Een paar dagen weg met familie of vrienden is de ideale gelegenheid om weer eens helemaal bij te praten en samen leuke dingen te ondernemen. Goed plan toch? Nu alleen nog een fijne plek vinden waar jullie allemaal kunnen overnachten. Wij hebben een top 10 groepsaccommodaties in Nederland en België voor je samengesteld.

de-smockelaer
de-smockelaer-limburg
smockelaer-groepsaccommodatie-limburg

Limburg – De Smockelaer

De Smockelaer is meteen een voltreffer: een echte luxe groepsaccommodatie in Limburg. Deze groepsaccommodatie met zwembad in Limburg heeft een ruime, luxe inrichting. Alle slaapkamers hebben bijvoorbeeld een eigen badkamer – wel zo fijn als je naast alle gezelligheid ook nog wat privacy wilt. De groepsaccommodatie kijkt uit over het mooie Limburgse landschap.

Bekijken
1
Luxe-groepsaccommodatie-met-zwembad-in-utrecht1
Luxe-groepsaccommodatie-met-zwembad-in-utrecht3
Luxe-groepsaccommodatie-met-zwembad-in-utrecht1-1024x480

Utrecht – Villa met zwembad

Liever een groepsaccommodatie met zwembad in Utrecht? Dan kun je terecht in deze villa met zwembad. Voor extra veel privacy zijn de slaapkamers van deze luxe groepsaccommodatie in Utrecht verdeeld over een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. Dankzij speeltoestellen zoals een trampoline en een boomschommel, het buitenzwembad, de hottub en de mogelijkheid om te gaan varen op de Oude Rijn is dit echt een plek waar iedereen het naar zijn zin heeft.

Bekijken
2
groepsaccommodatie-friesland-aan-het-water-16-personen-1-1024x719
groepsaccommodatie-friesland-aan-het-water-16-personen-3
groepsaccommodatie-friesland-aan-het-water-16-personen-5

Friesland – Groepsaccommodatie aan het water

Een groepsaccommodatie aan het water waar je kunt sloepvaren, kajakken en kanovaren – daarvoor ben je in Friesland helemaal op de goede plek. Dit vrijstaande groepsverblijf met een rieten dak ligt direct aan het water en maakt deel uit van een vakantiepark waar je alle benodigdheden kunt huren. Handig!

Bekijken
3
nederland-utrecht-groepsaccommodatie-zigeunerwagen-1024x674

Utrecht – Veldhuisjes

Maar voor een groepshuis aan het water hoef je natuurlijk niet per se naar Friesland. Vanuit dit groepshuis in Utrecht ga je ook zo per kano het water op. Jullie slapen hier in nostalgische ‘veldhuysjes’: een soort woonwagens die gezellig in een kring bij elkaar staan. Samen vormen ze een bijzondere groepsaccommodatie voor maximaal 64 personen, met een sanitairgebouw, een paviljoen tent met houtkachel om samen te koken en eten, en in het midden van de kring een vuurplaats.

Bekijken
4
boerderij-lodge-drostes-6
boerderij-lodges-drostes-twente10-1024x683
boerderij-lodge-drostes-7

Overijssel – Drostes

Bij deze groepsaccommodatie in Overijssel slaap je in boerderijlodges. Dat zijn kleinschalige, luxe vakantiehuizen op authentieke boerenerven. Met meerdere van die lodges vorm je zo het ideale groepshuis. Een mooie combinatie van boerderijlodges vind je op boerderij Dubbelinks Havezathe in Twente.

Bekijken
5
Wellness-groepsaccommodatie-veluwe1-1024x682
Wellness-groepsaccommodatie-veluwe2
Wellness-groepsaccommodatie-veluwe9

Gelderland – Groepsaccommodatie met wellness

Wellness maakt elk verblijf fijner, dus ook een verblijf met een groep. Deze groepsaccommodatie met wellness in Gelderland is dan ook perfect als je volop wilt genieten met familie of vrienden. De groepsaccommodatie met sauna en zwembad op de Veluwe biedt plek aan 18 gasten, van wie er 14 in de villa slapen en 4 in twee 2-persoonskamers naast de villa. Jullie genieten het hele jaar van de jacuzzi en de infraroodsauna en van mei tot en met september zelfs van een eigen buitenzwembad.

Bekijken
6
nederland-brabant-safaritenten-groepsaccommodatie-1024x681
Groepsaccommodatie-flevoland-aan-het-water-2
Groepsaccommodatie-flevoland-aan-het-water-3

Flevoland – Groepsverblijf in safaritenten

Glamping leent zich heel goed voor een vakantie met familie of vrienden. Wat denk je bijvoorbeeld van deze bijzondere groepsaccommodatie in Flevoland, waar je verblijft in meerdere safaritenten? In de groepstent kunnen jullie samen zitten, koken en eten en verder zijn er vier volledig ingerichte slaaptenten met comfortabele bedden, een badkamer en een gaskacheltje. Om het nog leuker te maken, kun je een barbecue of biertap huren, of de groep tenten met een huur-jacuzzi omtoveren tot een groepshuis met jacuzzi.

Bekijken
7
type-16-persoons-vakantiewoning-strand-zwemmeer
type-12-persoons-vakantiehuis-luxe-bij-zwemmeer
noord-holland-vakantiehuis-zwemmeer-bij-strand

Noord-Holland - Moderne groepswoning

Deze groepsaccommodatie in Noord-Holland ligt op een unieke, historische locatie. Het ligt direct aan het Uitgeestermeer, met zwem- en watersportmogelijkheden binnen handbereik. De Nederlandse kust ligt op slecht 10 minuten rijden! Nadat je heerlijk buiten bent geweest, kun je tot rust komen in dit luxe vakantiehuis, welke van alle gemakken is voorzien.

Bekijken
8

België, Ardennen - Design groepsaccommodatie

Een treinstation dat is omgebouwd tot luxe vakantiehuis voor groepen, hoe gaaf is dat?! De groepsaccommodatie met luxe designaccenten in een natuurrijke omgeving gaan je vakantie echt bijzonder maken. Je verblijft midden in de Ardennen, dus je kunt heerlijke wandelingen en fietstochten maken.

Bekijken
9
Belgie-oostvlaanderen-kasteel-assenede-exterieur2-1024x768

België, Oost-Vlaanderen – Kasteel Assenede

Tot slot nog een bijzondere groepsaccommodatie in België. In Oost-Vlaanderen kun je namelijk met zijn allen overnachten in een echt kasteel. Dat is nog eens slapen in stijl! Samen wandelen door de grote kasteeltuin inclusief een vijver met roeibootjes, bijpraten in de jachtkamer of wijnkelder en uitgebreid tafelen in de eetsalon – het kan allemaal. Voor leuke uitstapjes zijn Gent en Brugge dichtbij.

Bekijken
10

Je ziet het: voor elk gezelschap is wel een gezellige groepsaccommodatie te vinden. Welke past het best bij jullie?

Ben je benieuwd naar meer groepsaccommodaties in Europa? Kijk dan ons volledige aanbod op de pagina groepsaccommodaties.

Reacties op dit artikel

Instagram