Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuisje waar je heerlijk kunt ontspannen en onthaasten? Boek een romantisch huisje met wellnessfaciliteiten zodat jij helemaal opgeladen weer thuis komt. Wij hebben een top 10 leuke huisjes met hottub en jacuzzi voor jou samengesteld.

panorama-lodge-met-wellness-aan-de-holterberg
panorama-lodge-met-wellness-aan-de-holterberg
panorama-lodge-met-wellness-aan-de-holterberg

Panorama Lodge met wellness

Welke dag is het? Zondag! Tijdens je verblijf in de luxe Panorama Lodge met wellness in Holterberg voelt elke dag als zondag. Het huisje beschikt over een vrijstaand ligbad, regendouche, sauna én hottub. Vanuit de hottub heb je uitzicht over de Twentse weilanden en je hebt extra veel privacy, zodat je ongestoord kan genieten van een welverdiend weekendje weg.

Bekijken
1
huisje-op-de-veluwe-met-hottub
huisje-op-de-veluwe-met-hottub
huisje-op-de-veluwe-met-hottub

Huisje met hottub op de Veluwe

De Veluwe is de perfecte plek om te ontsnappen uit de alledaagse drukte. Omringt door de natuur geniet je in een modern vakantiehuis dat beschikt over een hottub en regendouche. De accommodatie staat op een recreatielandgoed met veel faciliteiten. Je hoeft je dus geen moment te vervelen!

Bekijken
2
luxe-cabin-overnachting-met-hottub
luxe-cabin-overnachting-met-hottub
luxe-cabin-overnachting-met-hottub

Luxe cabin met hottub

in deze luxe glamping accommodatie in Twente ga je een onbezorgde tijd tegemoet. Het huisje met privé hottub is geschikt voor vier personen. Je kunt dus zowel een romantische vakantie beleven als genieten van een gezinsvakantie in eigen land. Op het 5-sterren vakantiepark zal je je direct thuis voelen.

Bekijken
3
wellness-overnachting-de-ijsvogel-5
wellness-overnachting-de-ijsvogel-9
wellness-overnachting-de-ijsvogel-3

Wellness Lodge

Nog een parel op de Veluwe! Deze Wellness Lodge voor twee personen is perfect voor een romantische overnachting. Je hebt onder andere je eigen opgiet sauna en sunshower. Vergeet ook niet een wandeling door de prachtige bosrijke omgeving te maken. Geniet van de rust en stilte om je heen.

Bekijken
4
wikkelboat-slapen-op-het-water-8
wikkelboat-slapen-op-het-water-3

Huisje op het water met jacuzzi

Altijd al eens willen slapen op het water? De unieke Wikkelboat in Den Bosch is van alle gemakken voorzien en heeft een ondergrondse jacuzzi. Vanuit de jacuzzi kijk je uit over het water. Een heerlijke plek waar je helemaal tot rust kan komen, maar het gezellige centrum binnen handbereik is.

Bekijken
5
river-lodge-met-wellness-aan-de-regge
river-lodge-met-wellness-aan-de-regge
river-lodge-met-wellness-aan-de-regge

River Lodge met wellness

Even onthaasten en genieten van elkaars gezelschap kan in deze knusse River Lodge. Het huisje heeft een sauna, vrijstaand bad en een regendouche. Vanuit je verblijf heb je uitzicht over de Regge en de weilanden. Ervaar slow living bij vakantiepark Mölke en beleef de ultieme relax vakantie.

Bekijken
6
deluxe-wellnesshuis-in-gelderland
deluxe-wellnesshuis-in-gelderland
deluxe-wellnesshuis-in-gelderland

Huisje met jacuzzi en meer

Deze Deluxe wellnesshuis is ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Het huis ligt aan het water en in de waterrijke omgeving kan je lekker wandelen of fietsen. Verwen jezelf en boek zo’n luxe huisje met jacuzzi, sauna en buitendouche.

Bekijken
7
Wellness vakantiepark in Uddel
Wellness vakantiehuis in Uddel
Wellness vakantiehuis in Uddel

Vakantiehuis met privé jacuzzi

Geniet van een relax vakantie in de natuur. Dit huisje op de Veluwe heeft een eigen jacuzzi op een overdekt terras, zodat je ook bij minder mooi weer toch in het warme bad kunt plonsen. Daarnaast beschikt het park over een sauna en zwemspa, waar je kunt sporten, zwemmen en een hydromassage kunt nemen. Klinkt goed, toch?!

Bekijken
8
wellness-overnachting-onthaasten-in-de-achterhoek-4
wellness-overnachting-onthaasten-in-de-achterhoek-11
wellness-overnachting-onthaasten-in-de-achterhoek-15

Wellness overnachting in de Achterhoek

Op dit park kan je zowel met z’n tweeën een wellness huisje huren als met een grote groep op vakantie gaan. Welk huis je ook kiest, allemaal zijn ze voorzien van privé wellness zoals een sauna en hottub. Vergeet tijdens deze wellness overnachting niet de omgeving te ontdekken, want in deze bosrijke omgeving en het veengebied kan je heerlijke wandel- en fietstochten maken.

Bekijken
9

Riant vakantiehuis met wellness

Wil je met vrienden of familie een weekendje weg en van allerlei luxe faciliteiten gebruik maken? Deze moderne villa’s op Texel is de ideale accommodatie. De vakantiehuizen zijn voorzien van diverse wellnessfaciliteiten, zoals een Finse sauna, jacuzzi en/of een whirlpoolbad. Ga een dagje eropuit, verken het eiland en geniet ‘s avonds in de warme jacuzzi. In dit vakantiehuis gaan gezelligheid en ontspanning perfect samen.

Bekijken
10

Huisje met hottub

Een hottub bij je verblijf betekent dat er een op houtgestookt buitenbad aanwezig is. Zet het vuur aan en een paar uur later stap je in een heerlijk warm bad. Of het buiten nu ijskoud is of het zonnetje schijnt, een hottub is het hele jaar door te gebruiken. Er zijn vakantiehuisjes die de hottub op een unieke locatie hebben staan, zodat je tijdens het relaxen van het prachtige uitzicht kunt genieten. In een huisje met hottub heb je veel privacy en kan je echt even samen zijn.

Huisje met jacuzzi

Heb je geen zin om een paar uur te moeten wachten voor de hottub warm is? Dan kan je ook kiezen voor een vakantiehuis met jacuzzi. De jacuzzi kan zowel binnen als buiten staan en je stapt binnen no time in een warm bad. Lekker bubbelen met een glaasje bubbels erbij en kom helemaal ontspannen thuis na dit romantisch weekendje weg.

Wellness huisje

Wil je tijdens je vakantie nog meer luxe? Kies dan voor een wellness vakantiehuisje waar je een sauna, jacuzzi en/of hottub helemaal voor jezelf hebt! Alle vakantiehuisjes met wellness vind je hier. Benieuwd naar meer vakantiehuisjes voor een romantische overnachting? Misschien vind je dit ook leuk:

 

Reacties op dit artikel

Instagram