Slapen in een hooiberg

Op vakantie met kinderen? Overnacht dan op een boerderij! Op de boerderij kunnen de kinderen meehelpen met de boer en op die manier van alles te weten komen over het boerenleven. Zo kan iedereen een actieve en leerzame vakantie beleven! Wil je een ultieme vakantie beleven? Kom dan slapen in een hooiberg, een unieke ervaring voor jong & oud.

Hooiberghutten

De hooiberghutten in Nederland zijn van topkwaliteit. Zodra je arriveert bij de hooiberg, bespeur je meteen de authentieke sfeer van de hooiberghut in combinatie met moderne faciliteiten. Slapen in een hooiberg is een ware beleving. De hooiberghutten zijn knus ingericht met veel houten details, daarnaast beschikken ze over een ruim terras. Vanaf het terras heb je vaak uitzicht op de omliggende weilanden. Tijdens het slapen in een hooiberg krijg je echt even het gevoel dat je uit de dagelijkse sleur bent en kan genieten van de schoonheid van het platteland in Nederland. Het is zelfs mogelijk om als groep te slapen in een hooiberg. Bij de groepsaccommodatie staan dan meerdere hooiberghutten bij elkaar en is het terrein helemaal van jullie.

Reggehooibergen

In de Reggestreek, in het veelzijdige Twente, is het mogelijk om de vakantie te spenderen in een Reggehooiberg. Deze luxe vakantiehuisjes met sauna zijn robuust en staan op mooie locaties nabij een bos of tegen een heidelandschap aan. De Reggehooibergen bieden veel privacy en in vele hooibergen zijn huisdieren welkom. Zo is het gehele gezin compleet tijdens een weekendje weg in een hooiberg. Kom logeren bij de boer en je ervaart gegarandeerd een bijzondere vakantie in Nederland. Laat je verrassen door de landelijke uitstraling van de unieke Reggehooibergen en de moderne en warme inrichting in de hooiberg. Slapen in een hooiberg is iets wat je zelf moet meemaken! De hosts van de hooibergen zullen je met open armen ontvangen!