Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips
Foto's
Wist je dat?
Informatie
Yurts Portugal
Een Yurt benoemd wordt in het eerste geschiedenisboek ooit gemaakt? Dit boek is geschreven door de eerste geschiedkundige Herodotus.

Yurts Portugal

Lekker op vakantie naar Portugal? Maar toch iets bijzonders maken van de vakantie? Verblijf dan tijdens je vakantie in een yurt in Portugal!

Alle yurts in Portugal uit ons aanbod hebben iets bijzonders en staan op een mooie plek. Verblijf bijvoorbeeld in een yurt tussen de druivenranken in de Douro Vallei, dat betekent dat je verblijft in een gebied dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Maar het is ook mogelijk om dichterbij de Portugese kust te verblijven en ’s middags te gaan zwemmen en lekkere sardientjes te eten in een strandtentje. Om vervolgens terug te keren naar de yurt, waar je kan genieten van een Portugese port op je eigen terras. Hier zal je helemaal tot rust komen.

Je hoeft niet bang te zijn dat verblijven in een yurt in Portugal te koud of te warm kan zijn. Want de Nomadentent is goed geïsoleerd en zorgt ervoor dat het binnen in de yurt koel blijft in de zomer en het warm blijft voor een eventuele frisse nacht. Een verblijf in een yurt kan met ieder gezelschap, samen met je vriend(in), het gehele gezin of gezellig met wat vrienden. Aan jou de keus!

Yurts Portugal

Portugal Nature Lodge

Portugal Nature Lodge

Troviscais - Alentejo

Even helemaal weg. Niets aan je hoofd. Niets dat moet. Alle tijd aan jezelf en voor elkaar. Een verblijf in...

€ 55
tot
€ 85
Quinta das Corujeiras

Quinta das Corujeiras

Gestaçô - Douro Litoral

Deze geweldige, Mongoolse yurts staan tussen de druivenranken en uw bijzondere accommodatie geeft u uitzicht op de groene Douro vallei,...

€ 55
tot
€ 65
Eco-lodge Brejeira

Eco-lodge Brejeira

Silves - Algarve

Bijzonder overnachten Portugal? Wie een hart heeft voor de natuur, wie rust wil, privacy, stilte en toch het nodige comfort,...

€ 30
tot
€ 35
1 - 3 van 3 accommodaties