Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips
Foto's
Wist je dat?
Informatie
Kaart
Weer
Slovenië
Wist je dat liften in Slovenië heel normaal is? Leuk dus als je gaat backpacken en de locals wat beter wil leren kennen.

Bijzondere vakantie Slovenië

Slovenië is een van de groenste landen van Europa en ligt tussen Italie, Oosterrijk en Kroatie in. De zuid-westkust grenst aan de Adriatische zee en het noorden grenst aan de Alpen.

Mede door de grote diversiteit van landschappen is Slovenië zeer de moeite waard om te bezoeken en is er voor ieder een mooie bestemming te vinden. De mooie Adriatische kustlijn met leuke badplaatsen en stranden zijn de een goede keus voor zon en zee liefhebbers. 

In het Alpen gebied kan er gewandeld en gemoutainbiked worden en in de wintermaanden zijn er diverse wintersport gelegenheden te vinden.

Ook liefhebbers van cultuur en lekker eten en drinken kunnen hun hart ophalen in de leuke steden zoals Ljubljana en Maribor.

Een van de mooiste plekken in Slovenië is het meer van Bled dat ligt aan de voet van de Alpen. In het midden van het meer ligt een klein eiland met een oud kerkje. Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht over het meer en een duik nemen in het kraak heldere water.

source: wunderground

Slovenië

Ortenia - Appartementen in de natuur

Ortenia - Appartementen in de natuur

Podcetrtek - Savinjska

De appartementen van Ortenia liggen midden in de natuur en op maar een paar minuten lopen van een van de...

€ 198
Garden Village Bled

Garden Village Bled

Bled - Gorenjska

Garden Village is een ecologisch en innovatief ontworpen accommodatie met respect voor de omgeving en natuur. Het is de perfecte...

€ 90
tot
€ 120
1 - 2 van 2 accommodaties