Reggehooibergen

Slapen in een hooiberg? Het is de hoogste tijd dat je de Reggestreek leert kennen. De Reggestreek bevindt zich namelijk in Overijssel en deze streek staat vooral bekend om zijn afwisselende landschappen. Denk aan uitgestrekte weides waar koeien rustig staan te grazen. Of aan veengebieden waar de schapen zorgeloos aan het eten zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om urenlang te struinen door de bossen, op de fiets op ontdekking te gaan of te proeven aan een typische Twentse activiteit, namelijk klootschieten.

Om deze mooie en afwisselende streek goed op je in te nemen, is het mogelijk om in authentieke hooibergen te overnachten. Zo’n dergelijke hooiberg werd vroeger gebruikt voor de opslag van hooi, stro en koren. Maar bij Reggehooibergen zijn de hooibergen nu omgetoverd in comfortabele en exclusieve accommodaties. De inrichting van de Reggehooibergen is landelijk gebleven, maar is van alle gemakken voorzien! En het mooie van alles is dat je vanuit de woonkamer via openslaande tuindeuren naar het terras loopt. Waar je kan genieten van de landelijke omgeving en de rust.

De Reggehooibergen staan op verschillende locaties, maar allemaal in de Reggestreek. Dus er zit vast en zeker een locatie bij die voldoet aan jou wensen.