Weet jij al waar je naartoe gaat deze zomervakantie? Een autovakantie in Frankrijk is elk jaar weer razend populair en dat begrijpen wij maar al te goed. Dit vakantieland heeft zoveel te bieden op het gebied van natuur en cultuur! Als je dan ook nog eens de accommodatie van je dromen vindt, kan je vakantie in Frankrijk helemaal niet meer stuk. Wat denk je bijvoorbeeld van de volgende plekjes?

boomhut-vakantie-frankrijk
bijzonder-plekje-frankrijk-boomhut

Boomhut Cachette

In deze romantische boomhut op 6 meter hoogte, kun je heerlijk overnachten. In de omgeving vind je erg leuke activiteiten en met maar één uurtje rijden sta je bij de Eiffeltoren! Dat betekent dus dat je tijdens je vakantie lekker door de straten van Parijs kan slenteren, maar de rust kunt opzoeken in dit huisje tussen de bomen.

Bekijken
1
vakantie-frankrijk
vakantie-dordogne

RCN camping Le Moulin de la Pique

Wil je de kinderen een fantastische tijd laten beleven, maar gun je jezelf ook de nodige luxe en comfort tijdens de kampeervakantie? Dan is RCN Le Moulin de la Pique, een schitterende glamping in de Dordogne van Frankrijk, de perfecte bestemming.Zo zijn er 4 zwembaden met diverse glijbanen, horeca, sportvelden, animatie én recreatie. Zeg maar gerust alles-in-één.

Bekijken
2
blog-vakantie-in-frankrijk-3
natuurhuisje-in-sorgues2

Natuurhuisje in Sorgues ☀️

Romantiek is te vinden in de Provence-Alpes, waar midden in de natuur een luxe vakantiehuisje op het water staat. Deze drijvende vakantiewoning is bereikbaar via een loopbrug, waarop elke ochtend je ontbijt voor je klaar staat. Dit romantische plekje heeft een eigen badkamer en zelfs een jacuzzi buiten op het terras. Je bent hier echt van alle gemakken voorzien: er is airconditioning en als je wilt kun je ook een diner laten bezorgen. Echt een plek om met z’n tweetjes van te genieten!

Bekijken
3
vakantie-frankrijk
frankrijk-vakantie

Center Parcs - Le Bois aux Daims ✨

Een vakantiepark dat ‘Het Bos met Damherten’ heet – dat belooft wat! En inderdaad, als je door dit natuur-, wellness- en waterparadijs naar je vakantiewoning loopt, kun je zomaar allerlei wilde dieren tegenkomen die hier in het bos leven. Als je dan ook nog eens in een boomhut slaapt, komt de natuur pas echt dichtbij. Natuurlijk vind je hier ook de vertrouwde voorzieningen van Center Parcs, zoals zwemparadijs Aqua Mundo en heel veel leuke activiteiten.

Bekijken
4
luxe-glamping-frankrijk
luxe-tent-kamperen-frankrijk

Camping La Vallée Verte ⛺

In deze prachtige Royallodge tent op deze unieke camping van Suncamp kun je ook gegarandeerd genieten in stijl en luxe. Overnacht in deze grote tent met maar liefst twee badkamers en begeef je op een geweldige glamping. Camping La Vallée Verte heeft een mega zwemparadijs en is gevestigd aan een rivier. Leuke watersportactiviteiten vind je dus overal!

Bekijken
5

Je ziet het: op al deze adresjes beleef je zeker weten een bijzondere vakantie in Frankrijk. Aan jou de keuze: ga je voor romantisch, gezinsvriendelijk, duurzaam of luxe? Waar je ook voor kiest, een vakantie in Frankrijk is altijd gegarandeerd genieten.

Nog niet jou unieke plekje in Frankrijk gevonden? Bekijk dan ons andere aanbod van bijzondere vakanties in Frankrijk!

Wil jij je niet vestigen aan één land? Dan is misschien een roadtrip door Europa iets meer jouw stijl.

Reacties op dit artikel

Instagram