Bijzondere overnachtingen Amsterdam

De stad die bekend staat om de talloze grachten, de vele coffeeshops en de Red light district. En ook om de mooie musea als het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Anne Frank huis. Dit is een zeer beknopte samenvatting van de hoogtepunten van Amsterdam, de hoofdstad van Nederland.

Als je in deze wereldstad verblijft, ga dan ook op zoek naar de verborgen plekjes in Amsterdam. Zoals het Grachtenhuis. Dit is een museum die in een korte tijd de gehele geschiedenis kan vertellen over de grachtengordel. En vergeet het Tassenmuseum Hendrikje niet, dit is het grootste tassenmuseum ter wereld!

Voor een mooi uitzicht van Amsterdam overwin dan de trappen in de Kalvertoren of de Westertoren. Slenter door de Pijp en de Jordaan en geniet van een drankje op een terrasje terwijl je het scala aan verschillende mensen bekijkt die voorbij komen.

Vergeet vooral niet het bruisende nachtleven van Amsterdam op te zoeken! Ga naar Paradiso, de Melkweg of naar Club Air.

Origineel overnachten

Wanneer je deze unieke plekken bezoekt is het aan te raden om ook een unieke overnachting te boeken! Supertrips heeft een mooie verzameling gemaakt van bijzondere accommodaties in Amsterdam!