De zomertijd is weer ingegaan! Dat betekent langere dagen, warmere temperaturen en de bomen en bloemen beginnen weer te bloeien. Tijd om te genieten van de natuur en de eerste zonnestralen! Ga er een paar dagen tussenuit en beleef een fijne meivakantie met het hele gezin. Wij hebben de leukste huisjes voor de meivakantie op een rijtje gezet.

glamping-overnachting
glamping-overnachting-in-de-achterhoek
glamping-het-goeie-leven-5.jpg

Glamping in Brabant

Nu de temperatuur weer stijgt, is overnachten in een knusse tent ook weer mogelijk. Dus wat dacht je van een meivakantie in een tipi tent? Tijdens deze glamping overnachting in Brabant valt van alles te beleven. Volg bijvoorbeeld een lesje yoga, leer handboogschieten of neem een duik in het zwembad.

Bekijken
1
panorama-lodge-met-wellness-aan-de-holterberg
panorama-lodge-met-wellness-aan-de-holterberg
panorama-lodge-met-wellness-aan-de-holterberg

Wellnessovernachting aan de Holterberg

Ga onthaasten bij vakantiepark Buitenplaats Holten. De luxe Panoramalodge beschikt over alles voor een ontspannen verblijf. Er is onder andere een Finse sauna, ligbad en regendouche aanwezig. Vanaf het terras heb je prachtig uitzicht over de weilanden en veel privacy. Daarnaast heeft het park een hoop faciliteiten, dus jong en oud kan zich hier dagenlang vermaken!

Bekijken
2
luxe-cabin-overnachting-met-hottub
luxe-cabin-overnachting-met-hottub
luxe-cabin-overnachting-met-hottub

Luxe cabinovernachting

Tijdens je overnachting in deze unieke accommodatie ben je omgeven door het groene Twentse landschap. Op dit 5-sterren park geniet je van een luxe glamping vakantie in eigen land. De knusse cabin heeft namelijk een privé hottub, zodat je met het hele gezin een ontspannen verblijf tegemoet gaat.

Bekijken
3
wellness-overnachting-op-de-veluwe-5
wellness-overnachting-op-de-veluwe-2
wellness-overnachting-op-de-veluwe-9

Romantische overnachting bij De IJsvogel

In de meivakantie er samen tussenuit? Dan is deze wellness lodge de perfecte bestemming. Maak tijd voor elkaar en geniet van een romantische overnachting op de Veluwe. Een fijne plek om even te ontsnappen uit de alledaagse drukte. De lodge heeft een luxe wellnessfaciliteiten, zoals een opgietsauna en sunshower. Wat wil je nog meer?!

Bekijken
4
overnachten-met-paard-in-de-natuur
overnachten-met-paard-drenthe
vakantie-met-paard-bij-huisje

Meivakantie met paard

Niets leuker dan met je eigen paard eropuit te gaan! Kindvriendelijke camping de Reeënwissel maakt dit mogelijk en zorgt ervoor dat zowel jij als je paard niets tekort komen. De luxe dome tent waarin je verblijft is geschikt voor vijf personen en beschikt over alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Maak je klaar voor een unieke belevenis in de Drentse natuur!

Bekijken
5
glamping-overnachting-in-t-gooi
glamping-overnachting-in-t-gooi
glamping-overnachting-in-t-gooi

Safaritent in het Gooi

Kijk jij er ook zo naar uit om lekker veel buiten te zijn nu de zon weer meer gaat schijnen? Bij vakantiepark Gooise Heide draait het om het buitenleven. Er worden volop activiteiten in de buitenlucht georganiseerd. Kinderen kunnen lekker ravotten in de natuur en boomhutten bouwen en ondertussen werk jij je in het zweet bij een bootcamp-sessie. Na een avontuurlijke dag kan je heerlijk slapen in de luxe safaritent. Dit is dé plek voor een familievakantie in de natuur.

Bekijken
6
tiny-house-drenthe-3
tiny-house-drenthe-12
tiny-house-drenthe-14

Vakantie in een Tiny House

Tijdens je vakantie in deze Tiny House beleef je het ultieme kampeerervaring in het bos. Kom helemaal tot rust in dit prachtige huisje aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese wold. Valt het weer tegen in de meivakantie? Dan is dat geen probleem. De Tiny House is voor elke weersomstandigheid geschikt. Extra fijn: iedere ochtend staat er een ontbijtje voor je klaar en drie keer per week is er een familiediner waar iedereen gezellig samen eet.

Bekijken
7
wellness-accommodatie-in-valkenburg
wellness-accommodatie-in-valkenburg
wellness-accommodatie-in-valkenburg

Wellnessovernachting in Valkenburg

Geniet van een luxe familievakantie in Zuid-Limburg. Je vind hier de perfecte mix tussen natuur en luxe. In het huisje heb je allerlei luxe faciliteiten, zoals een privé sauna en jacuzzi. Ook het vakantiepark zorgt ervoor dat je je geen moment zult vervelen. Er is onder andere een buitenzwembad, sportveld en animatie. Verder ben je omgeven door het prachtige heuvellandschap. Perfect voor een mooie wandeling of fietstocht!

Bekijken
8

Bestemmingen voor een huisje in de meivakantie

Zo vlak voor de zomervakantie er nog even tussenuit, daar is de meivakantie perfect voor. Het is vaak nog wat rustiger dan in de zomer, dus je kunt in alle rust je bestemming ontdekken. In deze blog hebben we de leukste huisjes voor de meivakantie in Nederland met je gedeeld. Vooral de Veluwe en Zeeland zijn populaire bestemmingen om in de lente te bezoeken. Natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden in bijvoorbeeld België of Duitsland. Wat dacht je van deze cosy cabins in de natuur? Of deze luxe woonboot?

Waar je deze vakantie ook doorbrengt, geniet van een ontspannen meivakantie!

 

Reacties op dit artikel

Instagram