Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Grotwoning in Andalusië

Spanje - Benalúa

€ 537
Prijs per woning per week
Belvilla
Deze accommodatie is direct boekbaar Naar de website
Algemeen
Ligging
Voorwaarden
Extra info
In Andalusië, Spanje, vind je de prachtig gerestaureerde grotwoningen ‘Cuevas La Granja’ dichtbij het dorpje Benalúa in de Guadix-streek. Op het vakantiepark bevinden zich achttien separate en perfect gerestaureerde grotwoningen, variërend van 50 tot 70m2. Tijdens de restauratie is er goed op gelet dat het originele karakter van iedere grot werd behouden, maar wel gecombineerd met hedendaags comfort. Zo zijn de vloeren behouden, en is het gewelfd plafond nog steeds goed zichtbaar. Maar iedere grotwoning heeft ook een eigen, compleet uitgeruste, keuken en zelfs WiFi. Ook aan de kinderen is gedacht met een speelplaats en recreatieruimte. Overnachten met de familie in een oude kleigrot is dus een memorabele beleving.

Zowel in de zomer als in de winter behouden de grotten een constante temperatuur van rond de achttien graden. ’s Zomers lekkers koel, en ’s winters hoeft er dus niet veel gestookt te worden. De grotten liggen rondom een gezellig plein met een tuintje. Het park beschikt ook over een gedeeld zwembad. Ook is er een receptie en een uitstekend restaurant.

Je hoeft je op het park niet te vervelen, zo kan je bijvoorbeeld een cursus Spaans volgen, of wat dacht je van een kookcursus, of wijnproeven? Er worden ook rondleidingen gehouden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de grotten.

Maar ook in de omgeving van Benalúa is echt genoeg te doen. Zo ligt de stad Granada op slechts dertig minuten rijden. Hier kan je volop winkelen, heerlijk eten, en natuurlijk het bekende Alhambra bezoeken. Met een uurtje rijden zit je al in de Sierra Nevada waar je kan skiën of bergbeklimmen. Voor wie liever aan het strand ligt, de Spaanse kust ligt op 100 kilometer afstand.

Naar de website

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

Extra info

Huisdieren
Toegestaan
Invaliden
Geschikt voor invaliden
Schoonmaakkosten
Inclusief
Bedlinnen
Niet inclusief (€ -)
Kinderbed
Niet beschikbaar
Ontbijt
Niet inclusief (€ - prijs p.p.p.n.)
Toeristenbelasting
Inclusief

1 Grotwoning

Overnacht in een knusse grotwoning met alles erop en eraan. Er zijn kamers voor 2 tot 4 personen.

Grotwoning
€ 537