Tendi safaritenten

Op verschillende plekken in Europa biedt Tendi compleet ingerichte safari-lodgetenten aan op mooie, rustgevende en bijzondere campings.

De safaritenten zijn gemaakt van een onverwoestbaar, stevig canvasdoek met een stalen frame. De tenten hebben een isolerend dubbel dak met luifel. Daarnaast beschikken ze over een houten vloer en een veranda. Om de vakantie nog aangenamer te maken zijn de bedden bij aankomst al opgemaakt. Jouw glamping vakantie kan direct beginnen.

De safaritenten staan op ruime plekken en/of hebben vrij uitzicht. Er zijn twee soorten tenten: de safari-lodgetent waarbij gebruik gemaakt wordt van het sanitair op de camping en de safari-lodgetent met eigen sanitair. Deze heeft een eigen badkamer in de tent met douche, wastafel en toilet.

Tendi

Tendi heeft naar locaties gezocht die iets unieks hebben en het is erg belangrijk dat ze een uitstekende service aanbieden. Bijzondere plekken en kleine campings gelegen in een wijngaard, bij een origineel Frans ‘Chateau’, aan een mooi meer of op een oud landgoed. De faciliteiten verschillen per locatie en zijn erg divers, denk hierbij aan bijvoorbeeld een zwembad, restaurant, speeltuin en dergelijke. De Tendi safaritenten zijn te vinden in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Nederland, Duitsland en Zweden.

Op vakantie met Tendi is genieten van elkaar, van het buitenleven en het ontdekken van nieuwe dorpjes, steden en streken. Heerlijk samen eten, een duik nemen in het zwembad en dit terwijl je verblijft in een luxe, stoere safaritent die van alle gemakken voorzien is!