Glamping Zeeland

Als glampen aan zee ergens goed kan, dan is het wel in Zeeland. Dé provincie met de meeste zonuren en de schoonste en veiligste stranden van Nederland. Boek hier een ruim ingerichte safaritent, boomhut of strandhuisje en dompel je onder in al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Alleen het eten is al verrukkelijk – de mosselen en oesters zijn om je vingers bij af te likken. Met een bijpassend Zeeuws wijntje kan er nog maar weinig misgaan. Bekijk onze selectie van luxe campings aan zee en laat de voorpret nu al beginnen!

Luxe kamperen op glampings in Zeeland

Voor wie luxe gaat kamperen in Zeeland, mag een bezoekje aan Nationaal Park Oosterschelde zeker niet overslaan. Heel leuk om met kinderen naartoe te gaan, aangezien je er zeehonden en bruinvissen kunt spotten. Ook de actieve vakantieganger hoeft zich hier niet te vervelen. Met tal van prachtige fietsroutes en wandelpaden is Zeeland een walhalla voor wie van bewegen houdt. Ook cityhoppers kunnen zich hier op en top vermaken. Met steden als Zierikzee en Middelburg is er genoeg te zien en te beleven. Bedenk welk soort vakantie het beste bij jou en je reisgezelschap past, en kies voor een glamping die alle ingrediënten bevat voor een zorgeloze tijd. Geniet van de ruimte en comfortabele inrichting van onze geselecteerde safaritenten, boomhutten en strandhuisjes, en ga zonder stress op vakantie.

Glampings in Zeeland aan de kust

Ben je in Zeeland, dan hoort daar uiteraard een bezoek aan het strand bij. Met een kustlijn van 650 kilometer zijn er genoeg mogelijkheden voor het boeken van een luxe camping aan zee. Word wakker met de zilte wind door je haren en het rustgevende geluid van de zee op de achtergrond. Renesse is natuurlijk een bekende badplaats, maar ook Vlissingen en Zoutelande (wie kent het liedje niet) zijn zeer geschikt om een of meerdere dagen door te brengen. Je vindt op veel plekken de typische Zeeuwse strandhuisjes – dichterbij bij de zee overnachten kan bijna niet. En ben je na een dagje strand lekker uitgewaaid? Dan is het natuurlijk tijd voor een traditionele Zeeuwse bolus.

Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je je eigen land absoluut niet uit. Zeeland bevat alles waar je tijdens een weekje relaxen behoefte aan hebt. Van lekker ontspannen op het strand tot actief sporten en gezellig shoppen en eten, je hoeft je hier geen dag te vervelen. Ben je op zoek naar luxe kampeerplekken in deze provincie, bekijk dan eens de accommodaties die Supertrips voor jou heeft geselecteerd. Stuk voor stuk comfortabele overnachtingsplekken waar het je aan niets ontbreekt. Glamping in Zeeland: een unieke ervaring die je niet snel meer zult vergeten!