Bijzondere overnachtingen Utrecht

In het hart van Nederland, ligt de provincie Utrecht. Een multiculturele en verrassende provincie. Met een historische binnenstad waar je goed kan winkelen, langs de grachten kan struinen en goed kan feesten. Er is ook genoeg te zien in de binnenstad; Ga op bezoek in de typisch volksbuurtjes, beklim de Domtoren of laat je inspireren in de Botanische Tuinen aan de rand van de stad Utrecht. En tijdens dit leuke tripje naar deze bruisende stad, kun je ook nog een genieten in één van deze bijzondere overnachtingen in Utrecht. Dat maakt je weekendje weg of lekkere vakantie nét weer wat specialer. 

Omgeving van Utrecht

De natuur is goed vertegenwoordigd in de provincie Utrecht. In het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug kan je uren wandelen langs kastelen en landgoederen, over heideterreinen en over de stuwwal. Dit natuurgebied is ook ideaal om te mountainbiken, met pittige routes met flinke klimmetjes en snelle afdalingen. Maar pas op voor laaghangende takken of overstekende dassen! Ben jij wat minder avontuurlijk aangelegd? Dan biedt Utrecht, naast bijzondere overnachtingen, ook nog eens een groot scala aan leuke musea, winkels en terrassen aan de pittoreske grachten.

Bijzondere Overnachtingen

In Utrecht vind je een waanzinnig aanbod van bijzondere overnachtingen. Zo kun je heerlijk overnachten in bijzondere vakantiehuisjes, boutique hotels en andere unieke overnachtingsmogelijkheden. Ben jij klaar voor een heerlijke vakantie in eigen land? Dan staat Utrecht voor jou klaar! Boek bij Supertrips direct bij de aanbieder, zo bespaar je ook nog eens wat.