Top 3 landen voor een autovakantie

Een autovakantie heeft, ten opzichte van een vliegvakantie, veel voordelen! Je kunt zoveel bagage meenemen als je zelf wilt, kunt makkelijk onderweg even stoppen om een lekker koffietje te drinken en daarna rustig de route verder rijden naar jouw vakantiebestemming. Als je met de auto op vakantie gaat is het vanzelfsprekend dat je even goed kijkt naar je autoverzekering. Door meerdere autoverzekeringen te vergelijken vind je de beste keus bij jouw situatie!

Frankrijk is de perfecte bestemming voor een autovakantie.

Het meest veelzijdige vakantieland in Europa! In Frankrijk zijn grote steden te bezoeken, kun je je helemaal terug keren de natuur in, op wintersport gaan of heerlijk uitrusten op een strandbestemming. Door Frankrijk rijden met de auto is alleen al een pretje! Van prachtige natuur tot landschappen waar de lekkerste wijnen gemaakt worden. Of je nou een wintersportliefhebber bent, houdt van heerlijk eten of de lekkere wijnen, Frankrijk heeft het allemaal! Benieuwd welke bijzondere overnachtingen in Frankrijk je op Supertrips kunt vinden?

Bekijk het aanbod in Frankrijk

Spanje, de vakantiebestemming waar je altijd zon hebt!

Ook met de auto kun je prima naar Spanje rijden. Een autovakantie in Spanje is dan ook een leuk avontuur! Ga naar de Costa Brava of bezoek Barcelona in een paar dagen. Wil je graag naar Zuid-Spanje? Een aanrader is dan om met de auto een tripje door het binnenland van Spanje te maken. Hier zul je prachtige natuur, witte dorpjes en veel cultuur zien. Wist je dat de witte dorpjes ieder jaar opnieuw geschilderd worden? Je kunt wel stellen dat Spanje een ‘veilige’ vakantiebestemming is als het gaat om de meeste zonne-uren!

Bekijk het aanbod in Spanje

Een autovakantie naar Italië, dat is gegarandeerd plezier!

In alle seizoenen is Italië een prachtig vakantieland die voor iedere vakantieganger iets te bieden heeft. Maak een kort tripje naar Milaan of Rome, ontdek de Italiaanse kust tijdens een zomervakantie of ga heerlijk op wintersport in de Dolomieten. Ook het welbekende Gardameer is natuurlijk een prachtige bestemming, in de zomer wel wat druk, maar buiten de vakanties om lekker rustig!

Bekijk het aanbod in Italië

Alle drie leuke vakantiebestemmingen voor een fijne vakantie!

Let er wel op dat je auto goed verzekerd is zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens jouw autovakantie. Er zijn veel verschillende autoverzekeringen, een goedkope autoverzekering, dure autoverzekering of een autoverzekering die alles verzekerd. Vergelijk daarom altijd goed wat jij voor jouw autovakantie nodig hebt.

Reacties op dit artikel

Instagram