Het geklots van het water tegen je bootje, de zon op je gezicht en de wind in je haren. Niets is lekkerder dan eventjes heerlijk over het water glijden met je bootje. Dan ook nog heerlijk vertoeven in je particuliere vakantiehuis, waar je met een beetje geluk, je bootje kunt aanleggen aan je eigen aanlegsteiger. Zo’n leuke sloep is door de razende populariteit tegenwoordig overal wel te huren! Bekijk snel deze bijzondere plekjes aan het water in Nederland, voor een gaaf vakantiehuis met je eigen sloep!

oesterdam-resort-aan-het-strand
sloep-huren-tholen-oesterdam-corona
sloep-huren-in-zeeland

Villadorp van Resort Oesterdam

Op het villadorp van Resort Oesterdam vind je waanzinnig gave tiny houses waar je heerlijk kunt vertoeven. Maar hier vind je niet alleen een bijzonder vakantiehuisje,  op Resort Oesterdam zijn alle ingrediënten voor de ideale vakantie in eigen land aan het water. Huur je eigen sloep of bootje, doe mee met de leuke watersport activiteiten of ga bakken in de zon op een (mega luxe) strandbed op het Cabana Strand. Op dit bijzondere plekje in Zeeland, kun je even heerlijk bijkomen tijdens een welverdiende vakantie.

Bekijken
1
vakantiehuisje-aan-het-water
vakantiehuis-met-aanleg-stijger
vakantiehuis-sloep-huren

Waterchalet op Vakantiepark De Kuilart

Voor een heerlijk plaatsje aan het water in een prachtig vakantiehuis, zit je op Vakantiepark De Kuilart in een Waterchalet ook op de perfecte plaats. Met gebruik van de vele arrangementen kun je ervoor zorgen dat je een vakantie beleeft, precies zoals jij hem wilt. Daarnaast hebben ze ook een mega leuk sloep-huur arrangement, waarbij je ook nog eens wat lekkers te eten en drinken krijgt! Je legt gemakkelijk je bootje aan bij je eigen aanlegsteiger bij je leuke vakantiehuisje!

Bekijken
2
eigen-aanlegsteiger-vakantiehuis-gezin
luxe-vakantiehuis-aan-het-water
vakantiehuis-met-eigen-aanleg-steiger

Watervilla op Bungalowpark Zuiderzee

In deze prachtige (nieuwe) vakantiehuizen op Bungalowpark Zuiderzee vind je deze gave watervilla’s! Naast dat je op dit leuke park een sloep kunt huren, kun je ook gezellig kanoën, kajakken of toeren in een motorbootje. Romantisch met z’n twee of gezellig met het gezin, dit park is leuk voor jong en oud. Gezellig barbecueën op jullie eigen terras, comfortabel slapen in een heerlijk bed en omringd worden door rust en ruimte. Het kan allemaal op dit bijzondere plekje in Noord-Holland.

Bekijken
3
vakantiepark-bootverhuur
slapen-aan-het-water
vakantiehuisje-met-aanlegsteiger-nederland

Vakantiehuis op Recreatiepark Tusken de Marren

Voor nog een gaaf uniek plekje aan het water in Nederland, móet je echt naar recreatiepark Tusken de Marren in Friesland. In gave vakantiehuizen heb je niet alleen sloep verhuur en een eigen aanlegsteiger, maar zelfs een sauna! Dat betekent dus ultiem relaxen tijdens jouw bijzondere vakantie in eigen land. Zie jij jezelf al in deze leuke huisjes aan het water vertoeven? Wij dus ook. Met je eigen huisje direct aan het water, stap je binnen no-time je bootje in om de Friese wateren te trotseren.

Bekijken
4
vakantie-in-eigen-land-aan-water
slapen-aan-het-water-twente
sloep-huren-en-luxe-vakantiehuisje

River Cabin op Vakantiepark Mölke

In de prachtige River Cabin’s op vakantiepark Mölke kun je ook waanzinnig goed vertoeven aan het water. Deze luxe ingerichte vakantiehuisjes hebben een moderne look en een plekje met uitzicht over de Regge! Naast dat je op dit leuke park je eigen bootje kunt huren, kun je ook avontuurlijk suppen en lekker aan het reggestrandje vertoeven. En daar houden de activiteiten niet op! Op dit gave vakantiepark vind je vermaak voor het hele gezin. Met wie ga jij de wateren van de Regge ontdekken?

Bekijken
5
vakantie-in-eigen-land-met-sloep
vakantiehuis-giethoorn-water-sloep
sloep-huren-nederland-

Watervilla in Vakantiepark Giethoorn

Wat ook een mega gave plek is in Nederland waar je lekker over de grachten kunt varen, is natuurlijk Giethoorn. In deze luxe vakantiehuizen kun je heerlijk tot rust komen en stap je zo van je veranda je bootje in. Een sloep hoef je bij Vakantiepark Giethoorn niet te huren, want die krijg je gewoon gratis bij je verblijf! Door corona is Giethoorn weer terug naar zijn volle glorie, dus dit is hét moment om er een bezoekje te plegen. Kun je meteen zien waarom dit plekje al jaren overspoeld wordt door enthousiaste toeristen. Alleen dan zónder die overvolle grachten.

Bekijken
6
sloep-huren-bij-overnachting.
vakantiepark-offingawier-RCN-de-potten
offingawier-vakantiepark-huisje-aan-water

Mobile home de Klipper op RCN vakantiepark De Potten

Op zoek naar een heerlijk vakantieplekje in Friesland? Dan is RCN vakantiepark De Potten in Offingawier misschien wel het plekje voor jou! In deze leuke mobile homes kun je heerlijk verblijven met een waanzinnig uitzicht over het water. Met ruimte voor 4 personen kun je hier gegarandeerd genieten en lekker vertoeven op de ligbedjes op je eigen veranda. Neem lekker je eigen bootje mee of huur een sloep op het leuke vakantiepark! Daar vind je ook nog een gigantisch aanbod aan wilde watersportactiviteiten!

Bekijken
7
vakantiehuis-met-sloep-loosdrecht
villa-met-aanlegsteiger
eigen-sloep-mee-woning

Tiny Beach House op Vakantiepark Eiland van Maurik

Op Vakantiepark Eiland van Maurik vind je wederom een ideale bestemming voor een top vakantie voor jong en oud. Het park is gevestigd in de Betuwe en het Gelders Rivierengebied, dus een heerlijke tocht over het water zit er wel in! Op dit leuke vakantiepark kun je van alles beleven en op diverse manieren de wateren verkennen. Je kunt onder andere een elektrische sloep, zeilbootje of waterfiets huren! Ook op het park zelf hoef je je niet te vervelen. Met het gave waterzwembad paradijs en leuke faciliteiten, ervaar je hier een top vakantie in eigen land!

Bekijken
8
vakantiehuis-met-sloep-huren-loosdrecht
vakantiehuis-met-sloep-huren
vakantiehuis-met-sloep-huren-zeeland

Villa op Villapark de Paardekreek

Dit award-winnende park ligt aan het Veerse meer aan de zuiderzijde van Noord-Beveland. Ook hier vind je een scala aan (water)sport en recreatiemogelijkheden. Een leuke speeltuin voor de kids, een verwarmd buitenzwembad, een lekker restaurantje, vaarmogelijkheden, zeilcursussen en ga zo maar door. In deze prachtige villa’s aan het water kun je dan ook weer mega lekker uitrusten voor een dagje vol avontuur op dit leuke park. Voor degene die toe zijn aan een beetje extra luxe, niet getreurd. Je vind hier ook een heerlijke jacuzzi, sauna en zonnebank. Kom je hoe dan ook met een lekker kleurtje weer thuis.

Bekijken
9
luxe-vakantiehuisje-met-aanlegsteiger
aanlegsteiger-bij-je-vakantiehuis
luxe-vakantiehuis-sloep-huren

Vakantiehuisje op Landal Greenparks

Bij Landal Greenparks op Waterpark Sneekermeer vind je ook mega leuke particuliere vakantiehuizen direct aan het water. Bij deze luxe vakantiehuisjes heb je je eigen veranda aan het water en aanlegsteiger. Dat betekent dus weer gegarandeerd genieten. Bij dit gave Landal park aan het open vaarwater kun je, naast leuke watersportactiviteiten, ook lekker ontspannen in de natuur, makkelijk een dagje cultuur snuiven of gewoon een dagje genieten aan het water.

Bekijken
10

Voor een mega leuke vakantie hoef je dus helemaal niet ver. In ons mooie kikkerlandje vind je een groot scala aan leuke particuliere vakantiehuizen, waar je een sloep kunt huren en nog veel meer. Er zijn daarnaast nog veel meer voordelen van zo’n vakantie in eigen land. Je bespaart namelijk aanzienlijk veel reistijd, inpakstress en voorkomt die akelige taalbarrière. Je kunt zelfs je vrienden gewoon uitnodigen voor een gezellige barbecue! Dus huur snel jouw ideale vakantiehuis met sloep!

Zo. En dan is het nu tijd om lekker te gaan dobberen op één van deze bijzondere plekjes aan het water in Nederland. Ben jij op zoek naar een nog nét wat avontuurlijkere overnachting, dan alleen een sloep huren bij een vakantiehuis aan het water? Dan zijn deze gave plekjes waar je kunt slapen óp het water misschien ook wel wat voor jou! Of bekijk ons volledige aanbod van bijzondere vakantiehuizen aan zee.

Nog niet uitgelezen? Deze blogs zijn ook interessant voor jou:

Reacties op dit artikel

Instagram