Camping De Hertshoorn

Een buitengewoon avontuur: een bijzondere combinatie van kunst, kamperen èn natuurbeleving. Op de Artcamp staan 3 koepelvormige tenten van 2,5 meter hoog en met een doorsnede van 5 meter. Een unieke manier van kamperen! De tenten liggen in het midden van de camping, maar biedt genoeg privacy. Tijdens je vakantie is het natuurlijk ook belangrijk om te ontspannen, dus staat er een picknicktafel en een loungeset waar je gebruik van kan maken. Artcamp is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar.

Bijzondere overnachting

Artcamp is te vinden op camping De Hertshoorn, een kindvriendelijke camping op de Veluwe, gelegen midden in het bos net buiten het dorpje Garderen. De camping biedt zeer veel activiteiten aan: kinderen hebben een geweldige tijd met o.a. het recreatieteam en de vele speeltuinen.

In de omgeving van camping De Hertshoorn is genoeg te doen. Aapjes kijken bij de Apenheul is een favoriet bij bezoekers van De Hertshoorn. Waan je terug in de tijd als je een bezoek brengt aan de vele kastelen in de buurt. En vanaf de camping loop je zo het Veluwse bos in. Hier kan je uren wandelen, fietsen en wilde dieren spotten.