Bijzondere hotels

Nederland is relatief klein, maar er zijn zoveel leuke plekjes om te ontdekken en trek daar maar gerust wat tijd voor uit. Je zult namelijk gegarandeerd een fijn weekendje weg beleven wanneer je op pad gaat naar de mooiste steden en gebieden in Nederland. Maak het uitstapje nog unieker, door tijdens het weekendje weg in Nederland te overnachten in een bijzonder hotel of unieke Bed & Breakfast. Beleef bijvoorbeeld een luxe overnachting in een kasteel op de Veluwe, laat je zintuigen prikkelen wanneer je overnacht in een Design hotel of laat je verrassen door de combinatie van historie & comfort tijdens een weekendje weg op een stoomschip!

De bijzondere hotels zijn gelegen vlakbij een natuurpark zoals De Veluwe, in het hart van de centrum van een mooie stad of een andere uniek plekje in Nederland.

Slapen in kasteel

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Boek dan een overnachting in een kasteel. Wanneer je arriveert bij het kasteel straalt de plek al zoveel romantiek en historie uit dat je vanaf het eerste moment een glimlach op je gezicht zult hebben. Een kasteelovernachting hoort op jouw Bucketlist te staan! Behoefte om te ontspannen tijdens een voordeeluitje? Kies dan voor een luxe overnachting op een uniek plekje in Nederland waar je kunt genieten van Wellness. Neem een duik in het zwembad, blaas wat stoom af in de sauna of geniet van een massage.

Hotelarrangementen

Maak een bijzonder nachtje weg of romantisch weekendje weg compleet door een hotelarrangement te boeken. Denk aan een overnachting met ontbijt en een welkomstdrankje als je arriveert! Of boek een arrangement met overnachting en een uitgebreide high-tea overdag erbij. Of wat dacht je van een hotelarrangement met korting op wellness, 3-gangendiner of een uitgebreide rondleiding op de plaats van bestemming? Er zijn vele arrangementen waar je uit kunt kiezen en er zit gegarandeerd een arrangement bij die voldoet aan al jouw wensen!

Veel gestelde vragen over Voordeeluitjes.nl

Wat is Voordeeluitjes.nl?

Voordeeluitjes.nl is een organisatie dat de beste arrangementen voor hotels in Nederland, België en verder Europa in aanbiedt.

Hoe zoek en boek ik een Voordeeluitje?

Op Supertrips vind je verschillende bijzondere arrangementen van Voordeeluitjes.nl. Filter op locatie of type overnachting en boek direct jouw weekendje weg!

Wat kost een Voordeeluitje?

De arrangementen van Voordeeluitjes verschillen van prijs. Hierbij varieert de prijs van ongeveer €50,- per overnachting tot €150,- per overnachting. Op Supertrips zie je direct de vanaf prijs per nacht. Zo kun je gemakkelijk en snel bekijken of het Voordeeluitje iets voor jou is.