Noord-Brabant

Akkermans leisure & golf

No votes yet.
Please wait...

Kamperen op een vlot is een unieke ervaring. Op het vlot kunt u in alle rust genieten van de prachtige natuur van april t/m oktober. De fluitende vogels en het kabbelende water zorgen voor de geluiden, die helemaal passen bij deze vakantie. Ook zag  u de zon nog nooit...

 • Back to basics
 • Keuze uit 4 locaties
 • Privé gebruik Canadese kano
 • Uniek in Nederland
Prijs per nacht vanaf 52
Bekijk de website

Akkermans leisure & golf

Kampeervlot

Kamperen op een vlot is een unieke ervaring. Op het vlot kunt u in alle rust genieten van de prachtige natuur van april t/m oktober. De fluitende vogels en het kabbelende water zorgen voor de geluiden, die helemaal passen bij deze vakantie. Ook zag  u de zon nog nooit zo mooi ondergaan. Naast de rust, staat ook het avontuur centraal tijdens deze vakantie. De vlotten zijn alleen bereikbaar met de Canadese kano.

Het idee van de kampeervlotten is ‘back to basic’. Het kampeervlot bestaat uit stevige boomstammen, veilig drijvend op vaten. De vlotten zijn 25 vierkante meter groot, met daarop een houten hut van 12,5 vierkante meter. Er is ruimte voor maximaal vier volwassen of met kinderen eventueel vijf personen. Voor het dichtstbijzijnde toilet moet u zo’n vijf minuten kanoën.
De vaste, afsluitbare overkapping zorgt voor afdoende bescherming tegen een regenbui. De vlotten liggen op ruime afstand van elkaar, zodat uw privacy is gewaarborgd. De Canadese kano is bij de prijs inbegrepen, net als tal van accessoires die nodig zijn voor een ontspannen, maar avontuurlijk verblijf op een kampeervlot.

Back to basics pakket

Alle gasten krijgen de volgende inventaris mee voor op het vlot:

Stoeltjes naar gelang het aantal personen
Kampeermatrasjes naar gelang het aantal personen
Twee éénpits camping-gaz brandertjes
Een camping-gaz lantaarn
Een doosje lucifers
Bijbehorende camping-gaz tankjes
Een jerrycan voor drinkwater
Een jerrycan voor afvalwater
Een vuilniszak (papier en glas graag gescheiden houden)
Een tentvegertje
Een toiletemmer voor noodgevallen

De ligging van de kampeervlotten is prachtig. De vlotten liggen midden in de vrije natuur en zijn alleen per kano te bereiken. U heeft de  keuze  uit  drie mooie locaties in Nederland; De Heen in Noord-Brabant, Marnemoende in Utrecht en De Cleypoel in Rijpwetering (Zuid-Holland). Tevens biedt Akkermans leisure & golf een locatie aan in de De Wissen, Belgisch-Limburg.

De bedenker van het concept ‘Kamperen op het water’ is Jos Akkermans. De Heen, Marnemoende, De Cleypoel en De Wissen zijn de enige locaties waar het mogelijk is om op een vlot te kamperen.

 • back to basics
 • Canadese kano
 • kamperen op het water
 • natuur

Faciliteiten

 • Nette sanitaire voorzieningen
 • Zwemmeer

Activiteiten

 • Kanoën
 • Natuurpark

Extra info

Geopend
Het hele jaar geopend
Huisdieren
Toegestaan
Invaliden
Niet geschikt voor invaliden
Inchecken
00:00:00 uur
Uitchecken
00:00:00 uur
Groepen
Geschikt als groepsaccommodatie
Schoonmaakkosten
Inclusief, verplicht
Bedlinnen
Exclusief
Kinderbed
Niet beschikbaar
Ontbijt
Niet inclusief

Accommodaties op Akkermans leisure & golf

Akkermans leisure & golf

Akkermans leisure & golf

Vlot

Het kampeervlot bestaat uit stevige boomstammen, veilig drijvend op vaten. De vlotten zijn 25 vierkante meter groot, met daarop een houten hut van 12,5 vierkante meter. Er is ruimte voor max. 4 volwassen of met kinderen evt. 5 personen. Voor het dichtstbijzijnde toilet moet u zo'n 5 min. kanoën. Het vlot is te boeken van april t/m oktober.

 • Huisdieren Toegestaan
 • Max. aantal personen 4
Prijs vanaf 52,-/nacht
Prijs & beschikbaarheid