiervriendelijk hotel aan zee of met je hond in een ander bijzonder plekje overnacht, mogelijkheden zijn er genoeg! Soms kun je gewoon even geen genoeg krijgen van je favoriete beestje en bij deze accommodaties hoeft dat ook niet! En waarom ook niet gewoon je trouwe maatje mee op vakantie nemen?

Bijzonder overnachten met je hond

Bijzondere overnachtingen met je hond zijn natuurlijk heerlijk. Zo hoef je je trouwe viervoeter niet alleen te laten tijdens jouw vakantie. Je huisdier mee op vakantie is toch ook lekker gezellig? Maar bijzondere overnachtingen waar je je hond mee naartoe kunt nemen zijn niet alleen in Nederland te vinden. Neem eens kijkje naar ons complete aanbod van huisdiertoegankelijke overnachtingen!

Ook interessant voor jou:

Reacties op dit artikel

Instagram