Een boutique hotel is vaak een écht bijzondere overnachting. Een bijzondere overnachting in een hotel denk je zeker? Absoluut! Vaak zijn boetiek hotels geen grote hotels waardoor er een intieme sfeer ontstaat. Deze hotels zijn luxueus maar ook modern ingericht waardoor een boutique hotel helemaal van deze tijd is. De boutique hotels beschikken over veel historie en dit is vaak ook terug te zien in bijvoorbeeld de kamers. Boutique hotels zijn perfect voor een speciaal weekendje weg, een romantische overnachting of een vakantie voor een moderne vakantieganger.

Wat is een boutique hotel?

Een Boutique hotel is eigenlijk een verzamelterm voor hotels met een erg luxueuze en eigenzinnige uitstraling heeft. Vaak hebben boektiek hotels een intieme sfeer en behoren de hotels niet tot grote hotelketens. Het is een hotel dat net even iets anders is dan een ‘normale’ hotelkamer en waar je bijvoorbeeld een romantische overnachting kunt beleven. Vaak is een boetiek hotel helemaal met de trends van nu ingericht en heeft het hotel nog historische details. Daarnaast wordt een boutique hotel ook gekenmerkt door het persoonlijke contact met de eigenaar van dit hotel. Een overnachting in een design/ boetiek hotel betekent altijd een bijzondere en unieke overnachting, waar je dan ook slaapt.

Vind hieronder een aantal Boutique Hotels

boutique-hotel-met-cabins-in-amsterdam
boutique-hotel-met-cabins-in-amsterdam
boutique-hotel-met-cabins-in-amsterdam

Wauw! Naast dat dit een mooi boutique hotel is, liggen deze cabins ook nog eens op een geweldige locatie in Amsterdam. Een boutique hotel overnachting maar dan nóg bijzonderder.

Bekijken
1
Hotel Zies
Accommodatie Zies
Accommodatie Zies

Boutique hotel Zies is zo’n overnachting waaraan je nog lang terug denkt! Een bistro, wijnbar en hotel in een is namelijk als je het ons vraagt de perfecte combinatie.

Bekijken
2
bijzonder-overnachten-in-utrecht6
bijzonder-overnachten-in-utrecht7
bijzonder-overnachten-in-utrecht8

Aan de Oudegracht in Utrecht in werfkelders vind je dit unieke boutique hotel. Een monumentaal pand wat ingericht is door kunstenaars met volledig duurzame materialen.

Bekijken
3
appartementen-hotel-den-haag
eigen-luxe-vakantiehuisjes
yays-luxe-hotel-nederland

In hartje Den Haag is een overnachting in het boutique hotel Yays perfect! En nog beter, met de code SUPERTRIPS krijg je 15% korting op je verblijf!

Bekijken
4

Boutique hotel in Nederland

Deze luxe hotels zijn in Nederland erg populair, vooral in de buurt rondom grote steden. Sommige boutique hotels worden ook wel ‘design hotels’ genoemd. Deze design hotels zijn vaak nog even een stapje luxer ingericht dan een boutique hotel. Op Supertrips vind je op onze pagina’s met design hotels veel mooie hotels in Nederland waar je een heerlijke overnachting beleefd. Zo vind je een mooi boutique hotel in Maastricht, maar ook in de Domstad of nabij Zwolle. Een groot voordeel van een overnachting in een boutique hotel is dat je je vaak in een prachtige omgeving bevindt. Zo is er tijdens je bijzondere overnachting veel te beleven, maar ook het personeel kan je waarschijnlijk veel vertellen over de buurt.

Romantisch overnachten in een boutique hotel

In een boutique hotel heb je vaak ruime en luxe ingerichte kamers. Denk bijvoorbeeld aan een hotel kamer met bad of jacuzzi of juist een hotelkamer waarin zelfs een sauna zit. Daarnaast vind je in boutique hotels net even wat meer faciliteiten zoals Netflix, een speaker en gezellige kaarsjes die branden bij binnenkomst dan in een ‘normaal’ hotel. Een romantische overnachting is dan ook perfect in een boetiek hotel.

Veelgestelde vragen

Wat is een Boutique Hotel?

Een Boutique Hotel is een een relatief klein hotel dat niet tot een keten behoort. Dankzij de stijlvolle en vaak unieke en moderne inrichting is dit soort hotel perfect voor een romantische overnachting.

Waar boek ik Boutique Hotels?

Op Supertrips vind je een groot aanbod van Boutique Hotels in Nederland. Boek jouw nachtje of weekendje weg direct bij de aanbieder!

Waar zijn Boutique Hotels te vinden?

In Nederland vind je veel Boutique Hotels. Deze hotels vind je bijvoorbeeld in Amsterdam, Zwolle of op Texel. Het is maar net waar jij jouw vakantie naar toe wilt laten gaan. Op Supertrips vind je een groot aanbod aan boutique hotels op jouw favoriete plekje.

Reacties op dit artikel

Instagram