Ook al hopen we dat we dat we snel weer eens naar het buitenland mogen reizen, voor nu blijven we lekker doorgaan met het ontdekken van de mooiste plekjes in Nederland. En mooie plekjes zijn er veel in Nederland! Denk aan een prachtige safaritent aan zee, een tiny house midden in de natuur of een bijzondere overnachting voor twee personen. In dit blog laten wij de mooiste glamping accommodaties in Nederland voor 2021 zien! Hopelijk vind je een bijzondere overnachting in Nederland zodat je toch lekker van het vakantiegevoel kunt genieten!

glamping-nederland-2021-3
glamping-nederland-2021-2
glamping-nederland-2021-1

Glamperen in de blije haventent met privé sanitair

De blije havententjes op Vakantiepark Molke in Twente liggen zoals de naam al zegt direct aan de insteekhaven. De volledig ingerichte belltenten hebben de luxe die je thuis gewend bent, met een beetje kampeer gevoel! De Blije havententjes hebben een privé sanitair wat jouw verblijf nog comfortabelere maakt. En zoals het vakantiepark zelf zegt: de tenten staan op een van de gezelligste plekjes, vandaar de naam ‘blije havententjes’.

Tijdens je verblijf in de glamping accommodatie kun je de Twense omgeving verkennen met een Green Buggy, kun je een fluisterbootje, sup of kano huren zodat je vanaf de Regge het landschap kunt ontdekken.

Bekijken
1
beerze bulten wikkelhouse
beerze-bulten-glamping-kamperen
glamping-nederland

Safaritent Sun Lodge bij De Beerze Bulten

Glamping in safari sferen! Deze glamping safaritent is speciaal ontworpen voor een avontuurlijke vakantie. De volledig ingerichte safaritent op dit kindvriendelijke vakantiepark in Beerze is perfect voor een glamping vakantie in Nederland.

Ook leuk: tijdens je verblijf heb je altijd toegang tot het indoor speelparadijs Giga Konijnenhol, toegang tot het binnen- en buitenzwembad en deelname aan het uitgebreide animatieprogramma!

Bekijken
2
de-zandstuve-9
de-zandstuve-4
de-zandstuve-6

Glamperen op het Kampeerdorp

Op Kampeerdorp de Zandstuve in Hardenberg kun je luxe kamperen in verschillende accommodaties. Het kampeerdorp is echt super kindvriendelijk. Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien zoals comfortabele bedden, een badkamer, compleet ingerichte keuken en een terras. Naast de mooie glamping accommodaties heeft deze 5 sterren camping ook veel faciliteiten en activiteiten die jouw glamping vakantie in Nederland helemaal af maken. Denk aan uitgebreide horeca, een supermarktje voor de kleine boodschapjes, gratis wifi en een zwembad!

Bekijken
3
tiny-houses-aan-het-water5
tiny-houses-aan-het-water2
tiny-houses-aan-het-water3

Tiny house aan het water op de Veluwe

Deze knusse tiny houses op de Veluwe zijn geschikt voor een romantische glamping vakantie in Nederland. Met z’n tweetjes even helemaal tot rust komen in de natuur. De sfeervolle huisjes, de prachtige locatie en de gezelligheid die jezelf mee brengt. Daar kan geen vakantie tegenop! Het vakantiepark zelf heeft ook veel faciliteiten die jouw glamping overnachting nog beter maken zoals een buitenzwembad en sauna!

Bekijken
4
glamping-achterste-hoef-1
glamping-achterste-hoef-3
glamping-achterste-hoef-10

Kindvriendelijke glamping in Noord-Brabant

De Achterste Hoef is een glamping gelegen in Noord-Brabant waar je een bijzondere glamping overnachting beleeft. Op deze glamping in Nederland kun je bijzonder overnachten met het hele gezin. De kindvriendelijke glamping heeft namelijk een mooi binnen- en buitenzwembad, een recreatieplas en een indoorspeeltuin. Hier beleven zowel de kinderen als ouders een glamping vakantie van hun leven!

Bekijken
5
camping-Sevink-Molen-safaritent1
camping-Sevink-Molen-safaritent8
camping-Sevink-Molen-safaritent2

Glamping op een familiecamping in de Achterhoek

In Winterswijk, Achterhoek staat deze gezellige familiecamping op een prachtige locatie midden in de natuur. Op deze glamping kun je glamperen in safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn! Op dit vakantiepark is voor iedere glamping fan wat wils. Gezellige veldjes met speeltuintjes, of juist wat meer rust om je safaritent. Er is veel mogelijk. Daarnaast is er een animatieteam aanwezig en kunnen de kinderen zich uitleven in het Sevink avonturenpark!

Bekijken
6
sterrenkubus bossem
Sterrenkubus
sterrenkubus bossem

Slapen onder de sterren

De Sterrenkubus van Erfgoed Bossem is een unieke overnachting die je nooit zult vergeten. Een simpel maar super leuk concept: de Sterrenkubus is een vierkant houten huisje midden in het prachtige landschap. Deze Sterrenkubus is zelfs voorzien van een telescoop waardoor je zonder veel moeite veel moois kunt ontdekken!

Bekijken
7

Slapen op hoogte aan het water

Heerlijk overnachten aan het water? De boomhut van camping de Koeksebelt is een prachtige glamping accommodatie in Nederland waarin je bijzonder overnacht! De boomhut staat direct aan de Vecht waardoor je een prachtig uitzicht hebt vanuit de boomhut. Naast deze prachtige boomhut kun je op de camping veel beleven! Huur een kano en ontdek de omgeving via het water of huur een fiets en maak een mooie fietstocht rondom het stadje Ommen.

Bekijken
8
slapen-tussen-de-dieren-vakantie-gezin
Beekse Bergen Lodge
safari-resort-beekse-bergen-boomhut-safaritent

Op glamping Safari!

“De mooiste plek in de natuur” wordt het door Safaripark Beekse Bergen zelf genoemd. Hier slaap je namelijk letterlijk tussen de wilde dieren in echte safari resorts! De accommodaties liggen op twee uitgestrekte savannes en een leeuwenvlakte. Zo heb je goed uitzicht vanuit het huisje op de wilde dieren zoals giraffes, leeuwen en kamelen. De luxe safarilodges zijn geschikt voor 6, 8 of 14 personen. Leuk dus voor een weekje weg met het gezin of met de hele familie!

Bekijken
9
camping-zonneveld5
zonneveld-alpaca's-bijzondere-overnachting-nederland-9
zonneveld-alpaca's-bijzondere-overnachting-nederland-8

Dat alpaca’s lieve diertjes zijn weten we natuurlijk al! Ze zien er schattig en knuffelbaar uit, daarmee zou je toch gezellig willen slapen. Dat kan! Op Zonneveld Alpaca’s, een kleine charmante boerderijcamping in Tiendeveen, Drenthe, vind je een alpaca boerderij. Hier kun je overnachten in een stal met alpaca’s op kampeerplaatsen maar ook in een B&B met privé sanitair. Op deze alpaca boerderij kun je niet alleen maar slapen tussen de alpaca’s, je kunt ook een wandeling maken en er wordt een Feed & Greet georganiseerd met de alpaca’s.

Bekijken
10
Natuurcamping Overijssel Trekkershutten

Coco Sweets tenten op een natuurcamping

Zoals de naam van deze camping al zegt slaap je hier helemaal in de natuur! Heerlijk even ontspannen en niets hoeven. Op deze camping dichtbij Ommen in Overijssel kun je glamperen in een volledig ingerichte coco sweet tent, een trek in met hottub of een duurzame trekkershut met eigen sanitair. Zo wordt een glamping overnachting in Nederland helemaal een feestje!

Bekijken
11

Glamping bij de boer

Op de boerderij van boer Jan, boer Sam en boerinnen Lydia en Anne kun je glamperen bij de boer! De kinderen zullen hier zich geen moment vervelen, dagelijks moeten er namelijk 200 schapen gemolken worden! Van deze melk wordt schapenkaas en yoghurt gemaakt, en daar mag iedereen bij helpen! Tijdens een glamping overnachting bij de boer slaap je in mooie tenten, geheel in boerderij sferen. Wil je even een uitje maken? Binnen ene paar minuten sta je op het strand waar je een heerlijke wandeling kunt maken of in de zomer een verfrissend duikje kunt nemen.

Bekijken
12
buitenplaats-beekhuizen-15
buitenplaats-beekhuizen-13
buitenplaats-beekhuizen-12

Safaritent overnachting op de Veluwe

Buitenplaats Beekhuizen is een heerlijke plek om te genieten van glamping & natuur. De safaritenten staan namelijk op de Veluwe, een prachtige natuur omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen! Naast de safaritent kun je ook overnachten in een pod! Deze glamping overnachting is geschikt voor zowel een vakantie met kinderen als een vakantie zonder kinderen. Een heerlijke overnachting aan de voet van de Posbank, genieten.

Bekijken
13

Reacties op dit artikel

Instagram