In Europa vind je overal bijzondere overnachtingen. Tussen de wijnvelden, verstopt in de groene bossen en op onontdekte plekken. Overal in het buitenland kom je her en der bijzondere plekken om te overnachten tegen. Ben jij ook toe aan zo’n heerlijke overnachting in uitzonderlijke hotels, boomhutten of bijzondere vakantiehuisjes? Wij hebben een aantal bijzondere overnachtingen in Europa voor jou op een rijtje gezet. Ben jij klaar om verrast te worden door deze unieke locaties?

bijzonder-overnachten-kroatie
bijzonder-overnachten-europa
bijzondere-overnachting-kroatie

Bijzonder overnachten in Kroatië

Op dit bijzondere plekje in Europa kun je heerlijk luxe kamperen. Glamping Krk in Kroatië biedt namelijk verschillende wellnessfaciliteiten, zoals een Finse sauna, spa, massages en een stoomsauna. Daarnaast kun je ook heerlijk vertoeven aan het luxe zwembad en kun je ’s nachts ontspannen in een gave safaritent. Dit is een bijzondere overnachting in Europa om nooit weer te vergeten.

Bekijken
1
bijzonder-overnachten-spanje
bijzondere-overnachting-spanje
bijzonder-overnachten-europa

Bijzonder overnachten in Spanje

Als je op zoek bent naar een bijzonder plekje in Spanje, moet je naar Vivood Hotel Paisaje. Deze luxe suites zijn mooi ingericht en bieden een waanzinnig uitzicht over de vallei. Ook kun je aan je bijzondere overnachting nog een hottub toevoegen of je relaxt lekker aan de infinity pool. Dit pareltje is ideaal voor een speciale vakantie in met z’n twee.

Bekijken
2
bijzonder-overnachten-nederland
bijzondere-overnachting-nederland
bijzonder-overnachten-europa

Bijzonder overnachten in Nederland

Dit bijzondere plekje staat midden in de natuur op de Veluwe. Dit innovatieve vakantiehuisje van Cuber biedt een luxe, moderne inrichting en panoramisch uitzicht over de natuur. Dit bijzondere plekje maakt gebruik van Smart Technology, waardoor je vakantie ultra genieten wordt! Nog een vette feature van dit bijzondere vakantiehuisje, is de douche met uitzicht over de sterrenhemel. In dit pareltje zit luxe verwerkt in de zelfs kleinste details.

Bekijken
3
bijzonder-overnachten-frankrijk
bijzondere-overnachting-frankrijk
bijzondere-overnachting-europa

Bijzonder overnachten in Frankrijk

Dit speciale plekje in Frankrijk is ook ideaal voor een bijzondere overnachting in Europa. Bij je luxe wellness kamer van hotel Cabane Spa Sauna, word je verrast met een privé dakterras waar een eigen spa en houten sauna staat. Door de top locatie in de Beaujolais wijnstreek, word je omringd met premium wijnboeren. Zo zit jij met een heerlijk glaasje wijn te genieten van het panoramische uitzicht vanuit je privé hottub.

Bekijken
4
bijzonder-overnachten-europa
bijzondere-overnachting-griekenland
bijzonder-overnachten-griekenland

Bijzonder overnachten in Griekenland

In mythisch Griekenland kun je ook uitzonderlijk goed overnachten in dit luxe hotel. In Aquila Elounda Village vind je namelijk je eigen infinity pool, waar je kunt turen over de Egeïsche zee. Niet alleen kun je hier genieten van het schitterende uitzicht, maar met ligbedjes boven de zee, de subtiele dresscode en het luxe spacentrum kun je hier heerlijk vertoeven.

Bekijken
5
bijzondere-overnachting-italie
bijzonder-overnachten-italie
bijzonder-overnachten-europa

Bijzonder overnachten in Italië

Gebouwd in een 200 jaar oude eik vind je deze unieke boomhut met uitzicht over de vallei en ruïnes van het nabij gelegen pittoreske Italiaanse dorpje. De Treehugger boomhut van Novanta is ideaal voor een bijzondere, maar ook romantische overnachting in Italië. Samen kun je genieten van de zonsondergang met talloze vuurvliegjes om je heen. Daarnaast kun je bijzonder overnachten onder de schitterende sterrenhemel.

Bekijken
6
bijzonder-overnachten-europa
Bijzonder-overnachten-finland
bijzondere-overnachting-finland

Bijzonder overnachten in Finland

Ook deze unieke accommodatie mag zeker niet aan het lijstje ontbreken. In Santa’s glazen iglo’s kun je ook een onvergetelijke overnachting ervaren. s’ Ochtends wordt je ontbijtje gewoon bij je gebracht, je kunt op bezoek bij de kerstman in zijn dorpje op 600 meter en als je een beetje geluk hebt, zie jij vanuit je bed het noorderlicht. Dit is absoluut een van de meest gave overnachtingen in Europa!

Bekijken
7
bijzondere-overnachting-europa
bijzonder-overnachten-slovenië
bijzondere-overnachting-slovenie

Bijzonder overnachten in Slovenië

In sprookjesachtig Slovenië vind je ook bijzondere overnachtingen verscholen tussen de bossen. Zoals deze gave glamping Bizjak in Preddvor. Je vind hier unieke glamping accommodaties wat driehoekige tiny houses lijken. Bij iedere tiny house krijg je ook meteen je eigen privé hottub, dus genieten gebeurt sowieso! Ook vind je hier een spacentrum, waar je jezelf lekker kunt verwennen met een heerlijke massage. Daarnaast ligt het bekende Bled op 23 kilometer van deze bijzondere glamping in Europa.

Bekijken
8
bijzondere-overnachting-europa
bijzondere-overnachting-belgie
bijzonder-overanchten-belgie

Bijzonder overnachten in België

In dit betoverende gebouw kun je je manen als kasteelvrouw of kasteelheer. In Kasteel te Spa kom je aan luxe niks te kort voor een bijzondere overnachting in Europa. Het kasteel heeft een rijk verleden en werd in 2007 omgetoverd naar een buitengewoon verblijf. Dit uitzonderlijke plekje word omringd door een prachtig bos, een rivier en op 250m afstand vind je het meer Warfaaz.

Bekijken
9
bijzonder-overnachten-schotland
bijzonder-overnachten-europa
bijzonder-overnachten-verenigd-koninkrijk

Bijzonder overnachten in Schotland

Verscholen in de bossen van Schotland vind je deze prachtige luxe boomhut. Op dit bijzondere plekje kun je luxe overnachten, terwijl je even ontsnapt aan het dagelijks leven. Het enige wat je in je omgeving hoort is het geritsel van de bladeren tegen je raam en vogels die met elkaar aan het zingen zijn. Een heerlijk plekje om bijzonder te overnachten in Europa.

Bekijken
10

Bijzondere overnachtingen in Europa

Heb jij jouw droombestemming gevonden bij deze bijzondere overnachtingen in Europa? Als je toch nog graag even lekker wilt rondspeuren om nóg meer inspiratie op te doen, kan dat natuurlijk perfect op Supertrips.nl! Want naast deze unieke plekjes, hebben wij nog veel meer verrassingen voor je. Gegarandeerd dat jij iets vind voor de ultieme buitengewone vakantie in Europa!

Ook interessant voor jou:

Reacties op dit artikel

Instagram