Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Gli Asini Felici Safaritenten

Italië - Uzzano

€ 600tot€ 750
Prijs per kamer per week
Helaas is deze kamer niet beschikbaar op deze data.
Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan - Hoe werkt het?
Algemeen
Faciliteiten
Activiteiten
Ligging
Voorwaarden
Extra info
U wilt kamperen maar heeft geen zin in de rompslomp van het meenemen van alles wat daarvoor nodig is? Denk dan eens aan een vakantie in een safaritent in Toscane. Gli Asini Felici biedt u  een safaritent, die volledig  is ingericht voor 2-4 personen. De tent heeft een oppervlakte van 56 m2.

De tenten zijn stijlvol ingericht met vintage meubels. Er staat een tweepersoons hemelbed en een stapelbed, gescheiden door een kastwand. Er is een eethoek, een terrasset en ook een kleine keuken met stromend water, elektriciteit, een koelkast en potten en pannen. U hoeft dus zelf niets mee te nemen. Alles voor een heerlijke kampeervakantie  is aanwezig voor 4 personen. Elke kampeerplek is bovendien volledig omheind. Toiletten en douches voor gezamenlijk gebruik bevinden zich op ca. 200 meter.    

De boerderij ''Gli Asini Felici'' (De Gelukkige Ezels) ligt midden tussen de wijnvelden, olijfgaarden en bosse n tegen de uitlopers van de Apenijnen op circa 450 meter hoogte met een prachtig uitzicht over het dal van Pescia en Uzzano (provincie van Pistoia). U kunt zelfs Lucca zien en Monte Serra, waarachter Pisa ligt en bij helder weer kunt u zelfs een glimpje van de zee waarnemen.

Faciliteiten

  • Barbeque
  • Nette sanitaire voorzieningen
  • Zwembad (buiten)

Activiteiten

  • Golfbaan
  • Museum
  • Strand
  • Thermale baden

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

Extra info

Huisdieren
Toegestaan
Invaliden
Geen extra voorzieningen voor invaliden
Borg
€ 150
Schoonmaakkosten
Inclusief
Bedlinnen
Niet inclusief (€ 15)
Kinderbed
Niet beschikbaar
Ontbijt
Niet inclusief (€ - prijs p.p.p.n.)
Toeristenbelasting
Inclusief

1 Safaritent

De tenten zijn stijlvol ingericht met vintage meubels. Er staat een tweepersoons hemelbed en een stapelbed, gescheiden door een kastwand. Er is een eethoek,een terrasset en ook een kleine keuken met stromend water, elektriciteit, een koelkast en potten en pannen. U hoeft zelf niets mee te nemen. Alles is aanwezig voor 4 personen. Elke kampeerplek is bovendien volledig omheind.

Safaritent
€ 600 tot€ 750
Ontmoet Doesjka Korthals
Jouw host bij Gli Asini Felici Safaritenten
Neem contact op
Naar de website