Bijzondere adresjes aan het zoeken? Wij hebben bijzondere adresjes in Nederland en door heel Europa! Hieronder zie je direct waar wij bijzondere adresjes voor je hebben. Bijzondere adresjes zijn anders dan anders. Wij van Supertrips zijn bekend om de bijzondere overnachtingsmogelijkheden. We hebben ze in verschillende categorieën. Van unieke strandhuisjes tot een pittoreske bed and breakfast in een idyllisch dorpje. Dagelijks zijn we op zoek naar meer van deze bijzondere adresjes, mocht je zelf zo’n bijzondere adresje tegenkomen; laat het ons dan direct weten. Bekijk hieronder de verschillende categorieën en vind je bijzondere adresje!

Bijzondere adresjes Nederland

Nederland staat boordevol bijzondere overnachtingen. Zo kun je slapen in boomhutten, iglo’s, plaggenhutten, bijzondere b&b.. en noem maar op! O ja, de romantische overnachtingen natuurlijk niet vergeten voor wanneer je lekker even met zijn tweeën een gezellig weekend weg wil. Vind direct je bijzondere adresje in Nederland.

Zoek & boek

Bijzondere adresjes aan zee

Nederland staat natuurlijk bekend om de Noordzee met haar zandstranden en de bijbehorende gezellige strandplaatsen. Wil je hier bijzonder overnachten dan kan dat bijvoorbeeld in de prachtige strandhuisjes aan de kust van Nederland. Wil je liever niet aan de kust, dan vind je de strandhuisjes bijvoorbeeld ook aan het veluwemeer. Wil je een weekendje weg en zoek je een bijzonder plekje? Bekijk direct onze mogelijkheden!

Weekendje weg aan zee

Bijzondere adresjes in Europa

Niet alleen in Nederland hebben wij bijzondere adresjes. Ook hebben we meer dan 300+ locaties in Europa die absoluut de moeite waard zijn. Van Glampings in Italie  tot complete all-in reizen aangeboden door onze partner Eliza was Here. We hebben het voor je. Populair zijn tegenwoordig de boomhutten & safaritenten, maar er is meer. Laat je hieronder navigeren naar de landenpagina’s of kijk in het menu naar bijzondere adresjes. Bekijk direct bijzondere adresjes in:

Reacties op dit artikel

Instagram