Woonboot huren

Heb jij er wel eens over nagedacht om een nachtje te slapen in een woonboot? Dat kan natuurlijk! Bij Supertrips heb je ruim keus uit verschillende woonboot overnachtingen. Dus niet hutje mutje op elkaar in een kajuit maar in een heuse watervilla! Liever iets authentieker? Boek dan een verblijf op de golven in een schip. Een romantische overnachting ervaar je in een woonboot. De echte avonturiers kunnen hun hart ophalen in een reddingscapsule. Waar gaat je voorkeur naar uit? Bekijk het uitgebreide aanbod van een woonboot vakantie.

Woonboot te huur

Slapen op het water in een woonboot breng zo de nodige avontuurlijke acties met zich mee! Heerlijk op het water dobberen, en vanuit de woonboot kijken naar de schepen die langs varen. In de zomer kun je natuurlijk vanaf de woonboot een verfrissende duik nemen in het water. Bij sommige woonboten mag je zelf varen, andere woonboten worden door iemand gevaren zodat jij zelf helemaal kunt genieten. Een overnachting op een woonboot is geschikt voor een romantisch weekendje weg, maar ook voor een avontuurlijke vakantie met het gezin. Een woonboot huren wordt zo wel heel leuk! In Nederland zijn veel woonboten te huur, maar ook in België en Frankrijk kun je woonboten huren. Perfect dus voor een overnachting in een woonboot.

Woonboot vakantie

Slapen in een woonboot is een heel avontuur. Op Supertrips.nl vind je de mooiste woonboten waarin je een bijzondere overnachting beleeft. Van heel luxe woonboten tot woonboten waarmee je zelf mag varen! In Nederland zelf zijn al veel mooie woonboten te vinden. Een woonboot kun je het beste beschrijven als een echt huisje, maar dan natuurlijk op het water! In een woonboot vind je alle voorzieningen die je ook in een ander vakantiehuisje vindt, maar dan in een boot op het water. Er zijn woonboten voor twee personen, maar ook woonboten voor wel 8 personen! Zo kun je voor diverse bijzondere overnachtingen en met elke reden een woonboot huren.

Overnachten op een woonboot

Overnachten op een woonboot is een hele unieke ervaring. Ben je bang dat je zeeziek wordt? Dat is niet nodig! Een woonboot is zo groot en massief dat je amper de bewegingen van het water voelt. Wanneer je met de woonboot gaat varen, dan voel je natuurlijk wel iets beweging. Maar er zijn genoeg woonboten die alleen op het water liggen en niet varen! Voor iedereen is een overnachting op een woonboot wel een grote aanrader. De woonboten die op Supertrips te vinden zijn, kun je bijna vergelijken met een luxe hotelkamer. De woonboten zijn van alle gemakken voorzien en daardoor beleef jij een unieke woonboot overnachting!

Slapen op het water

Benieuwd naar meer overnachtingen op het water? Op Supertrips vind je een pagina met ‘slapen op het water‘ overnachtingen. Hier staan ook woonboten tussen, maar ook bijvoorbeeld een kampeervlot (op het water!) en andere bijzondere overnachtingen op het water. Zo kun je naast een woonboot vakantie ook kiezen voor een overnachting op het water. Houd je niet zo van water? Dan vind je op Supertrips genoeg andere leuke accommodaties die zich niet op het water bevinden. Ben je een avonturier, dan is het zeker een aanrader om eens tussen onze boomhutten te kijken. Lekker hoog, met een prachtig uitzicht. Of bekijk eens een safaritent!