Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Schuilkerkje Amsterdam

Nederland - Amsterdam

€ 395
Prijs per kamer per nacht
Hans Wassmer
Deze accommodatie is direct boekbaar Naar de website
Algemeen
Faciliteiten
Activiteiten
Ligging
Voorwaarden
Een onvergetelijke overnachting aan het altaar van dit unieke 18e eeuwse schuilkerkje gelegen in hartje Amsterdam mag u niet missen.

Ervaar een super romantische nacht in dit nieuw gerestaureerde kerkje met alle luxe voorzieningen. Voor een romantische huwelijksnacht of een geweldige ervaring!

Het Schuilkerkje bevindt zich achter in een verborgen straatje. Vanaf de buitenkant lijkt het een gewoon huis maar eenmaal binnen bevindt zich een kapel. Dit kerkje is in 1751 gebouwd als een zogenaamd 'schuilkerkje'.

U komt binnen in een halletje wat doorloopt naar een keukentje.

De slaapkamer/woonkamer is in het voormalige kappelletje. Een kingsize bed bevindt zich op het altaar van waaruit het prachtige hoge authentieke plafond te bewonderen is. Door de vele ramen is het een prachtige lichte ruimte, wat afgesloten kan worden met automatische gordijnen die bediend worden met een afstandsbediening. Vanuit het bed kan er naar een groot flatscreen TV/DVD gekeken worden. Er is draadloos internet en een uniek automatisch licht systeem wat in verschillende kleuren afgesteld kan worden.

Het Kerkje beschikt over centrale verwarming. Er is een klein keukentje met Nespresso apparaat, waterkoker, magnetron en een afwasmachine. Er is geen kook mogelijkheid. Van af de eerste verdieping kijkt u via de balustrade naar het altaar en de slaap kamer. Op deze verdieping bevindt zich ook een luxe badkamer met vloerverwarming, lig bad en douche, wasbak en toilet.

Het kerkje wordt verhuurd als een privé appartement, u heeft dus de beschikking over het hele appartement voor totale rust en privacy.

Het kerkje verschuilt zich in een steegje aan de Amstel, midden in het centrum van Amsterdam. Het is gelegen op een top locatie vlak achter het Rembrandtplein en op loopafstand van het Centraal Station, ander openbaar vervoer, en de Dam. Al is het centraal gelegen in het bruisende nachtleven van Amsterdam, eenmaal binnen zal er geen enkel geluidsoverlast zijn.

Naar de website

Faciliteiten

  • DVD-speler
  • Nette sanitaire voorzieningen

Activiteiten

  • Bioscoop
  • Bootverhuur
  • Dierentuin
  • Fietsverhuur
  • Markt
  • Museum
  • Vaartocht
  • Wellness Centrum

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

1 Schuilkerkje

Een kingsize bed bevindt zich op het altaar, automatische gordijnen. Vanuit het bed kan er naar een groot flatscreen TV/DVD gekeken worden. CV aanwezig, keukentje met Nespresso apparaat, waterkoker, magnetron en een afwasmachine. Er is geen kook mogelijkheid. Luxe badkamer met vloerverwarming, lig bad en douche, wasbak en toilet. Geschikt voor maximaal 2 personen.

Schuilkerkje
€ 395