Logeren bij de boer

Heb jij zin om eens een totaal andere vakantie te beleven dan je gewend bent? Wat dacht je van logeren bij de boer? Ja, je leest het goed: slapen op een boerderij en wakker worden met een gezellige beestenboel om je heen. Met name voor kinderen natuurlijk de ultieme manier van vakantievieren. Gooi het eens over een andere boeg en boek een comfortabele glamping op een van de mooie boerderijen die wij voor je geselecteerd hebben.

Boerderijvakanties

Zoek jij een bestemming voor een bijzondere vakantie met je kinderen? Boek dan een weekendje weg bij de boer en ontdek wat er allemaal te beleven valt buiten de drukte van de stad. De kinderen leren van alles over het boerenleven terwijl jij en je partner genieten van de rust en ruimte. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ga even weer terug naar de basis. Het platteland is hier natuurlijk de ultieme plek voor.

Slapen bij de boer

Voor wie wil slapen bij de boer maar wel het comfort van thuis wil ervaren, is glamping de perfecte oplossing. Overnacht in een safaritent, natuurhuisje of tipi-tent, en geef jezelf en je kinderen de vakantie van hun dromen. Alles is naast praktisch ook heel kindvriendelijk ingericht. Je hebt echt je eigen plek en de complete vrijheid om je vakantie in te richten zoals jij wilt. Geen lange rijen bij het sanitairgebouw en heerlijk koken in een perfect uitgeruste keuken. Klinkt als een topvakantie, toch?

Boerenbed

Voor wie comfortabel wil slapen in een boerenbed, vindt op onze website glampings in Nederland, Duitsland en België. Precies: deze unieke manier van vakantievieren beperkt zich niet alleen tot ons land. Ook over de grens is het slapen op een boerderij minstens zo leuk. De compleet ingerichte safaritent, natuurhuisjes en tipi-tenten zijn van alle gemakken voorzien en zorgen ervoor dat iedereen een relaxte vakantie heeft. Kinderen hebben alle ruimte om lekker te spelen en te rennen, terwijl jij met een boek en een vers gezette kop koffie geniet van even helemaal niets. Ben je de rust even zat? Ontdek dan met z’n allen de vaak natuurrijke omgeving en laat je verrassen door stukjes van Nederland, Duitsland en België die je nog niet kende.

Farmcamps

Geniet met z’n allen van het leven op de boerderij. Dieren knuffelen, zonnen in de uitgestrekte weilanden en verstoppertje spelen in de hooischuur. Een boerenvakantie is in alle opzichten de leukste manier om een gezellige tijd met je gezin te beleven. De mooiste glampings op een boerderij vind je onder andere in Zeeland, Texel, Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Drenthe, Overijssel en Utrecht. Keus genoeg dus. Boeren en boerinnen zijn vaak heel trots op hun bedrijf en vertellen jou graag alles over het boerenleven. Naast het vieren van een ontspannen vakantie, word je ook nog eens geïnspireerd met mooie verhalen. Jij gaat compleet opgeladen weer naar huis, zeker weten!