Iglo hotels

Op zoek naar een unieke overnachting? Eentje die je altijd bij zal blijven? Kom dan bijzonder overnachten in een iglo. Wanneer we het over een iglo hebben, dan zal je meteen de link leggen naar een iglo gebouwd van sneeuw en ijs. Maar er zijn verschillende soorten iglo’s waar je in kunt slapen. Van glazen iglo’s tot aan stro-iglo’s. Beleef een comfortabel weekendje weg met je partner en geniet!

Slapen in een iglo Nederland

In Nederland is het helaas niet mogelijk om te slapen in een iglo van ijs en sneeuw. Maar om toch de knusse sfeer te krijgen van een accommodatie in de vorm van een koepel, zijn er bijzondere overnachtingen gecreëerd. Zo kan je onder andere kiezen uit een Stro-Iglo in Groningen, of een houten iglo in Delft. Hier beleef je de meest romantische weekendjes weg. Heb je ooit gehoord van een Sphair? Dit is een soort tent bestaande uit doorzichtig materiaal, dus overal waar je kijkt heb je uitzicht op de omgeving. De Sphairs staan op plekken met veel privacy en je voelt je hier helemaal een met de natuur.

Glazen Iglo

Ook bestaan er Glazen Iglo’s. Vanuit je bed heb je dan prachtig uitzicht op de sterrenhemel. De bekendste glazen iglo’s staan in Finland. Deze plek heet Kakslauttanen Igloo West Village en ligt in Lapland. Tijdens een romantische overnachting in dit iglo hotel heb je, als je geluk hebt, zicht op het Noorderlicht. Deze uniek overnachting is er één om op je bucketlist te zetten en het is te boeken op Supertrips! Bekijk ook ons blog over Iglo Hotels