Heb jij ook zin om even de gekte achter je te laten? Wij hebben de top 10 leukste nachtjes weg in Nederland voor jou op een rijtje gezet. Bijzondere hotels, luxe campings of strandhuisjes. Door de unieke ervaringen die deze verschillende overnachtingsplaatsen bieden, kun je energie tanken tijdens jouw nachtje weg in Nederland. 

boetiek-hotel-luxe-overnachting-leiden-nederland.
boutique-hotel-nachtje-weg-in-nederland
Luxe-comfort-nachtje-weg-hotel-nederland

Nr.1 Een nachtje weg vol luxe: Boutique Hotel Steenhof Suites

Kom lekker een weekend bij in dit picturesque boutique hotel in het hart van Leiden. Door de moderne inrichtingen en faciliteiten is er vermaak voor iedereen. Loop langs de schouwburg, bezoek het Rijksmuseum van Oudheden en geniet vervolgens van het zonneterras. De bijzondere kamers zijn uitgerust met airconditioning, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een heerlijke verrassing. Boetiek hotels staan niet voor niks bekend om hun charme en gastgerichtheid.

Bekijken
1
overnachting-strand-luxe-uitzicht-
nachtje-weg-vakantie-strand
nachtje-weg-nederland-vlissingen.

Nr. 2 Een nachtje op het strand in Zeeland: Boulevard 17

Behoefte aan wat extra’s? Boek dan je weekendje weg in een van de nieuwe Boulevard Suites aan het strand in Vlissingen. Customize jouw vakantie op het strand met een infrarood sauna, een heerlijke inloopdouche of bijvoorbeeld een frans balkon met waanzinnig uitzicht. Deze luxe suites in Zeeland bieden de ultieme plek waar je een weekend lekker uit kan waaien. Ben jij met 2 personen en zoek jij de perfecte locatie, neem dan een kijkje voor de verschillende opties.

Bekijken
2
strandvakantien-nederland-luxe
nederland-overnachting-grote-kamer-luxe
hotel-strand-vakantie-nachtje-weg-nederland

Nr. 3 Een nachtje weg aan zee: Poort Beach Boutique Apartments

Jouw thuis weg van huis. Pal aan zee en omringd door duinen. Op 10 minuten rijafstand van het historische centrum van Haarlem bevindt zich een geweldige locatie op het strand. Begin je dag met yoga, spring op je surfboard of geniet van de comfort. Poort Beach Boutique biedt een ruim aanbod aan van diverse appartementen, inclusief luxe keuken, meerdere slaapkamers en andere faciliteiten. Dé plek om lekker even bij te komen!

Bekijken
3
unieke-overnachting-nederland
camping-nederland-uniek-retro
Camping-overnachting-nederland-mooi

Nr. 4 Een nachtje weg in de natuur: Camping en B&B Welgelegen

Voor een echt unieke overnachting, duik dan in een van de retro caravans van Camping en B&B Welgelegen. Geen fan van een caravan? Geen probleem! Deze bijzondere camping beschikt ook over romantische Pipowagens met je eigen veranda. Ook leuk om te weten is dat ze daar iedere zaterdag een gezamenlijke bbq organiseren met een gezellig kampvuur! Vergeet dus vooral niet je gitaar mee te nemen. Voor het echte vakantiegevoel, moet je hier wezen!

Bekijken
4
camping-achterhoek-nachtje-weg
luxe-speciale-camping-nederland
nederland-tiny-house-overnachting

Nr. 5 Een nachtje weg in het bos: Tiny House

Op Droompark Marina Strandbad op de Veluwe kun je ook heerlijk vertoeven in een van hun Tiny Houses. Midden in de natuur overnachten en dicht aan de Ijssel kun je helemaal tot rust komen in de buitenlucht. Toch even eruit? Ga naar het Klimbos, de dierentuin of een pretpark. Of.. ga lekker shoppen in het dichtbijgelegen Arnhem!

Bekijken
5
Overnachten-kasteel-maastricht
Overnachten-Hotel-nederland-natuur
kasteel-overnachting-maastricht-luxe-natuur

Nr 6. Een nachtje in een kasteel: Buitenplaats Vaeshartelt

In andere woorden; de perfect getaway. In dit geweldig ingerichte hotel met rijke historie, kom je helemaal tot rust! Rondom dit hotel in Maastricht bevindt zich een ruim park, compleet met een wijngaard, moestuin, fruitbomen en vijvers. Met mooi weer kun je genieten op het terras of in de Geheime tuin. Daarnaast kun je lekker koopjes jagen in het outletcentrum Maasmechelen Village die je met 20 minuutjes rijden hebt bereikt!

Bekijken
6
unieke-ervaring-camping-nederland
lodges-nederland-camping-weekend
camping-nederland-duurzaam-bijzonder

Nr. 7 Een groen nachtje weg: Camping Buitenland

Met duurzaamheid in gedachten biedt de bijzondere Camping Buitenland een unieke ervaring! Met hun gezellige sfeer en biologische biertjes kun je een heerlijk vertoeven in een tipi, andere uniek verblijf of bijvoorbeeld één van hun zelfgebouwde accommodaties! Daarnaast kun je ook je eigen kampeerplek uitzoeken natuurlijk. De hele zomer door kun je genieten van live muziek, onverwachte optredens of theater. Daarnaast kun je altijd aanschuiven bij de buitenbar die in het hoogseizoen zeven dagen in de week geopend is! Voor een nachtje weg in de zomer is dit een echte aanrader!

Bekijken
7
Drenthe-boomhut-nederland-bos
boomhut-luxe-nederland-arnhem
boomhut-ervaring-nederland-weekend

Nr. 8 Een nachtje in de lucht: Boomhut Drouwenerzand

Al eens overnacht in een boomhut? In Drouwenerzand kun je deze bijzondere ervaring meemaken. Compleet met regendouche, meerdere slaapkamers en een terras met lounge faciliteiten kun je heerlijk bijkomen tussen de ritselende bladeren. Maak een wandeling door het Drentse bos of ga op pad naar een van de omliggende dorpjes! Voor een fantastische boomhut vakantie voor jong en oud moet je hier zijn!

Bekijken
8
prive-welness-weekend-nederland.
overijssel-welness-overnachting-luxe
luxe-wellness-appartement-sauna

Nr. 9 Een nachtje vol privé wellness: t’ Wechtertje Wellness Appartementen

Deze bijzondere overnachting ligt in Overijssel en is erg populair. Een echte aanrader voor de wellness liefhebbers! Boek je eigen appartement met privé wellness faciliteiten zoals een finse sauna, infrarood sauna en/of een jacuzzi! Met je eigen loungehoek en minibar kun je heerlijk genieten van deze unieke ervaring. Kom lekker romantisch met z’n tweeën of nodig je vrienden uit voor een weekendje lekker relaxen en genieten van de spa. Voor iedere wellness-genieter hebben zij het juiste arrangement!

Bekijken
9
maastricht-op-de-boer-overnachting
maastricht-boerderij-nachtje-weg
luxe-overnachting-nederland-loft.

Nr. 10 Een romantische nachtje in Maastricht: Cour 8 Lofts

Op een historische boerderij aan de rand van Maastricht bevinden zich de Cour 8 Lofts. De locatie is perfect als uitvalsbasis voor een citytrip in Maastricht. Deze moderne appartementen en suites met rustieke uitstraling, zijn voorzien van een ruime woonkamer, eigen badkamer, flatscreen-tv en een iPod-dock. De boerderij verbouwd aardappelen, uien en asperges. Voor de asperge liefhebbers kan er dan natuurlijk ook een speciale proeverij georganiseerd worden! Zorg er wel voor dat je rekening houdt met een minimaal verblijf van twee nachten. 

Bekijken
10

Zoek jij een leuk weekendje weg, maar staat jou gewenste locatie er toevallig niet tussen? Wees niet getreurd! Op onze website hebben wij een groot aanbod vol bijzondere overnachtingen waar je heerlijk tot rust kunt komen. Bijvoorbeeld; Amsterdam? Middelburg? Haarlem? Drenthe? You name it! Bekijk direct bijzondere overnachtingen in Nederland

Of wil je meer zien van het volgende:

Reacties op dit artikel

Instagram